|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ubrania Karoli ((;Cześć Poszukuję ubrań,kosmetyków itp. na wymianę. Moje ubrania są w stanie b.dobrym.Przed wymianią prasuję i piorę. Teraz uwaga ! Nie wysyłam z powodu dużych kosztów i obawy,że daną rzecz nie dostanę! Odbiór z rączki do rączki na terenie Bytomia,Tarnowskich Gór,Chorzowa,Świętochłowi c. Wymienię się za:
Różowa mini Rozmiar 38,ale dla szczupłej 12 latki idealnie pasuje stan idealny założona tylko dwa razy !! Spinki z Magazyn'u 13. Nie założone ani razu ! Kolczyki na wkrętkę. Małe z cyrkoniami. Nie założone ani razu. Sorry za jakość zdjęcia. Czarna mini. Bardzo intensywny kolor.Stan idealny. Rozmiar S/XS Biała spódniczka z tyłu ma haftowaną złotą nicią koronę. tz na 2 kieszeniach. Stan idealny. Rozmiar: XS/S Fioletowy golfik.Rozmiar S.Jest elastyczny. Stan BDB Edytowane przez Karolajna112 Czas edycji: 2008-06-13 o 14:48 |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ubrania Karoli ((;
Spódniczka mini roz.S/XS
Na dole ma przetarcia co daje spódniczce więcej uroku Spódniczka Firmowa ESPRIT Spódniczka nr2 ma również przetarcia,ale zaznaczam ORYGINALNE Rozmiar 34. Firma Hennes |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ubrania na wymianę
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ubrania na wymianę
daję znać, że jak co jestem ze Świętochłowic, więc gdyby coś się Tobie u mnie spodobało to napisz
![]() Ale u Ciebie nic nie widzę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:51.

A nie masz jeszcze czegoś? Albo jakiś kosmetyków? Chętnie wymienię tę spódniczkę bo na mnie za duża troszkę