|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
srebrne butyyyyy
wiem, ze wiekszości kojarzą sie one z kiczem i "diamencikami", ale juz mam zamysł kreacji studniowkowej i po prostu muszą byc srebrne
I pytanie do was, gdzie znajdę z obcasem ponizej 10 cm? dziękuję za każdą pomoc ![]()
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: srebrne butyyyyy
Z pewnością na Allegro coś znajdziesz
Przykłady poniżej
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
szukaj a na pewno cos znajdziesz
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
tutaj na allegro znalazłam jakas aukcje... moze Cie zainteresuje
http://www.allegro.pl/item265994055_...yprzedaz_.html
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Deichman
ja kupilam do studniowkowej kiecki rok temu srebrne buciki za chyba 49zl, obcas 5cm i to najwygodniejsze szpilki jakie mam:P
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
Teraz w każdym sklepie znajdziesz srebrne buty, róznią się jedynie ceną, wykonaniem i formą
Szukaj a znajdziesz I polecam przymierzyć przed kupnem bo na studniówce liczy się przede wszystkim wygoda, jak będą Cię obciskały lub Ci spadały, gwarantuje ZERO zabawy...no...chyba, że je zdejmiesz POZDRAWIAM, życzę owocnych zakupów
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
[quote=blau;5771062]Teraz w każdym sklepie znajdziesz srebrne buty, róznią się jedynie ceną, wykonaniem i formą
Szukaj a znajdziesz Nie bardzo w każdym sklepie i nie bardzo znajdziecie.... zeszły tydzien to moje poszukiwania srebrnych butów do kreacji weselnej na 17 listopada. i ku mojemu rozczarowaniu- brak srebrnych butów w całych Kielcach pani w ryłko zaprosiła mnie na 2 połowe listopada- ma cos byc.) jedyne srebrne buty na niskim obcasie i niewygladajace jak szczyt chinskiej tandety widzialam w amerikanosie (brak mojego rozmiaru ) deichman- pysty.... mysle ze moze sie cos pojawi przed andrzejkami no i sylwestrem- a teraz to chyba allegro bo to taki martwy sezon.... no chyba ze kielce sa wyjatkowe pod wzgledem srebrnych butów no ale Ty masz jeszcze troche czasu (dobrze ze juz o tym myslisz) wiec zycze powodzenia i wspaniałej zabawy na 100dniowce |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
miał byc u gory cytat ale chyba jeszcze nie umiem tego robic
przepraszam
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki bardzo.. marzą mi sie peep toe ale niższe niz na dee zee czy allegro. Ech.. 2 miesiące pozostaly
![]() dziekuje ;*
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
rowniez posuzkuje srebrnych pep toe i oblecialam dwa centra u mnie, jeszcze deichman mi zostal i czekanie na nowa dostawe..
|
|
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
w h&M byky srebrne peep toe i widzialam je zupelnie niedawno
|
|
#13 |
|
BAN stały
|
Ja śliczne srebrne buciki widziałam w aldo. Ale jakoś raczej kiepsa jak za taką cenę no i obcas wyższy chyba niż 10 cm
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie sie nie ruszyc to wszedzie pelno takich butow, ja akurat w tego typu nie gustuje i zawsze kiedy chce sobie kupic jakies fajne butki narzekam, ze tylko srebrne albo zlote na jedno kopyto
.
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
heh, niby wszędzie, też tak mowilam, kiedy nie chcialam ich kupic.
Co do h&m to widzialam na allegro i chyba sie wybiore ![]() moze tam cos bedzie, bo tragedia jest w tych sklepach :P
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

I pytanie do was, gdzie znajdę z obcasem ponizej 10 cm? dziękuję za każdą pomoc 

I polecam przymierzyć przed kupnem bo na studniówce liczy się przede wszystkim wygoda, jak będą Cię obciskały lub Ci spadały, gwarantuje ZERO zabawy...no...chyba, że je zdejmiesz
68>67>66>65>64>63>62>61>60>59>58>57
pani w ryłko zaprosiła mnie na 2 połowe listopada- ma cos byc.) jedyne srebrne buty na niskim obcasie i niewygladajace jak szczyt chinskiej tandety widzialam w amerikanosie (brak mojego rozmiaru
) deichman- pysty.... mysle ze moze sie cos pojawi przed andrzejkami no i sylwestrem- a teraz to chyba allegro bo to taki martwy sezon.... no chyba ze kielce sa wyjatkowe pod wzgledem srebrnych butów 

czyli