|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Singielka czyli pełnia życia
Jestem "singielką" od zawsze.Mam 38 lat.Zdobywałam doświadczenia w różnych okolicznościach.Mam wrażenie,że straciłam dużo czasu na próżne oczekiwania i poszukiwania.Pracując zawodowo.robiąc karierę nie udało mi się zdobyć przyjaciół,trwałych znajomych i poznać ciekawych ludzi.Wzory gazetowe medialne.i filmowe są do kitu.Nie pasują do mojej osoby.Przypatkowo trafiłam na stronę,która pokazywała grupę ludzi od lat spotykających się w klubie dla Singli,Nie wiem czy w naszej polskiej rzeczywistości jest klub,gdzie można byłoby uczestniczyć w imprezach o różnym charakterze.poznać nowych ludzi,ocenić ich poziom za przyjażnić się,Moim zdaniem nic tak nie sprzyja przyjażni jak wspólna zabawa. Jeden dzięń zabawy czasami więcej wiąże niż 10 lat pracy.Jeżeli ktoś zna taki klub bardzo proszę o informację.Wszystkim gadułkom składam życzenia wszelkiej pomyślności w roku 2008 Zosia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrs Mrau
|
Dot.: Singielka czyli pełnia życia
O ile dobrze pamiętam portal onet.pl co jakis czas organizuje imprezy dla singli w ramach działalności serwisu sympatia.pl
Tylko to mi przyszło na myśl. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Już nie jestem Singielką!!! Jak to się szybko zmienia. Wystarczyło trafić na tego właściwego, żeby zobaczyć świat w innym wymiarze. Każdej, nawet najbardziej niezależnej Singielce życzę, żeby spotkała właściwego człowieka, i zachowała swoją niezależność we dwoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
sophie gratulacje
![]() ![]() ![]() ja narazie takiego szczęścia nie mam (ale ja dzieciak jeszcze jestem - 16 lat ![]() ![]() Jestem w pełni niezależna, nikt mi nie burka o jakieś imprezy i balety itd. ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
sophie7 gratulacje!!!Twój drugi post natchnął i mnie singielkę nadzieją i optymizmem
![]() Pozdrawiam i życzę szczęścia we dwoje! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.