|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
moje kosmetyki na wymianę!
Witam, moje kosmetyki na wymianę:
1)Happyderm-krem nawilżający do cery mieszanej opakowanie z pompką- ok 30-40 % w opakowaniu. 2)Połyskujący olejek avon bronze, zawartość ok 85%. Olejek posiada mieniące się złociste drobinki, przy tym nie jest tłusty. 3)Szampon ziaja do włosów zniszczonych i przetluszczajacych sie ok 40% 4)Peeling antycellilitowy lirene ok 30% 5)Krem do stóp na zrogowacenia Faberlic, praktycznie nowy! 99% opakowanie 40 ml 6)Blyszczyk Avon read my lips, opakowanie ze szpatułką, kolor start up pink, około 80% 7)Oriflame-nowy antyperspirant w kremie do skóry wrażliwej, tubka 50ml 8)Yves rocher tusz do rzęs yria- 80-90% (raz używany). 9) rozświetlający puder sephora, kolor zloty, kilka razy użyty. dla chętnych dodam resztkę podkładu kanebo liqid finish, na wypróbowanie. Dodaję: 1) mus meybelline rozświetlający do twarzy NOWY, TYLKO MAŹNIĘTY PALCEM! kolor 02 champange 2)NOWA maseczka Avon Naturals op 75 ml, orzeźwiająca maseczka z zieloną herbata i oliwką 3)Paletka do makijażu zużycie znikome pierwsze cztery od góry to błyszczyki, cztery kolejne to cienie fiolet, żółty transparentny, srebrny z brokatem i brązowy z brokatem, wszystkie tylko muśnięte. 4) Blyszczyk wibo melonowy z pędzelkiem tylko wypróbowany 99% Edytowane przez f10382692c9e59cd5acf3cc685efe8f507ff2c2d Czas edycji: 2007-11-21 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: moje kosmetyki na wymianę!
Znajdziesz coś u mnie za 8)Yves rocher tusz do rzęs yria- 80-90% (raz używany).
9) rozświetlający puder sephora, kolor zloty, kilka razy użyty. 2)Połyskujący olejek avon bronze, zawartość ok 85%. Olejek posiada mieniące się złociste drobinki, przy tym nie jest tłusty.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za puder sephory, błyszyk avon i olejek? Za puder oddam pół wątku;-)..
mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199364
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
rozświetlający puder sephora, kolor zloty, kilka razy użyty
cos u mnie?
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Może u mnie coś znajdziesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za:
9) rozświetlający puder sephora, kolor zloty, kilka razy użyty. )Happyderm-krem nawilżający do cery mieszanej opakowanie z pompką- ok 40 % w opakowaniu, ale nie było całkowicie pełne od nowości, więc w rzeczywistości jest połowa. ?
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Interesuje mnie w Twoim wątku
-maseczka Ori swedish -błyszczyk ori , wpoczwórnym opakowaniu -błyszczyk pupa pomarańczowy kostka bez zawiasów ![]() -perfumy ori toegether, mozemy się jakoś dogadać w zależności na co mozesz zaoferować za krem i puder ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
chętnie wymeinię na olejek Avon lub tusz Yves Rocher. A jeśli jest go więcej niż połowa to na obie rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Błyszczyk Glam Shine, odcień różowy opalizujący,zużycie znikome, zamieniłabym za olejek i błyszczyk Avon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
W takim razie podziekuje, zależało mi na pudrze.Pozdrawiam
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za takie rzeczy jak błyszczyk Avon i Happyderm?
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.