![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Oświęcim fryzjer
zna ktoś dobrego fryzjera w Oświęcimiu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oświęcim fryzjer
up, up
![]() Wybieram się niedługo. Zastanawiam się nad La piu bella i Trendy...a może coś innego? Proszę o opinie ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tylko nie La Piu bella. Poza tym, że właściciel to oszust to wcale nie sa oni dobrzy. Polecam Trendy albo gabinet Joanna (jest przeniesiony z centrum chyba na Legionów - można sprawdzić w google). ceny nie są najniższe, ale sa to profesjonalne salony. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
także polecam Joanne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Przyczajenie
|
Wielkie dzięki za info. Problem w tym, że nie umiem znaleźć Joanny, ani w necie, ani w realu. Może znasz aktualny adres salonu? Byłabym bardzo wdzięczna za info.
Serdeczne pozdrowienia A ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Serdeczne pozdrowienia A. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Salon jest niedaleko obwodnicy (jak zaczęłam do niego chodzić był niedaleko rynku). Też nie mogłam znaleźc strony internetowej bo szukałam pod nazwa "Joanna". wpisz w google "kraina piękności", powinna wyskoczyć ta strona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
mam pytanko, czy w tym salonie "Joanna" robią pasemka od samej skóry głowy? Byłam już u tylu fryzjerów i ciągle szukam takiego ,do którego pójde raz i już będę chodzić.. W jednym z salonów w Libiążu byłam zadowolona z fryzury wieczorowej, dobrze prostują włosy, ale pasemka są nakładane tak,że po spięciu włosów do tyłu jest centymetrowy odrost !!
Dziewczyny proszę o rade, gdzie panie z pasemkami prostujące włosy chodzą do fryzjera? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Moim zdaniem warto umówić się do fryzjera z pasą , który dobrze doradzi i wykona małą metamorfozę. Ja osobiście znam tylko jedną świetną fryzjerkę . Polecam i to jej numer nieopłacona reklama.
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-05-16 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Wracając do tematu
![]() Dobry fryzjer w Oświęcimiu, zna ktoś ?
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja nie polecam Trendy w Oświęcimiu. Najgorsza moja wizyta u fryzjera do tej pory. Włosy mam koloru miodowy blond miałam już spore odrosty więc umówiłam się na wizytę właśnie do salonu Trendy. Niestety fryzjerka nie potrafiła mi dobrać odpowiedniego koloru, kolor był za ciemny był tylko trochę jaśniejszy od moich odrostów! Pani więc zaproponowała rozjaśnienie tylko góry pasemkami, zgodziłam się niechętnie ponieważ zależało mi na jednolitym kolorze bez pasemek. Efekt był niewiele lepszy, pasemka były tak cieniutkie i rzadkie że ledwo były widoczne w dodatku białe! Pani Magda później je przyciemniła ale i tak nie było większej różnicy. I teraz najlepsze za strzyżenie + farbowanie odrostów zapłaciłam 234zł!!! Myślałam że padnę na zawał złodziejstwo w biały dzień! Nie polecam nikomu!
Najgorsze jest to że specjalnie robiłam wcześniej dekoloryzację z ciemnych na jasne a teraz będe musiała robić i tak pasemka bo żadna farba mi już nie rozjaśni tej ciemnej farby która nałożyli mi w Trendach ![]() Polecam za to panią Olę a Kętach, pracuję w podrzędnym saloniku Perfekt ale jak dla mnie jest najlepsza za przystępną cenę. Niestety (dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Odradzam la piu bella. Byłam ostatnio i z moich długich włosów zostały szczątki. Dokładnie objaśniłam babce, jaką chcę fryzurę za ramiona cieniowaną- pokazałam zdjęcia. Nie dość że mam szczepy na głowie to jeszcze krzywe ;((((((((((( A moja fryzura ma się ni jak to tych ze zdjeć;(((( Teraz muszę zapuszczać włosy z pół roku zeby jakoś wyglądać. PORAŻKA!! CO Z TEGO ŻE FRYZJERKA MIŁA JAK NIEFACHOWA??????
![]() A jak mam juz kogoś polecać to pania Agnieszkę z Trandy- byłam u niej wielokrotnie i zawsze robiła mi fajną fryzurę, która mi się długo trzymała (na moje wesele i mojej koleżanki). Potrafiła mi też odradzić kilku rzeczy, które chciałam zrobić z włosami. Widać że nie na pieniądzach jej zależy najbardziej. Niestety zależało mi na czasie, a do tej fryzjerki często długie są terminy, no to skusiłam sie na la piu NA PEWNO NIE BELLA.... POLECAM panią AGĘ Z TRANDY Edytowane przez LENKA1979 Czas edycji: 2012-01-27 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
jakies nowe propozycje ?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Dodam tylko że moja historia skończyła sie przedłuzeniem włosów w Krakowie trzy tygodnie temu. teraz mam świetne włosy- długość takie jak przed cięciem i naprawdę śliczne. No ale 1300 zł w plecy. Także uważnie dobierajcie kochani fryzjera! Polecam Pania Renię z Krakowa mieszkajacą na rydla:
www.renaa.skip.pl odnośnie przedłużania włosów ![]() Edytowane przez LENKA1979 Czas edycji: 2012-03-13 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
![]()
Chciałam się podzielić z wami doświadczeniami z fryzjerem w Oświęcimiu, otóż, jak dotychczas chodziłam do trendów na placów Kościuszki i powiem tak bywało różnie raz byłam zadowolona raz mniej, myślałam ze to jedyny porządny salon w tym mieście. ostatnio zupełnie przez przypadek trafiłam do nowego salonu na Zasolu, na obozowej na przeciwko szkoły ekonomik- "studio perfekt" i powiem tak jestem zachwycona jakością usług i ceną!!!, zdecydowałam się na farbowanie włosów i strzyżenie, efekt wspaniały
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich bardzo serdecznie, nigdy nie wierzyłam w fora internetowe, bo ludzie różne rzeczy piszą, ale tym razem postanowiłam zaryzykować, po wielu latach chodzenia do tego samego fryzjera postanowiłam, że czas na zmianę ponieważ od lat noszę tą samą fryzurę. Tym sposobem znalazłam to forum, ANIU0011
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
hej dziewczyny, a może mi ktoś podać jakieś namiary na ten salon: studio perfect? i na tą panią Wiole? bo szukam w necie i nic nie mogę znaleźć a chętnie bym się tam wybrała
Edytowane przez Aldona28 Czas edycji: 2012-05-16 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nie jesteśmy ślepe...
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
![]()
Aldonko, salon znajduje się dokładnie jak pisze Ania, na Obozowej 18a, na przeciwko szkoły budowlanki, w takim białym budynku kiedyś była tam sklep Asia, zaraz obok jest Hestia, nie wiem czy mogę podać numer telefonu ale maja reklamę na portalu oswiecimskie24 po prawej stronie jest odnosnik to ich strony internetowej znajdziesz tam cennik i telefon, jak już będziesz po wizycie podziel się swoją opinią
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Witam,
Chciałabym się dołączyć do wątku i podzielić moimi wrażeniami. Po wizycie w pewnym X salonie fryzjerskim w Oświęcimiu przeżyłam wielkie rozczarowanie i rozpacz. Moje włosy zostały duuużo za dużo rozjaśnione, przez co też b. zniszczone. Czytając to forum trafiłam do salonu "Studio Perfect". Mogę polecić i oczywiście podpisuję się pod dobrymi opiniami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
A czy ktoś robił tam lub w innym miejscu w Oświęcimiu trwałą i jest zadowolony?? Chcę powrócić do moich loków z przed ciąży...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja farbuję co miesiąc włosy a do tego lubię zaszaleć z fryzurą, choć mam krótkie włosy. Najdłużej farba na włosach (robiłam pasemka) trzymała mi się po wizycie w Centrum Urody VOGUE w Oświęcimiu na ul. Garbarskiej 14a. Byłam tez bardzo zadowolona z obsługi i na wizytę nie musiałam długo czekać. Używają tez bardzo dobrych szamponów i odzywek. A to dla mnie ważne, gdyż mam bardzo wrażliwą skórę głowy i nie mogę używać żadnych kosmetyków z parabenami, bo mnie wtedy strasznie skóra swędzi. Cena nie była tez zabójcza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
a była któraś z was w tym nowym salonie fryzjerskim koło fitness clubu Paola na Błoniach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() robiłam to w salonie koło poczty na osiedlu, "RÓWNICCY", powiem tak, jak ktoś ma włosy do tego i chce trwałą to polecam ten salon własnie, bo widziałam e mają tam doświadczenie, kręcą jedna za drugą ![]() Co to Studia Perfect, które jest tu tak bardzo wychwalane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
No nie ma to jak samemu sobie robić reklamę na forach chodzi o STUDIO PERFEKT. NIE POLECAM!!! Ta laska tzw.Wiola jest po technikum... a dziewczyny po technikum nie umieją obcinać, bo nie mają praktyk... i kontaktu z klientem. Poza tym byłam tam z moją koleżanką i obieła ją fatalnie, krzywo i powiedziała,że inaczej się nie da. Chłopak zapisał ją na fryzurę na wesele, a fryzjerka powiedziała,że może jej tylko wyprostować włosy, bo ma następną klientkę! Żal!!! I tak załatwiła moją koleżankę bo wszędzie gdzie indziej były pozapisywane osoby. I przez nie udolną fryzjerkę na ślub brata musiała iść bez fryzury! Tragedia!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Lucja2202 jeśli zazdrościsz i jest ci żal że ktoś jest prawdziwym stylistą to zabierz się do roboty i nauki bo takimi komentarzami nic nie osiągniesz, klienci nie przyjdą do ciebie. A tak dla ścisłości to p. Wiola ma ukończoną 3 letnią szkolę zawodową połączoną z praktykami i 8 letnie doświadczenie pracy jest mistrzem w swoim fachu i fryzjerem-stylistą. Wystarczy spojrzeć na jej dyplomy. Lucja2202 nie tędy droga do sukcesu, pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Nie znam lepszego salonu niż "Joanna" . Bardzo polecam salon fryzjerski jak i gabinet kosmetyczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Przyczajenie
|
drogie wizażystki, od paru miesięcy chodziłam do fryzjerki p. Wioli do studia perfect, znalazłam informacje o niej własnie tutaj i byłam bardzo zadowolona, w tamtym tygodniu dzwoniłam tam i okazało się że już tam nie pracuję!!! czy ktoś wie gdzie się przeniosła? bardzo mi zależy na namiarach na nią, Nina
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
![]()
do Nina83_
Nino pani Wioletka już faktycznie nie pracuję w studiu perfect, przeniosła się do innego salonu -Salon Fryzjerski Marilyn Monroe też na zasolu na ul. Garbarskiej, ![]() ja akurat szukałam dobrego fryzjera w Oświęcimiu bo się tutaj własnie przeprowadziłam z Gdańska przyjechałam za mężem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
Nie polecam studia "Olimpia". Poszłam z zamiarem farbowania włosów.. Nie dość, że nie zna się tam terminu ombre, to zamiast wybranego i wręcz polecanego blondu na końcach wyszedł ciemny rudy (nie użyto rozjaśniacza) Umówiona byłam na kwotę między 20 a 30 (same końce) zapłaciłam 43 a rezultat i tempo pracy opłakane. Wróciłam więc na reklamację.. Nie było problemu, miłe podejście itd. Nadszedł dzień poprawki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.