![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kramik przedświąteczny - zapraszam :)
WYMIENIONE
MAMAANTOSIA Authentic Maroussia (zielone) 15 ml EDT, raz testowane, kartonik, bieta Hot Couture Givenchy EDT ok. 9 ml w zastępczym flakoniku - złota roletka z atomizerem marcia_71 błyszczyk-balsam do ust Nutri Protecting Lip Care NUXE , 7 ml, ubytek ok. 30%, na ustach piękny iskrzący delikatnie odcień perły, mala-czarna konturówka do powiek The Body Shop odcień 03 Taupe - chłodny odcień ciemnego brązu, nietemperowana użyta ze 2-3 razy konturówka do powiek The Body Shop odcień 02 Rich brown - ciepły odcień ciemnego brązu, nietemperowana użyta ze 2-3 razy puder sypki Shiseido odcień 01 - zostało w granicach 1/5 opakowania, świetne opinie na KWC Edytowane przez Madlaine Czas edycji: 2016-06-20 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Hej, zerknij do mnie
![]() poza watkiem mam cien E.Lauder pelnowymiarowy (dwa kolorki braz i bez w kostce lodu), oprocz tego moglabym sie podzielic moim zapasem balsamow i maselek Bah&Body works o zapachu Cherry blossom ![]() ![]() Poza watkiem mam tez puderek Chanel Universell kolor 20, zuzycie teraz nie pamietam ale wiecej niz polowa. U Ciebie pewnie kilka rzeczy bym znalazla no i niezmiennie Chanel universelle nr 50 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
pola jedynie Lancome Attraction wpadł mi w oko, rozumiem że nadawałby się na prezent gwiazdkowy ?
Czy oddałabyś Lancome za mojego sypańca Chanel, gdyby spodobał sie osobie obdarowywanej , bo nie wiem, czy jest sens podsyłać jej próbkę ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli codzi o wymiane na puder to chyba srednio by mi sie to kalkulowalo cenowo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie duzo rzeczy
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
ok,w takim razie pomysl - daj znac na PW o decyzji ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
znalazłabys cos u mnie?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
madlaine, moze jestes zainteresowana Coromandels de Chanel? Ubytek bardzo mały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Hej! IsaDora jazzy Berry. Znajdziesz coś?
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie?
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Masz chyba nowy wątek
![]() u mnie podoba Ci się tylko peeling? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
no moja droga mogłabyś coś jeszcze wybrać ![]() juz oglądam Twój wątek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
NUXE 24hr energizing moisture emulsion - krem nawilżający do skóry normalnej - miniatura 15 ml
mini szampon Kerastase wygładzający - żółta seria, 30 ml balsam brązujący Holiday Skin - do skóry normalnej i jasnej, 250 ml, ubytek jakieś 15 % przejrzałam i oto co małego znalazłam żeby mniej więcej po równo było wartościowo zastanów się co możesz mi oddać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Zajrzyj do mnie moze tym razem cos wypatrzysz - mnie kusi wiele rzeczy z Twojego wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Co z naszą wymianą?
Wymieniamy się?Jesli tak czekam na PW z adresem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Uff, przebrnęłam przez całość.
![]() Może coś u mnie za: tusz do rzęs Estee Lauder Projectionist w odcieniu 01 Graphite ( Black ) kartonik, świeży, użyty w sumie 5 razy, konturówka do powiek The Body Shop odcień 03 Taupe - chłodny odcień ciemnego brązu, nietemperowana użyta ze 2-3 razy konturówka do powiek The Body Shop odcień 02 Rich brown - ciepły odcień ciemnego brązu, nietemperowana użyta ze 2-3 razy puder sypki Shiseido odcień 01 - zostało w granicach 1/4-1/5 opakowania, świetne opinie na KWC Vichy Purete Thermale żel-pianka do mycia twarzy zostało ok.60% z 125 ml, lakier Inglot nr 24, czerwień opalizująca zlotem, przez pomyłkę zdublowałam ten kolor, bo już taki mam, raz użyty lakier Inglot Pro 538 - odcień brudnego różu zmieszany z capucino, raz uzyty, pojemność 11 ml, Peggy Sage Top Coat metamorficzny ROSE różowo-fioletowy, 11 ml, kartonik, niedawno kupiony, ubytek w granicach 10% szampon regulujący do skóry głowy skłonnej do przetłuszczania Rene Furterer -z serii Curbicia, została polowa tuby Rene Furterer Fioravanti Detangling Cream Rinse Extreme Shine All Hair Types płynny balsam ułatwiający rozczesywanie i nadający ekstremalny połysk , tubka 150 ml, zostało ok 40% peeling do ciała Sephora z serii Brown - 200 ml, ubytek ok. 1/4 ? Tutaj link do mnie: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=224723 Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
mala te dwa kosmetyki na pewno mi sie przydają , więc moge przygarnąć
![]() 96. Farmona Magic SPA Aromaterapia Miód i Wanilia Luksusowe mleko do kąpieli, z 500ml zostało ok. 400, duża, ozdobna szklana butla z korkiem i zrolowanym plastrem miodu 136. NUXE - Tonific exfoliation - Soft-Skin Booster Body Scrub - pieniący się żel-peeling na bazie amazońskich roślin i 100% pudrów roślinnych (ryżu, bambusa, licgti, przechów). Tuba 200ml, użyty jeden raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
konturówka do powiek The Body Shop odcień 03 Taupe - chłodny odcień ciemnego brązu, nietemperowana użyta ze 2-3 razy konturówka do powiek The Body Shop odcień 02 Rich brown - ciepły odcień ciemnego brązu, nietemperowana użyta ze 2-3 razy -czy te kredki są miękkie??? puder sypki Shiseido odcień 01 - zostało w granicach 1/4-1/5 opakowania, świetne opinie na KWC lakier Inglot nr 24, czerwień opalizująca zlotem, przez pomyłkę zdublowałam ten kolor, bo już taki mam, raz użyty Jeśli to za dużo, to pisz śmiało, nie chcę, byś miała poczucie, że chcę Cię naciągnąć, nie znam cen kredek ani pudru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.