|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Czy przydaję się fotelik wpinany do wózka?
Mam do Was pytanie czy przydaję się fotelik taki 0-13 wpinany do wózka?
Czy to tylko jeden z chwytów marketingowych sprzedawców czy faktycznie warto kupić taki fotelik i wózek, które da się połączyć? Pytam bo zamówiłam wózek DRIVER 3XL, niestety do tego wózka pasuje fotelik EASYBOB (a nie wiem jakiej jest jakości ten fotelik?) Jestem natomiast przekonana co do fotelika Maxi Cosi- czytałam bowiem że są to bezpieczne foteliki. Niestety fotelik Maxi Cosi nie pasuje do wózka DRIVER 3XL.
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy przydaję się fotelik wpinany do wózka?
U nas sprawdza sie rewelacyjnie - szczegolnie na duzych zakupach w centrach handlowych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Życie ułatwia, ale bez niego też da sie przeżyć
![]() Ja też wybrałam Maxi Cosi ze wzgledów bezpieczeństwa i czasem musiałam go taszczyć. Supermarkety to najmniejszy problem, bo można wstawić fotelik do dużego kosza, a jak niemowlę troszkę starsze to są kosze z fotelikiem ![]()
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem to naciąganie, w dodatku kosztem maleństwa.
Taki bajer jest właśnie reklamowany jako hit do centrów handlowych - znak naszych czasów ![]() ![]() Wiadomo, że większość ma taką konieczność skoczyć z dzieckiem do marketu, ale ile razy w ciągu miesiąca? raz? dwa? Wtedy taki fotelik może się przydać, ale spokojnie można go zastąpić wkładając fotelik samochodowy do wózka - i tym samym możemy sobie poradzić samemu (bez drugiej osoby) - nie trzeba brać/pchać/nosić dodatkowego wózka na zakupy. I tak, jak pisze Babcia - bez przesady z tym noszeniem fotelika - zwykle podjeżdża się samochodem pod dany sklep, przychodnię itd - przeniesienie fotelika z dzieckiem nie stanowi problemu. A na dłuższe trasy jest wózek - grunt, by wygodny dla dziecka i dla nas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
Idealny dla małego bączka właśnie na zakupy - jeśli robi się je często lub chce się to robić bezpiecznie i wygodnie, przejażdżki, bo więcej widzi niż w gondoli, a pozycja jest bezpieczna (niesiedząca). Super szybko się wyjmuje jak i wkłada. Filip uwielbiał swój fotelik - szczególnie spacery. POlecam. marcelino twoje podejście też jest ok - czemu nie - można i tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
U nas tez sparwdzilo sie to doskonale
![]() ![]() Marcelino ale nikt tu nie pisze, zeby jezdzic na spacery po centrach handlowych.. Moja corka jak byla malutka to nie jezdzila z nami, z racji tego ze nie chcialam aby takie malenstwo przebywalo w takim skupisku ludzi i zarazkow... ale teraz kiedy ma 7 miesiecy uwielbia takie przejazdzki i jest wszytsko ok ![]() wiec z czystym sumieniem moge ten bajer polecic ![]() Nadin ja mam DRIVERA 3XL i fotelik bobbyway do niego i nie narzekam.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.