|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Prosze o porade-spalanie
Witam,
Bylabym wdzieczna za porade. Zalezy mi na spaleniu tkanki tluszczowej. Mam 177 cm wzrostu i waze ok. 66kg. Niby nie mam nadwagi, ale chcialabym spalic troche tluszczyku, zwlaszcza od pasa w dol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prosze o porade-spalanie
wszytko źle
zupelnie zbędnesuplementy zła dieta mało efektywny trening poczytaj forum i wprowadź poprawki
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Co do spalania, zapisz sie 2/3 razy w tygodniu najlepiej na jakis aerobic, taniec.
Co do wzmacniania miesni, moze aerobiczna 6 weidera (na fitnessie jest watek o tym)? Na dietach zbyt się nie znam, ale wszystko mozna znalezc na forum. ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to co polecasz jest bardzo mało efektywne, wogóle nie wpływa na przyspieszenie metabolizmu
a co ma a6w do wzmocnienia mięsni to już zupelnie nie rozumiem
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
W sumie to mam identyczny wzrost i wage
![]() ![]() Ja co drugi dzień pedałuje godzine na rowerku stacjonarnym. I skacze na skakance a poza tym codziennie rano i wieczorem rozciaganie ![]() Jeśli chodzi o diete to zmniejszyłam po prostu swoje porcje, zwykły chleb zastąpiłam ciemnym, jem wiecej warzyw i owoców ![]() pingwin2 to może polecisz jakieś ćwiczenia? Bo jak na razie tylko krytykujesz ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
W co drugim wątku na forum Pingwin poleca konkretne treningi (siłowe i interwałowe). Naprawdę nie widzę sensu pisać po 500 razy to samo dla każdego z osobna. Nawet w wątkach podwieszonych na forum są podane konkrente ćwiczenia na każdą prawie grupę mięśni. Po co to pisać dla każdego z osobna? Czy nowa osoba na forum nie mogłaby po prostu przeczytać tego, co już tu jest, zamiast wymagać osobnej odpowiedzi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
dieta + trening siłowy + aeroby/interwały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.