|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() paseczki:)
Chciałam sie dowiedziec czy ktos moze z was uzywał i wie jak działaja wybielajace paski do zebów blenda-a-med ??Nom czy wogóle działaja czy nieszkodza zębom (szkliwu),i które lepiej wybrac te co sie stosuje przez tydzien czy przez dwa tygodnie??bo słyszałam ze te co przez tydzien to sa silniejsze!!!!czy ktos ma doswiadczenie w tej sprawie???czekam na odpowiedzi i dziękuje z góry
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: paseczki:)
a moze ktoś zna lepsze sposoby bardziej skuteczniejsze????co dobrze wybiela zabki???nom i nie wyczyszcza kieszeni doszczetnie!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wg mnie paski blend a med sa fatalne.do wybielania zebow polecam biala perle
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Hm... z tego co dentysta mi mówił to wybielanie zębów jest bardzo szkodliwe i w ogóle. On nie poleca (sam ma żółte). Mówi że nie wiadomo jakie będą mieć skutki w przyszłości. A tak swoją drogą to słyszałam że są nie najlepsze ale nie wiem sama bo nie urzywałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja używałam tych pasków i przyznam że efekt wybielający był widoczny ale podczas ich stosowania strasznie uwrażliwiły mi się zęby. Dosłownie nie mogłam nic zjeść bo wszystkie mnie bolały. Więcej już ich nie użyję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.