|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Piesek pomocy
A więc tak...
![]() Moja sunia ma 8 miesięcy. Do tej pory żywotna, wszędzie jej pełno, wręcz mały diabeł. Skakała, uwilabiała zabawki, no jak to szczeniak. Na święta dostała zabawkę takie udko kurczaka, które piszczy. Nie wykazała zainteresowania. W nocy zaczela drapac w psociel i czegos szukac. Piszczała. Rano jak sie obudziłam to spała z tą zabwką. Teraz jak jej nie ma[te zabawki] to szuka, drapie piszczy. Zabrałam jej tą zabawkę to cały czas była niespokojna. A keidy ona ma tą zabawkę to sie dziwnie trzęsie? i zakopuje ją. Teraz chodzi i piszczy Niewiem czy to może urojona ciąża. Niewiem. Nie chce jej sie już bawić. Cały czas śpi. Dopiero na dworzu jest taka jak zawsze. Do tej pory miała same piszczące zabawki. Więc czy to urojona ciąża czy jak? Pomóżcie. Ciąży nie miała i nie jest w ciązy. Cieczkę miała prae miesięcy temu.
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piesek pomocy
poczytaj tutaj http://www.vetserwis.pl/ciaza_urojona.html
wydaje mi się, że to moze byc ciaża urojona. Obejrzyj sutki suczki- czy nie sa powiekszone, obrzmiałe, czy nic z nich nie leci. O leczeniu znajdziesz na podlinkowanej stronce. A gdy już wyleczycie- sterylizacja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.