|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Poszukiwane: ELMEX, Innocent, Gucci i inne - w zamian nowa pielęgnacja na prezenty
.
......................... .....Nieakualne.................... ELMEX -pasty i płyny Mini pasty do zębów L'Oreal - podkład mineralny (jasny) Dax Cosmetics - podkład Cashmere Mousse Make-Up (piaskowy beż) Lip Fusion XL (nowy) Aquolina - do mycia: czekolada miętowa, kawa, cynamon, zielona herbata (nie szukam balsamów) Dr Irena Eris Body Art peeling do ciała Garnier - skóra muśnięta słońcem do ciała - tylko spray (na wypróbowanie) DAX Cosmetics LIFT-BUM-UP specjalistyczny koncentrat modelujący do liftingu pośladków Puder do ciała z puszkiem (tylko złoty) Pasta cukrowa Guam EDP: ALWAYS, In Bloom, Neonatura Seve EDT: Be Kissable, YR - Mimoza, Gardenia, Lilia, Esprit connect for Us, Kate Moss Kate Oryginalne zapachy wysokopółkowe: Burberry London, TM Innocent, Kenzo Le Monde Est Beau, DKNY Be Delicious, EL Pleasure, Dior J'adore, Gucci, Gucci II - nie szukam próbek/miniatur Avon - peeling Sake i Ryż, peelingi do stóp Oriflame - Precious, SPA Therapy, Milk&Honey Wisior Today Nowe stopki i rękawiczki bawełniane "na krem" (np. avon) Książki: * Murphy - Grammar in use (z wyj. intermediate) * 2-tomowy Wielki Słownik pol./niem. i niem./pol., wyd. Wiedza Powszechna, wydanie jak najnowsze => oddam sporo z tego co mam poza wątkiem ![]() Filmy (CD) - wersje oryginalne z polskimi napisami: - Brokedown Palace (W matni) i ścieżka dźwiękowa do filmu, - Biegnij Lola, biegnij! - Eksperyment (Das Experiment) Muzyka (CD): - Bravo Chura ! - z wyj. płyty Mallku, panowie grają często na metrze, przed DTC, na rynku w Poznaniu... - muzyka 'odgłosy natury' np. strumień, morskie fale, burza... Poza powyższą listą nie szukam kolorówki, pielęgnacji włosów, balsamów i EDT. . Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2008-01-06 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Poszukiwane: ELMEX, Innocent, Gucci i inne - w zamian nowa pielęgnacja na preze
Tu będą wklejane linki i zdjęcia niektórych rzeczy, które mam w zamian za to czego szukam
Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2007-12-15 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poszukiwane: ELMEX, Innocent, Gucci i inne - w zamian nowa pielęgnacja na preze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie coś za krem pod oczy.Mam płyte CD z muzyki relaksacyjnej odgłosy wielorybów i szum fal ,próbkę perfum EL i może perfumowany żel z wątku (zapach jest podobny do Neonatury Seve-bardzo świeżo zielony)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Próbkę EL mam, szukam raczej koncówek w buteleczkach W chwili obecnej mam napoczętych 7 żeli pod prysznic, więc zdecydowałabym się tylko na jeden z moich ulubionych lub zupełnie nowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Płyta za krem to zdecydowanie za mało,nie mam niestety nic innego a za samą płytę nic nie widzę.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
rozumiem i pozdrawiam również
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.