|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, mam ogromną prośbę !
Sprawa polega na tym, że moja przyjaciółka obchodzi w niedzielę urodziny. Prezentem będzie część Was! Dziewczyny, jeśli mieszkacie w kraju innym niż Polska, lub mówicie biegle jakimś językiem (prócz angielskiego, francuskiego, hiszpańskiego) proszę, abyście nagrał(l)i krótki filmik, w którym mówicie "Wszystkiego najlepszego Wiki) tym właśnie językiem. Filmiki oczywiście nie będą nigdzie publikowane, przerabiane, przesyłane. Chodzi tylko o prezent dla przyjaciółki, która interesuje się ogółem kulturą i historią krajów. Będę Wam bardzo wdzięczna, wszelkie informacje na PRIV
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny, mam ogromną prośbę !
Pomysł fajny, już wielokrotnie widziałam tego typu filmiki
![]() Ale zdecydowanie za późno się za to wzięłaś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dziewczyny, mam ogromną prośbę !
niestety, wczoraj dowiedziałam się o tym pomyśle
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.