|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Pilnie!!! Poszukuje Pudru Brązującego Isa Dora Dark Tan 91!!!Wymiana
WITAM!!!
Pilnie poszukuję pudru brązującego marki Isadora kolor DARK TAN numer 91. Najprawdopodobniej zostal on juz wycofany z Polski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2007-12-11 o 17:31 Powód: zlamanie regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilnie!!! Poszukuje Pudru Brązującego Isa Dora Dark Tan 91!!! Kupno Lub Wymiana
Ja mam podobny z Orlane tylko duzo wiekszy ,sera limitowana ,moj email ewapaw5@ gazeta.pl wysle Ci duze zdjecie to sbie dokladnie go obejrzysz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
Witam!! Bardzo proszę o przesłanie na mojego maila zdjęcia tego pudru chodzi mi o to aby byl bardzo ciemny taki jak isadora dark tan. Moj mail ewelinakoziejowska@tlen.p l Pozdrawiam
![]() Edytowane przez neroza Czas edycji: 2007-12-11 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pilnie!!! Poszukuje Pudru Brązującego Isa Dora Dark Tan 91!!! Kupno Lub Wymiana
Napisalam ci opis na emai i wyslalam linka ze zdjciem ale nie wiem czy nie bedzie to za jasny odcien porownujac Isa Dore
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Dzięki wielkie ale niestety ten puder jest za jasny, potrzebuje naprawde bardzo, bardzo cimnego pudru brazujacego na wystepy a niestety chyba isadora wycofala kolor dark tan
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dot.: Pilnie!!! Poszukuje Pudru Brązującego Isa Dora Dark Tan 91!!!Wymiana
Pozwolilam sobie edytowac tytlu watku oraz pierwszy post. Mozliwa jest tylko wymiana. Przeczytaj regulamin!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.