![]() |
#1 |
S. Sssss. SSSSS.
|
![]() HotLiss, paletka Pupa, kolorówka, perfumy, różności do ciała i twarzy, dokładki
na czerwono dokładki
Oto moja nowa lista kosmetyków na wymianę Włosy 1. L'Oreal hot Liss różowy, zostało dokładnie pół opakowania-krem do prostowania włosów 2. Avon spray termoochronny do stylizacji włosów, zostało 1/4 3. Maseczka do włosów suchych i zniszczonych Avon z makadamia i mleczkiem sojowy, została 1/3-1/2 Manicure 1. Olejek do skórek rimmel, użyty raz, ubytek niezauważalny 2. Biała kredka do paznokci Killy S, zostało bardzo duzo, była 2 lub 3 razy temperowana 3. Lovely nowy preparat do usuwaia skórek, niebieski zel z peelingiem 4. Żel wzmacniajacy do paznokci Essence, zostało 90%, sweitny kosmetyk! 5. Turkusowy lakier Inglot, bardzo ciemnny połyskujący turkus, brakuje moze 0,5 ml 6. Jasny turkusowy, perłowy lakier Oriflame, zostało 2/3 Kolorówka 1. Oriflame podwojna konturówka do ust-jasny i ciemny róż, ciemnego zostało 2 razy wiecej niz jasnego, bo byl prawie nieużywany 2. Jasnofioletowy cien do powiek Avon Color Trend, bardzo ładny kolorek, bardzo mały ubytek 3. Tusz do rzes Oriflame Giordani Gold, kupiony kilka tyg. temu, uzyty kilka razy, czarny, swiezy, mokry 4. Avon kredka do powiek w koorze złocistego brązu, bardzo ładny kolor, temperowana 2 razy 5. Maybelline beżowy połyskujący cien do powiek (kolor Seashell), nie 6. Inglot bezowy matowy cien do powiek Vertigo, została połowa 7. Granatowa konturówka do oczu-Avon color Trend, raz temperowanajest on z brokatem ale ładnie połyskuje, bardzo małe zuzycie 8. Luminelle cien jasny różowy (YR), bardzo male zuzycie 9. Luminelle YR cien jasnobłekitny połyskujący, uzyty ze 3 razy 10. Róż Bourjois w kolorze pomaranczowo-różowym, starte napisy wiec nie moge podac numerka, ma juz kilka lat ale wygląda na nieuzywany 11. Paletka PUPA Sweet Kit, sa tam błyszczyki, pomadki i cienie w kremie, 4 błyszczyki sa zuzyte całkowicie, reszta różny stopien zużycia-bede wybredna, bo nie musze jej oddawac ![]() Ciało 1. Zel opalizujący do ciała Ode au reve, nowy, tubka 25 ml 2. Odzywka pod prysznic Avon Spa Gorące piaski Arizony, zostało na pewno ponad 1/3 3. Połyskujący perfumowany żel do ciała Avon Sunny Skies-zostało ok. 130 ze 150 ml 4. Perfumowane mleczko do ciała Nature YR, zostało ok. połowy z 200ml 5. Czereśniowa Galaretka pod prysznic Avon, zostało ok. 1/3 opakowania 6. Połyskujący zel po opalaniu Avon, zsotała połowa Perfumy 1. Oriflame Life Circle Blossom, zsotało 48/50 ml 2. Comme une Evidence YR, 48/50 ml 3. Incanto Dream perfumetka 8ml, jest kartonik ale podniszczony, perfumetka nowa, raz psiknieta, ubytek niezauważalny mam kartoniki do obu zapachów Twarz 1. Maseczka energizująca z miętą YR, zsotało ponad 30 z 50 ml 2. Żel do ciała i twarzy Cap Soleil YR z filtrem 10, pieknie pachnie cytrusami ![]() 3. Clearskin Avon bezbarwny sztyft przeciw wypryskom, zostało 90% 4. Korektor STOP z serii bio Specific YR, zuzycie 5-10%, ciemny kolor, ma troche poscierane apisy, bo nosiłam go w torebce 5. Odzywcza maseczka Avon Naturals z mango, zostało 90% Czego szukam? - Mini-kosmetyków i próbek Vichy - próbek perfum-zwłaszcza Comptoir sud Pacifique - próbek Aquoliny - bezbarwnych i jasnoróżowych błyszczyków -kremu do stóp - kremu Vichy Normaderm na dzien - mlecznego lakieru do paznokci (Inglota lub Loreal) - balsamów i mesełek do ciała - książek o perfumach, zwłaszcza interesują mnie pozycje A. Wasilenko-Świat perfum i leksykon Perfum inne tez mozecie smiało proponowac ![]() Zainteresowanym wysle fotki na maila
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2007-10-18 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: HotLiss, paletka Pupa, kolorówka, perfumy, różności do ciała i twarzy, dokładki
znajdziesz cos za:
2. Odzywka pod prysznic Avon Spa Gorące piaski Arizony, zostało na pewno ponad 1/3 3. Połyskujący perfumowany żel do ciała Avon Sunny Skies-zostało ok. 130 ze 150 ml 4. Perfumowane mleczko do ciała Nature YR, zostało ok. połowy z 200ml 5. Czereśniowa Galaretka pod prysznic Avon, zostało ok. 1/3 opakowania Perfumy 2. Comme une Evidence YR, 48/50 ml mam kartoniki do obu zapachów Twarz 1. Maseczka energizująca z miętą YR, zsotało ponad 30 z 50 ml 2. Żel do ciała i twarzy Cap Soleil YR z filtrem 10, pieknie pachnie cytrusami ![]()
![]() |
#3 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: HotLiss, paletka Pupa, kolorówka, perfumy, różności do ciała i twarzy, dokładki
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Odpisałam na Twój post w moim wątku
![]()
![]() |
#7 |
S. Sssss. SSSSS.
|
nic
![]() |
#8 |
S. Sssss. SSSSS.
|
podoba mi sie u Ciebie masło waniliowe i smackers ale perfumy wolałabym wymienic na jakis inny zapach...
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Przekupka: 39 pkt / 100% pozyt.
|
Z zapachów niestety nic nie mam. No ale jakbyś zmieniła zdanie to daj znać, na razie masełko i smackers są wolne
![]()
![]() |
#10 |
S. Sssss. SSSSS.
|
nie, raczej nie zmienie zdania
![]() ewentualnie moze cos znajdziesz innego za masło i błyszczyk?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Paulinko widzialam w wątku u Nevady, że posiadasz mnóstwo próbeczek słodkich zapachów.
Byłabym chętna na kilka Zajrzyj do mnie ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A ubrania też cię interesują ? jeśli tak to znalazlabyć coś u mnie za
3. Lovely nowy preparat do usuwaia skórek, niebieski zel z peelingiem 4. Żel wzmacniajacy do paznokci Essence, zostało 90%, sweitny kosmetyk! 5. Turkusowy lakier Inglot, bardzo ciemnny połyskujący turkus, brakuje moze 0,5 ml 6. Jasny turkusowy, perłowy lakier Oriflame, zostało 2/3
![]() |
![]() |
#18 |
JESTEM ONA
|
Ewentualnie zamiast preparatu do skórek z chęcią wezmę opalizujący żel do ciała 25 ml . A wtedy oddam Tobie wszystkie próbki , jakie są wymienione;P
![]() |
#19 |
S. Sssss. SSSSS.
|
ok, to wszystkie probki za zel, tylko on jest mały-25 ml, wiec w sumie moge ci oddac i zel i preparat
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
JESTEM ONA
|
To ja jeszcze dodam Bioderma Atoderm Po zinc- probka 5ml, i Soraya krem na dzień przeciwzmarszczkowo- ujędrniający z SPF10 2ml i Soraya kuracja matująca krem normalizujacy na dzien i na noc 2ml. Tylko mam malutki problem z Lancaster, bo rano mialam ostatnie negocjacje z inną wizażanką i zgodziłam sie jej oddać go. Tak może byc?
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Tusz do rzes Oriflame Giordani Gold, kupiony kilka tyg. temu, uzyty kilka razy, czarny, swiezy, mokry
Czereśniowa Galaretka pod prysznic Avon, zostało ok. 1/3 opakowania Połyskujący zel po opalaniu Avon, zsotała połowa Clearskin Avon bezbarwny sztyft przeciw wypryskom, zostało 90% znajdziesz coś u mnie ? ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#23 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie wpadnie Ci w oko??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
JESTEM ONA
|
Czy żel wzmacniający wmasowuje się czy nakłada jak odzywki i lakier?
Jesli jak odzywki i lakier to odpowiada mi taka wymianka ![]() Ale nie dam Biodermy
![]() . Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2007-09-14 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
JESTEM ONA
|
Paulinko dobrze- tylko tak jak napisałam bez Biodermy, moze inna probke dobierzesz...
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.