|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czyszczenie twarzy
Witajcie
Jestem tutaj nowa.Odkryłam tą stronkę niedawno ale bardzo mi się podoba.Czy ktoś wie, czy jest jakiś inny sposób, oprócz machanicznego , na wyczyszczenie twarzy? Byłam u kosmetyczki ale efekt mnie nie zadowolił.Mam cere wrażliwą i naczyńkową a do tego pełno zaskórniaków |
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Re: Czyszczenie twarzy
hm ja staralam sie zawsze tylko muc zelami tonikami i to mi wsytarczalo by koesmtyczka i jej zabiegi to efekt krtokotrwaly
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Zajrzyj tutaj:
http://www.wizaz.pl/beata_zabiegi_oczyszcz_2.php |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
a mi zabieg u kosmetyczki pomogl-oprocz zaskornikow na nosie i brrodzie(te sie ''regeneruja w blyskawicznym tempie). innym razem mi jakby sie pogorszylo ale doszlam do wniosku ze bylam z zlej fazie kiedy go wykonywano(hormony)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie po wizycie u kosmetyczki popękały naczynka. Więc moim zdaniem to nie jest dobry sposób na oczyszczanie cery. Polecam ci brevoxyl. Mam cerę naczynkową a on nie podraznił jej, a ilość zaskórników widocznie zmalała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

Jestem tutaj nowa.Odkryłam tą stronkę niedawno ale bardzo mi się podoba.