|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
chanel podklad
witam wszystkich.mam na wymiane podklad chanel mat lumiere numer 30 cendre sredni bez dobry podklad tylko dla mojej celebastowej buzki troche za ciemny.raz uzywany.wymienie na jasniejszy np numer20 lub dobre slodkie perfumki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: chanel podklad
może gucci rush? Jak dla mnie właśnie słodkie, wiec chętnie wymienię...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
karkam, karkam, mam prośbę, opisz mi czy ten odcień wpadaw beż(zółty) czy w róż (brzoskwinia), czy jest dla opalonej bużki czy dla bladziochów?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
siek jest to podklad bezowy nie rozowy ja mam alabastowa care i niestety jest za ciemny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
karkam, byłabym więc zainteresowana wymianą, ale ponieważ jesteś na targowisku nowa i nie zdobyłąś jeszcze żadnych przekupek, które oceniłyby Twoją wiarygodność, muszę Cie poprosić byś wysłałą podkład jako pierwsza, taki zwyczaj panuje tu na wizażu, jeżeli sie zdecydujesz, to wymienimy się adresami, decyzje pozostawiam Tobie
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
i jeszcze czy moge ci podac adres tu na forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
moze Miracle Lancome?
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Karkam, spokojnie, informacje dot. adresów wymieniamy na PW, klikasz w nazwę np. siek i tam jest wyślij prywatną wiadomość i tam to wszystko piszesz.
Ja mam natomiast pytanko, czy byłaby możliwość wstawienia zdjęcia podkładu, względnie podania kodu, który jest wytłoczony na butelce z podkładem? Ja mogę zaproponować Escadę Sunset Heat 35/50 ml w kartoniku, to typowo słodki, melonowy zapach, letnia edycja 2007. Czy byłabyś zainteresowana? ps. to nasza wizażankowa tradycja, że nowe wizażanki wysyłają produkty jako pierwsze ![]() ![]() Witamy nową wizażankę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
no jestem, jestem, jeśli przystajesz na wysłąnie jako pierwsza przesyłki, to napisz mi PW (prywatną wiadomość), to wymienimy sie adresami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
karkam, co z nasza wymianą, aktualna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.