|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
SMS do nieznajomego... ?
Hmm... Dzisiaj zdarzyło się coś dziwnego. Wysłałam przez przypadek SMS-a do kogoś, kto był mi kiedyś bardzo, bardzo bliski i do kogo po raz ostatni dzwoniłam 7 lat temu. Wieczorem dostałam SMS-a od jakiegoś sympatycznego nieznajomego, który twierdzi, że jest z innego miasta.
Czy jest możliwe, aby numer telefonu osoby, która zrezygnowała z abonamentu, został przydzielony innemu klientowi? Wspomnienia odżyły...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: SMS do nieznajomego... ?
Tak, po jakimś czasie numery są przydzielane nowym abonentom. Inaczej zabrakłoby numerów. Przez przypadek
?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
To teraz wiem, że ten numer muszę skasować
Jakoś tak się przyzwyczaiłam, że go mam i że należy do bliskiej mi osoby![]() Dziękuję Wam bardzo za rozwianie moich wątpliwości. Może kiedyś ten ktoś przez przypadek wyśle SMS-a do mnie
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
A co Ci szkodzi poesemesować? (oczywiście o ile nie trafiłaś przypadkiem na 15. letniego chłopca lub żonatego faceta) Może to przeznaczenie?
|
|
|
|
|
#6 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pewnie okaże się brzydki i głupi, gdyby podjął taką smsową konwersację z nieznajomą, bo jaki normalny facet takimi rzeczami się zajmuje. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
moj nr z abonamentu "poszedl" dla kogos innego po bodajze 2 miesiacach od skonczonej umowy z dostawca
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
Uuu, z tym się nie mogę zgodzić. Znam kilka przypadków normalnych, całkiem dobrze wyglądających gości, którzy sms-owali w ciemno (ostatecznie - z tego co wiem - niewiele z tego wyszło, ale to tylko zabawa).
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem trzeba uważać na takie znajomości smsowe... czasami mozna się nieźle naciąć na kogos, albo sie poźniej od kogos nie uwolnisz. mało romantyczne myślenie
no wiem ale w dzisiejszych czasach niestety mozna sie wszystkiego spodziewac... ale moze akurat to jakis przystojny cudowny facet ![]() kto wie
|
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
podziwiam... w życiu bym nie potrafiła pozwolić na cos takiego... zazdrośnica
|
|
|
#14 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja może bym awantury nie zrobiła, ale pewnie by mi to przeszkadzało dość mocno
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
kiedys jakas "szalona siedemnastka" (jak to sie mowi) wypisywala do mojego Tz, skonczylo sie na cudownej romowie miedzy mna a nia i jakos wiecej juz nie napisala
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Dajcie spokoj - to zwiazek polega na tym, by czlowiek juz wlasnego zycia nie mial (i innych znajomych plci przeciwnej)?
I czyz nie w gescie chlopaka lezy, by pozbyl sie ew. natretnej siedemnastki, jesli takowa znajomosc mu nie odpowiada.
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z 2 lata temu jako singiel dla zabawy i z ciekawosci napisalam smsa do 2 osob, pierwsza moj numer telefonu + 1 druga -1
Zagadalam cos w stylu "jestesmy jak sasiedzi, byloby niegrzecznie sie nie przedstawic" i chwile smsowalam z moimi komorkowymi sasiadami, ale nigdy nie doszlo do spotkania czy rozmow.Mojego obecnego Tzta poderwalam na smsa: jak pracowalam w agencji nieruchomosci zostawil nam swoje dane, bo chcial kupic mieszkanie. Tak mi sie spodobal, ze zaprosilam go na kawe smsem i caly czas jestesmy razem
|
|
#21 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najpierw SMSy, potem telefony, potem spotkanie, milosca i slub
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje
Jutro mamy 5 (dopiero) rocznice slubu
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
ja to sie zgadzam z Calkiem spoko
![]() ogolnie jak romansujacego pana nie widze to od razu uprzedzam sie ,ze na pewno mi sie nie spodoba i tak tez sie dzieje a od jakiegos czasu to juz nawet nie odpisuje na nieznane smsy czy emaile bo mysle ze to podstep np napisala do mnie jakas dziewczyna i pyta mi sie jak ma na imie moj pies,albo inna pisze ze widziala mnie w necie i ze jestem w jej typie sratytaty,albo dziewczyna mojego exa udawala ze jest jakims chlopakiem i chce sie ze mna spotkac.Nieznajomi sa wysoce podejrzani![]() to samo na gg-bo chlopak tez mnie kiedys tak spradzal i podawal sie za kogos innego |
|
|
|
|
#27 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i oferty matrymonialne (bylam juz mezatka). W ten sposob poznalam Mariana, juz samo imie mnie rozwalilo, a na dodatek ten Marian wysylal mi wiersze SMS-ami (jakos miescil te "poezje" w 160 znakach). Ubaw mielismy z mezem nieziemski, tym bardziej, ze wiersze pisal mi w slaskiej gwarze ![]() Najlepszy byl final tej znajomosci, Marian stal sie natretny i gdy kiedys zadzwonil dalam telefon mezowi, zeby mu po mesku wytlumaczyl, ze ma mnie zostawic w spokoju, a tymczasem... to Marian zrabal mojego malzonka kazac mu dac mi spokoj, bo ja jestem jego kobieta |
|
|
|
|
|
#28 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#29 |
|
ćwir ćwir
|
Apropo Mariana i Romana to mi sie przypomniał mój Mieczysław
Zadzwonił przypadkiem myląc moj numer o jedna cyfre z corka no i jak" wyczuł świeżą cipeczke" -JEGO SŁOWA!! to "romans" się potoczyl... A że ja mialam wtedy 16 lat to korzystalam z Pana oddalonego o 600km i mamiąc go obietnica spotkania zarabiałam z koleżanka na karty doładowujące. Poprostu tak go kręciłysmy z dwóch numerów( niby ze oba moje) ze koleś potrafił 3 razy dziennie kod wyslac w smsie Doszlo nawet do tego ze chcial 1000zl na konto przelac, ale uznałyśmy to za przesade plus adres byśmy musiały dawać... Ale przez jakieś 1,5 roku kupił nam kart za jakies 20 000 Powaznie I dziękował, że z nim piszę bo jest samotny, bo ma kłopoty z żona... A najlepsze było to, że zaczelam mu radzić co do niej-kwiaty, kolacje, prezenty, tłumaczyć o co jej może chodzić, taki słownik damsko-męski byłam i jakoś im się ułozylo! Skończyło się bardzo miło- ja dostałam na Święta TŻta a on po raz pierwszy od 6 lat spał z żona dzięki naszym cennym radom i stwierdziliśmy że kazdy teraz pielęgnuje swoj związek...
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

Jakoś tak się przyzwyczaiłam, że go mam i że należy do bliskiej mi osoby

podziwiam... w życiu bym nie potrafiła pozwolić na cos takiego... zazdrośnica
sratytaty,albo dziewczyna mojego exa udawala ze jest jakims chlopakiem i chce sie ze mna spotkac.Nieznajomi sa wysoce podejrzani