| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-06-21, 22:51 | #1 | 
| Rozeznanie | Dziewczyny, mam ogromną prośbę !

Sprawa polega na tym, że moja przyjaciółka obchodzi w niedzielę urodziny. Prezentem będzie część Was! Dziewczyny, jeśli mieszkacie w kraju innym niż Polska, lub mówicie biegle jakimś językiem (prócz angielskiego, francuskiego, hiszpańskiego) proszę, abyście nagrał(l)i krótki filmik, w którym mówicie "Wszystkiego najlepszego Wiki) tym właśnie językiem. Filmiki oczywiście nie będą nigdzie publikowane, przerabiane, przesyłane. Chodzi tylko o prezent dla przyjaciółki, która interesuje się ogółem kulturą i historią krajów. Będę Wam bardzo wdzięczna, wszelkie informacje na PRIV        
				__________________ włosomaniaczka   Stephen King Lana Del Rey  licealistka  gram w siatkówkę    zwierzęta to nie zabawki!!!  koty najcudowniejsze na świecie  TVD, Gossip Girl, PLL   | 
|     |   | 
|  2012-06-22, 09:42 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 Lokalizacja: stąd 
				 | 

Dot.: Dziewczyny, mam ogromną prośbę !

Pomysł fajny, już wielokrotnie widziałam tego typu filmiki   Ale zdecydowanie za późno się za to wzięłaś. | 
|     |   | 
|  2012-06-22, 12:32 | #3 | 
| Rozeznanie | 

Dot.: Dziewczyny, mam ogromną prośbę !

niestety, wczoraj dowiedziałam się o tym pomyśle    
				__________________ włosomaniaczka   Stephen King Lana Del Rey  licealistka  gram w siatkówkę    zwierzęta to nie zabawki!!!  koty najcudowniejsze na świecie  TVD, Gossip Girl, PLL   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.