![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wszytskie Polki, Roznosci ZAPRASZAM*******
Nieaktualne
![]() Z przyczyny ze wiekszosc kosmetykow zostala wydana, zakladam nowy watek a ten zamykam ========================= ========================= == Hey, mam do oddania troszke kosmetykow, jestem otwarta ma propozycje Chenie przygarne olejek Clarins Lotus, nawet odlewke na wyprobowanie, podklady oil-free wysokopolkowe i inne... i cien sliwkowy..! Kwoli jasnosci % oznaczaja ile produktu zostalo na czerwono - dokladki Zapachy: * Far Away z Avonu 50ml 50% * Ming Shu z YR 50ml -50% Pielegnacja: * Clinique - Superdefense Triple Action Moisturizer - do skory suchej - 15ml nowy w opakowaniu * LRP EFFACLAR - Make up Removing Purifying Water * Clarins Multiactive Nuit Lotion 50ml - lekki kremik na noc na pierwsze zmarszczki do cery mieszanej-80% zostalo * Clinique - dramatically different moisturizing lotion 30ml - 70% zostalo * Clinique Turnaround - maseczka peeling - 45 - rezerwacja norka6* Vichy Oligo 25 - do cery mieszanej (zielony) 50ml - 50 % - rezerwacja norka6 Kolorowka: * Tusz Lancome Hypnose - Czarny - 70% - rezerwacja norka6* Rimmel - natural Bronzer - kolorek 022 - prawie caly * Podklad Lancome Maggie Matte - w musie - kolorek 01 Beige Albatre - kilka razy mazniety palcem wiec prawie caly. - rezerwacja maemi* Podkladzik Revlon Colorstay Oil Free - kolorek 04 Sand Beige * Korektor Estee Lauder Double Wear SPF 10 - medium 03 - tylko na inny korektor do cery mieszanej tlustej w odcieniu jasny bez! - uzywam od miesiaca...nie widac dokladnego zuzycia..ale zostalo go duzo jeszcze * Roz Bourjois Blush - 33 Lilas - znikome zuzycie -rezerwacja norka6 Cialo, pielegnacja: * Eveline - 3d slim - na noc-50%-rezerwacja norka6 Wlosy: * John Frieda - Secret Agent - flawless finishing creame - do wlosow-40% -rezerwacja norka6 * Nivea Hair Care - lakier do wlosow - skret fal i lokow- 90% zostalo - rezerwacja norka6* Wella - shockwaves - gel-spray do wlosow ultra strong-98% zostalo * Aussie - odzywka bez splukiwania - do wlosow dlugich - rewelacyjne noty na KWC (De-tangle & de-stress) 90% zostalo - rezerwacja norka6Pozdrawiam!!! Edytowane przez marea Czas edycji: 2007-11-14 o 09:32 Powód: nieatualny watek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszytskie Polki, Roznosci ZAPRASZAM*******
moze cos u mnie za magie matte? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216062
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Rimmel - natural Bronzer - kolorek 022
Aussie - odzywka bez splukiwania - do wlosow dlugich na KWC znalazłam cos takiego: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13173 to jest ta maseczka?? Zapomniałam dodtać ze jestem zainteresowana ![]()
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poprzegladam twoj watek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Hej! Parę rzeczy mi się u Ciebie podoba. Może znajdziesz coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216196 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
baza pod podkład SMASHBOX Photo Finish Color Correcting - zielona. korektor CLARINS Instant Light Eye Perfecting Base - korektor pod oczy Ta baza jaki ona daje efekt? naklada sie ja na cala twarz czy punktowo? jest lekka i nie zapycha porow? Korektorek Clarinsa jaki to kolor, raczej jasny czy ciemny? Pozdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
L LOLITA LEMPICKA - zużycie widoczne na zdjęciu, poj wyj.30 ml z kartonikiem CIENIE DIORA 5 LANCOME STAR BRONZER - jaki to kolorek? ESTEE LAUDER IDEAL MATTE - ten kolorek hmm..mam teraz z Double Wear EL 02 Pale Almond - ten twoj jest duzo ciemniejszy ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
To mi się u Ciebie podoba. Ale to nie znaczy, że wzielabym od razu wszystko a zwłaszcza trzy podkłady, jeden by wystarczył
![]() Clarins Multiactive Nuit Lotion 50ml - lekki kremik na noc na pierwsze zmarszczki do cery mieszanej-80% Sanctuary - brightening eye gel - spa perfect skin 15 ml - 90% - co to jest za firma i od jakiego wieku mniej więcej przeznaczony jest ten żelik? Helena Rubenstein Sensual Clone - kolorek Vanilia 90% Podkladzik Normateint z Vichy - kolor 35 Sand-60% Podklad Lancome Maggie Matte - w musie - kolorek 01 Beige Albatre - jaki to jest mniej więcej odcień bo na oficjalnej stronie lancome go nie ma? L'Oreal Perfect Slim-20% Aussie - odzywka bez splukiwania - do wlosow dlugich - rewelacyjne noty na KWC (De-tangle & de-stress) 90% I jeszcze jedno te procenty to jest stopień zużycia? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do lancome to jest to taki raczej neutralny kolor, użyty delikatnie będzie nadawał się do jasnej cery a mocniej do ciemniejszej. Zresztą z tego co sie orientuję tylko w tym jednym kolorze był "wypuszczony' |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
POzdr |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiec tak, % oznaczaja ile zostalo produktu... Maggie Matte - maznelam paluszkiem z 3 razy wiec jest prawie calyy.. kolorek hmm..pomimo nazwy albatre ktora wskazywala by na jasny odcien jest cieplym kolorkiem, napewno nie jest ziemnisty raczej taki brzoskwiniowy, ale efekt na twarzy jest naturalny bo dopasowuje sie do wlasnego koloru Sanctuary- to firma na rynkach brytyjskich..zobacz sobie KWC..sa tam jakies oceny produktow tej firmy..dosyc wysokie..produkty opieraja sie na naturalnych skladnikach. Ja mam 27 lat i go sobie zakupilam...on ma za zadanie rozjasniac cienie i pielegnowac skore, raczej dla mlodej cery, zapobiegac powstaniu zmarszczek ale nie niweluje juz istniejacych, dalam za niego kolo 10 euro |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Blyszczyki w naturalnych kolorkach, mocno nawilzajace geste.. balsamiki do ust Perfumki..moga byc odlewki...cieple, slodkie, owocowe...lubie Kenzo Amour, Armani White Red....i tym podobne Napisz co masz to pomyslimy.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie olejek do masażu, czy widziałabyś coś u mnie za niego?
Nie wiem, jaka jest mniej więcej jego wartość ani jaka jest Twoja lista życzeń, więc nie wiem, co Ci proponować za niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
CIENIE DIORA 5 LANCOME STAR BRONZER - A w ostateczności wybrałam sobie: Sanctuary - brightening eye gel - spa perfect skin 15 ml - 90% Helena Rubenstein Sensual Clone - kolorek Vanilia 90% Podkladzik Normateint z Vichy - kolor 35 Sand-60%Aussie - odzywka bez splukiwania - do wlosow dlugich - rewelacyjne noty na KWC (De-tangle & de-stress) 90% Podoba mi się jeszcze: Aussie - odzywka bez splukiwania - do wlosow dlugich - rewelacyjne noty na KWC (De-tangle & de-stress) 90% Ale nie wiem ile ona jest warta? Kurcze tak teraz patrzę, że Ty mieszkasz w Irlandii... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
od ciebie oglabym za niego wziasc...hmmm musze pomyslec bo raczej nic nie przykuwa znaczaco mojej uwagi....a ze mieszkam w irlandii...robic wysylke dla jakis *******ek nie wiem czy sie oplaci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dam ci to wszytsko plus Clarnisa Kremik - odzywka jest prawie cala a zaplacilam za nia 7 euro Co do mojego miejsca zamieszkania to przesylka nie kosztuje duzo drozej niz na terenie polski..zorientuj sie na poczcie.. Wlasnie musze leciec na poczte tu u mnie wyslac paczuszke do w-wy...zobacze ile ja zaplace...a ze obie wymieniamy dosc dogie rzeczy mysle ze i tak sie oplacac nam bedzie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tusz hypnose?
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Normaderm Nuit 50ml-98% z Vichy,
Vichy - Normaderm - zel do mycia twarzy-40% Vichy Oligo 25 - do cery mieszanej (zielony) 50ml - 50 % Podkladzik Normateint z Vichy - kolor 35 Sand-60% Aussie - odzywka bez splukiwania - do wlosow dlugich - rewelacyjne noty na KWC (De-tangle & de-stress) 90% Eveline - 3d slim - na noc-50% L'Oreal Perfect Slim-20% znajdziesz cos za cos z tych rzeczy?
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Chetnie przygarnelabym od ciebie:
1. DIOR SkinFlash korektor kolor 002 - jak okreslilabys ten kolorek? wpada w roz? czy raczej bez? 13. H.RUBINSTEIN SURREALIST tusz, brąz, ubytek ok.50% LANCOME JT ultra shiny błyszczyk nr.14 Framboise Moge cos dorzucic od siebie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.