![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() sauna
Tak sie zastanawiam...Moze Wy dziewczyny mi pomozecie rozstrzygnac...
czy jest cos zlego w skorzystaniu z zaproszenia do sauny z chlopakiem ktorego zna sie dopiero 2 tygodnie? ![]() Jako nowa pragne zaznaczyc ze przeszukalam forum wzdluz i wszerz i nie znalazlam podobnego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: sauna
Cytat:
![]() a tak poważnie, to ja bym nie skorzystała.... chyba nieśmiała jestem ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Hmm... może to dziwne, ale dostałam taką samą propozycję, kiedyś od znajomego, którego też nie znałam długo. Czasami się nie odzywał, a jak już się odezwał to rozmowę zaczynał od: To co idziemy dzisiaj na saunę?... Męczyło mnie to, chciałam żebyśmy poszli gdzieś na spacer, dojakiegoś lokalu, na łyżwy - zgadzał się, ale po tych rozmowach ( bo bylo ich więcej) znowu się nie dozywał i wracał po jakimś czasie z tym samym pytaniem - to co idziemy dzisiaj na saunę? Dodam, że to słowo "dzisiaj" miało ogromne znaczenie, bo na moją propozycję - jutro? odpowiadał - a nie wiem, moze będę miał inne plany... Ja bym uważała. W końcu się wkurzyłam i wystawiłam go - umowilismy sie na saunę (zgodziłam się bez wahania) i nie przyszłam... wkurzył się jak nie wiadomo kto, jakbym nie wiadomo co mu zrobiła. Dla niego to podobno bylo normalne, bo ze swoimi koleżankami chodzi na saunę, dla mnie to bylo nie dopomyslenia, zeby na drugim spotkaniu isc z nim na saunę, a on do tego dążył. teraz sie do mnie nie odzywa wcale, bo uważa, ze zrobiłam go w h.... , czuje sie wielce obrażony, a tego, z emnie obraził tym samym to juz tego nei widzi. No i dopiero teraz stwierdził (po tym wystawieniu) - a wydawalas sie byc taka fajną dziewczyną... a ja sobie w domysłach (no... do sauny to bylam świetna, do reszty nie). Nie chcę mowic, że twojemu tez zalezy tylko na saunie zeby mogł pocieszyc oczy, ale po 2 tygodniowej znajomosci to według mnie jest cos nienormalnego...
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja na pewno nie skorzystałabym z takiej propozycji. Ale każdy ma inne granice intymności/wstydu/poczucia bezpieczeństwa itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Zapytaj co ma na myśli - czy po prostu posiedzenie w saunie dla zdrowia (i rozmowę) czy ma jakieś fantazje związane z sauną. Pamiętaj, że pod ręcznikiem będzie nagi - może przy okazji sauny chce Ci się pokazać w całej... okazałości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
... choć nie Westwood
|
Ojoj
![]() Zależy czego się spodziewasz po tej znajomości ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm, raczej bym nie skorzystała
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Nie skorzystałabym, uważam, że to niezbyt stosowna propozycja, kiedy pochodzi od kogoś kogo tak krótko znasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
odmowilabym, coz sauna to nie miejsce na spotkania po tak krotkiej znajomosci. Chyba, ze Wasz zwiazek ma(ma miec) charakter czysto fizyczny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Pytasz, czy to nic złego...a Ty jak do tego podchodzisz? Byłabyś w stanie rozebrać się przed mało co znanym mężczyzną? Nie miałabyś oporów? Nie bałabyś się? Bo to zależy tylko od Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja na Twoim miejscu bym nie poszla do sauny, przynajmniej nie po 2 tygodniach znajomosci. moge isc do kina, lyzwy, dyskoteka, ale nie saune ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Kiedyś też dostałam taką propozycję... Zgodziłam się, ale i tak jakoś to wszystko rozeszło się po kościach... Ten "związek" był taki w ogóle dziwny... Trochę przyjaźni, trochę cielesności. O żadnym uczuciu nie było tu mowy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Nie, nie poszliśmy :P
Było ciekawiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Hehe
![]() Ach te hormony ![]() I rozmarzyłam się... :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja bym odmówiła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A normalnie chodzicie na saune?
Sauna nie za bardzo mi sie kojarzy z miejscem, w ktorym moze sie cokolwiek wydarzyc. Jak dla mnie z uwagi na to, ze jest tam tak strasznie goraco i nie da sie wytrzymac dluzej niz kilka minut, jawi sie jako miejsce wyjatkowo aseksualne. Nie wiem czy bym poszla czy nie. Zalezy od tysiaca jeden czynnikow. Pewnie nie przywiazywalabym do tego nawet polowy uwagi i mysli, jakie tutaj wyczytuje w watku. I nie traktowalabym takiej propozycji, w zaden sposob niestosownie. Ogolnie jak mi sie ktos nie podoba, to sie nie spotykam. A jak podoba, to miejsce jest doprawdy 10-planowe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
on moze chce sprawdzic jak wygladasz bez makijazu
![]() Albo ma karnet i musi wykorzystac. Znajac siebie pewnie bym nie poszla Tez sie dziwie czemu tylu osobom skojarzylo sie to z sexem,mnie bardziej z pojsciem na basen,ocenianiem sylwetki,problemami z fryzurą ,makijazem,potem kapiącym z czubka nosa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ja nie wim czy to miejsce jest aseksualne,mi sie wszystko prawie kojarzy seksualnie
![]() wydaje mi sie oczywiste jednak co ma na mysli ![]() ![]() Tak sie zastanawialam tylko czy ja mam jakies inne przestarzale zdanie-bo jakos ta propozycja dla mnie takiego zboczucha nawet wydaje sie niestosowna ![]() Macie racje jednak jak na zwiazek z przyszloscia to nie rokuje bardziej na krotka znajomosc-choc ponowne chodzenie do sauny moze trwac i trwac... No wlasnie i bez makijazu mialabym sie pokazac? ![]() Edytowane przez maupka Chicca Czas edycji: 2008-02-02 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Może zaproponuj mu kino?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
A w kinie ciemno i wogole
![]() Ale na lejdis dzisiaj polece nie ma co ![]() Ja zapytalam na ta ropozycje o saunie czy nie lepiej na kawke np wyskoczyc a on na to czy ja wyobrazam sobie nas na kawie?hmmm...no predzej na kawie wlasnie A i dziekuje za Wasze wypowiedzi z kazda sie zgadzam macie racje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mu powiedz ze jego sauna jest dla ciebie tak samo kosmiczna jak dla niego kawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Konto usunięte
|
Opinia faceta (zapytałam mojego TŻ co sądzi): stwierdził, że jakby zaprosił po 2 tygodniach dziewczynę do sauny to po to, aby jej się pokazać - że ma fajne ciało. Bo raczej spodziewałby się, że ona założy kostium kąpielowy, więc nie liczyłby na obejrzenie jej nago. Ale sam by skorzystał z okazji aby ją nieco nakręcić na siebie. I że raczej nie miałby na myśli głębszego związku z tą dziewczyną.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() wczoraj wieczorem rozmawialismy przez skypa z opcja video i ja o nic nie prosilam slowem nawet nie sprowokowalam a on mi tam zaczal tanczyc i sie rozbierac Musialam miec niezla mine bo bylam lekko zszokowana co on podsumowal dzisiaj stwierdzeniem na gg ze uwielbia patrzec jak mam takie maslane oczy jak wczoraj ![]() no to mi sie jakis eksibicjonista trafil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
no mowilam ze nie rokuje.Poznaliscie sie przez net?to tym bardziej nie idz
Pozniej zacznie Ci cos innego pokazywac przez ta kamerke,pewnie nie moze sie juz doczekac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hmmm, myśle że czas dać sobie z nim spokuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Hm. popieram.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
ja bym nie poszła bo boje sie o swoje naczynka
![]() ![]() A tak pozatym , jesli liczysz na dluzszy i glebszy zwiazek to nie idz. Po co ma kiepsko chlopak o Tobie myslec? skoro tak chetnie sie przed nim rozbierzesz, nawet jesli tylko do stroju? Lepiej jednak to kino. Saune to ewentualnie po zaciesnieniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.