|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pokój w stylu PLAYBOY
CO myślicie o pokoju w stylu PLAYBOYa??? Właśnie teraz taki chce sobie zrobić!! Pokój bedzie pomalowany na biało-czerwono i czarno i na ścianach chce mieć zajaczki Playboya!!! Co o tym myślicie??? Co bym tam mógl jeszcze Ciekawego dodać??? Wyrażajcie swoje opinie na ten temat!!
Edytowane przez Raper54 Czas edycji: 2007-11-17 o 12:24 Powód: dodanie zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokój w stylu PLAYBOY
Może jakiś elemnty buduaru? Nie wiem dokładnie w jaki sposób pokój ma nawiązywac do "payboya", ale wydaje mi się że najbardziej powinnaś wyeksponować łóżko. Błyszczące tkaniny w intensywnych kolrach, może coś obite skórą?? ..... Ma to być wulgarny pokój, cukierkowy, ala 'sexy girl???? Nie wiem jką masz koncepcję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
nom, z tym też się zgodzić muszę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jesli dobrze wydaje, to zalozyciel tematu jest mezczyzna?? bialy+czarny+czerwony ![]() ![]() Nalezy zrobic tak zeby bylo duzo swiatla, czerwony kolor z umiarem ![]() To moja propozycja,oczywiscie dobrze byloby gdybysmy zobaczyli zdjecia Twojego pokoju..Daje kilka zdjec ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Tak więc jestem chłopakiem i mam 16 lat^^ A dodam jeszcze, ze mam już kupioną czarną kanape ze skóry i, ze pokój jest na poddaszu i jego wymiary to ok 4mx8m
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
To chyba gole babki nie wchodza w gre:P Chyba ze rodzice nie maja nic przeciwko
![]() ![]() Jak mozesz to pokaz jakies zdjecie... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
no tak sciany w takich kolorach... Łoóżko rozowo czarne lub czerwone jakies firanki zmysloe poduszki playboya i straj sie dobierac dodatki w tych wlasnie kolorach... mozesz na scianie bialą farba poodbijac kroliczki
i lustro ze sztucznym futerkiem xD
Wymianka ![]() CZERWIEC https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=701326 LUTY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=673561 Edytowane przez tysia_15 Czas edycji: 2007-11-17 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Chi~
|
16-latku, czyś nie za mały nieco na taki pokój?
![]() ok, to może tak: Nie polecam za dużo czerwnoego koloru, na ścianie mozesz zawisić akt (wiesz co to akt, prawda? ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a może coś w tym stylu?
niekoniecznie muszą to być Aniłkołki Charliego, raczej chodzi o sam motyw kobiety na ścianie. poszukam, może coś jeszcze znajdę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Mógłbyś zrobić jedną, ewentualnie dwie ściany czerwone, ale taką ciemną, głęboką czerwień mam na myśli. Przeciwległe ściany na szaro (też ciemny) - fajny efekt, sprawdzone. Do tego akty czarno-białe na ścianach, albo jeden ale większy. Postawiłabym na surowe, ciemne meble, czarną skórę, jak już ktoś wspomniał. Zrezygnuj z centralnego światła-typowej lampy na suficie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
W załącznikach macie Fotki Pokoju i tak:
- Akt moge mieć na ścianie - Ogólnie to moge mieć co bede chciał ![]() Widziałem na allegro takie plakaty Z Playboya i myslałem, zeby je wkomponować w białe czy czerone ściany!! A i które ściany na jaki kolor mam pomalować??? Jedyne co mnie teraz ogranicza to tak: a) Czarna kanapa ze skory b) Kolor karmazynowy przypływ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Chi~
|
no to w takim razie propomuję czerwony na skosie (tym trójkąciku) i na ścianie gdzie są drzwi. żeby nie przytłoczyło...
ps, masz już jakieś meble? czy też masz wolną reke w ch wyborze?
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Mebli też jeszcze niemam kupionych, ale na strychu jest poskładana szara szafaz czarnymi lustrami i myślałecm, ze nawet bedzie pasować do pokoju!! A szafa jest raczej nowa!! Ciocia ją w niemczech kupiłą, ale potem jej niepasowała do wystroju i ją przywiozła...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
W Quelle możesz sobie dokupić różne duperele do pokoju, typu zegarek, lampka, pościel itp. Wpisz w wyszukiwarkę na stronie www.quelle.pl "playboy" i zaznacz kategorię "Dom i wnętrze"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Miałam to samo pisać: dużo rzeczy z emblematem "króliczka" można znaleźć TU W KATALOGU QUELLE.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Taka pościel pasowałaby Ci np. pod kolory jakimi chcesz pomalować pokój
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
ja mam lampke nocna taka burdelowe :p z krolikiem zegarek scienny i poduszke
![]() ![]()
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Niom to możesz wstawić...
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
po uno żeby mieć taki pomysł musiałbyś zrobić pokój na różowo.. czyż ten kolor nie jest kolorem PlayBoya?
a teraz zastanówmy się... czy to w ogóle pasuje do faceta.. hmm... a po duo.... jakbym miała wejść jako kobieta do takiego pokoju .. najpierw bym się zniesmaczyła, potem walnęła gościa w łeb a na końcu wyszła... z takim pokojem to niczego nie wyrwiesz ![]() zresztą jeśli byś się przyjrzał wystrojowi Playboy Mansion zauważyłbyś że są w stylizacji klasycznej wręcz to są buduary o niezwykle bogatej wersji.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.