|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
dziecko
moj facet oznajmil mi ze chcialby miec ze mna dziecko
po romantycznym wieczorze w gorach po wspolnej kapieli calujac mnie.. jestem w szoku rozmawialam z nim ze troszke dla mnie to wczesnie zrozumial jestem instruktorka studentka na 4 roku on marzy o prawdziwej wiezi..tak by mnie nie stracic i sie opiekowac kocham go i zszokowaly mnie jego wyznania nie mieszkamy razem i jak na razie nie planujemy nic choc on uwaza ze to na wiecznosc boje sie ze go cos opetalo nie wiem co myslec eh metlik totalny
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dziecko
Chyba niepotrzebnie dramatyzujesz. Kochasz go, a zszokowało Cie to, że chciałby miec z Tobą dziecko? Powiedziałaś, że dla Ciebie to za wcześnie i OK, o co chodzi z tym mętlikiem? Przecież sytuacja jest chyba bardzo jasna.
![]() |
#3 | |
BAN stały
|
Cytat:
oj kobieta przeraziła się pewnie trochę zaciskającymi się powoli wokół niej sznurami (o, sorry - więzami) miłości ![]() do tej pory nawet nie planowali wspólnego lokum a tu ni z gruszki ni z pietruszki powiększanie rodzinki - dosyć duży przeskok ![]() autorce wątku proponuję ochłonąć, zastanowić się czego się chce (bo nie każdy marzy o stadku bachorów) a potem porozmawiać o tym z facetem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Opetało go ????
Bo cie kocha i chce miec z Toba dzieci .... Dziewczyno ty sie ciesz ze masz takiego faceta . Tu jest mnóstwo osób które pewnie chciałaby coś takiego usłyszec. To jest szczescie miec takiego faceta , który wie czego chce . :O) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ciesz sie i już
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W koncu co moglo go opetac...chyba tylko ty ![]() Wyluzuj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
bardzo fajne są takie deklaracje,znaczyże myśli o tobie poważnie
myślę że tak tylko wyskoczył pod wpływem chwili,faceci już tak mają
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Takie wyznanie jest równoważne z "kocham cię". Więc nie szukaj dziury w całym. A po to człowiek ma zdolność komunikowania się z drugim człowiekiem przy użyciu milionów słów by sie dogadać w kwestii - KIEDY.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
a może chciał seksu?i myslał że się domyslisz, a owinął w bawełnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Dobra pomijam to,powinnaś się cieszyć,że twój facet widzi cię jako matka waszych dzieci. ![]() ![]() Bez obaw nic go nie opętało. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W dobie czasów, gdzie nieczęsto się to spotyka. Przynajmniej ja - jak pech to pech. ![]() Po ochłonięciu, proponuję się ucieszyć. A jak nie da rady, to chętnie się z Tobą zamienię i postaram się dźwignąć ten ciężar. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
eee ja bym się wystraszyła i pewnie zwiała z tej wanny
![]() małżeństwo i dzieci to sprawy na razie nie dla mnie....
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
No tak, dziecko na pewno Was porządnie zwiąże... Fajny sposób, żeby kogoś przy sobie zatrzymać, ale to z reguły panienki łapią facetów na dziecko
![]() ![]() Obiektywnie patrząc pewnie chciał powiedzieć, że mu zależy i myśli o Was poważnie i wybrał dość niekonwencjonalny sposób :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
A ja uważam, że powinniście najpierw porozmawaiać na temat ślubu!dziecko nie jest zabawką, która połączy każdego. Ja sama usłyszałam podobny tekst ale od 3 miesięcy jestem mężatką więc tu się różnimy. W każdym bądź razie nie jestem jeszcze gotowa aby zostać matką. A zostaje się nią na całe życie. Nie zapomnij o tym. Tak czy siak gratuluję postawy Twojego mężczyzny. Dziś już mało takich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Po prostu bardzo Cię kocha
![]() Chciał w ten sposób wyrazić siłę swoich uczuć...To bardzo piękne...
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Heh.. nie ma co panikować Kochana... Raczej bez Ciebie to się nie uda
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
po prostu musialam z kims sie tym podzielic bo boje sie komus to powiedziec
powiedza ze zwariowalam albo cos ze totalnie mi zawrocil facet w glowie rozmawialam z nim na ten temat powaznie mysli tak naprawde o byciu niezaleznym i zyciu po cos dla kogos konkretnie zastanawiam sie tylko czy faceci mowia to co mysla naprawde mam nadzieje ze to mialo jednak byc tylko wyznanie milosci w inny sposob
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dziecko nie może być potrzebne tylko po to żeby poczuc sie niezależnie i czuc ze sie zyje.... Niech czuje ze zyje dla siebie, dla Was. Wyznanie miłości? Napewno. ujął to tak a nie inaczej...
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Izmonek, spokojnie
![]() ![]() ![]() Rozumiem, że się trochę zszokowałaś ![]() ![]() ![]() Ale off topuję okropnie. ![]() Myślę, że nie powinnaś się tym co powiedział stresować. Przecież to znaczy tyle, że myśli o Was poważnie, kocha Cię i chce z Tobą spędzić życie - to same pozytywy ![]() ![]() Ciesz się, że masz fajnego faceta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
nie masz sie czym przejmowac przeciez nie zmusi Cie do dziecka ani nie zaplodni bez Twojej wiedzy
![]()
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
To powiedz mu, że owszem, ale PO ślubie
![]() Ciekawe, czy wtedy też tak bardzo będzie chciał tego dziecka ![]()
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
...a mój mi powiedział,ze chce mieć szóstke dzieci .. pierwsze chciałby mieć już przed 30-stką (2lata zostały)Ja mam 22 lata(no prawie 23) i jakoś nie dramatyzuje!
Kocham go strasznie mocno i chce mieć z nim dzieci! Jak się kogoś naprawde kocha to takie rzeczy są chyba normalne! Nieprawdaż ![]()
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Miłość go opętała ;]
Nie martw sie, przecież nie musisz się od razu zgadzać. :P |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówąc ja też bym się przestraszyła. Choć może on nie miał nic złego na myśli...
Uważaj tylko, żeby nie chciał Cię ograniczyć. Cudowni, romantyczni faceci bywają niestety także zaborczy. On może chcieć mieć Ciebie tylko dla siebie. I to może oznaczać bezgraniczną miłość, ale w związku nie można długo wytrzymać w takiej złotej klatce. Powiedz mu o tym, że chcesz się rozwijać, realizować, osiągnąć jeszcze wiele celów zanim z młodej kobiety staniesz się młodą matką. Powinien to zrozumieć, choć pamiętaj, że on widzi tylko pozytywy posiadania dzieciątka, w końcu to na Ciebie spadnie 9 miesięcy niedyspozycji, cierpienie porodu, opuchnięte piersi, nogi, burza hormonów, chroniczne zmęczenie, nieprzespane noce i rezygnazcja ze wszystkiego, co miałaś do tej pory poza domem. On będzie pracował nadal, będzie mógł "doglądać" maluszka, bawić się z nim, ale to na Tobie przez pierwsze lata będą ciążyły obowiązki. Masz prawo się nie zgadzać na to w młodym wieku. Najważniejsze, żebyście się dogadali- pokaż mu, że nie jesteś bez serca i też pewnie zapragniesz mieć dzidziusia, ale na razie masz jeszcze wiele do zrobienia. Uświadom mu też, jak wasze życie się zmieni, w pewnym stopniu także na jego niekorzyść (dzidziuś będzie Cię miał dla siebie!), bo jeśli nie zdaje sbie z tego sprawy, posiadanie potomstwa może mu się wydawać zbyt różowe ![]() Reasumując: Jeśli kocha, to zrozumie. Jeśli kocha, to poczeka. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Troszkę Cię nierozumiem
![]() Choć przyznaję, że mnie tez zadziwiła wiadomość mego TŻ, że chciałby ze mną zamieszkać i mieć dzieci ![]() Skoro go kochasz, to raczej powinnaś się cieszyć, ze myśli o Was "poważnie", ma jakąś wizję Waszej wspólnej przyszłości ![]() Przecież nie kazał Ci zajść w ciążę podczas najbliższych dni płodnych ![]() Głowa do góry!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:07.