|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Kozaki, botki, szpilki 23,5-24cm ODDAM WIELE!!!
nieaktualne!!!!
SZUKAM!!!!!!!! kozaki/dłuższe botki (za kostki): obcas 6-8cm długość wkładki wew: 23,5-24cm PILNE!!!!! eleganckie szpilki (zakryte, nie peep toe!) obcas 6-8cm długość wkładki wew: 23,5-24cm ksiązki o monarchii w Rosji torebkeŚredniej wielkości: wysokość i szerokość w granicach 25-35 cm (wymiary orientacyjne żeby wiadomo było o jaką wielkość chodzi)Fason -przykładowe zdjęcia torebek poniżej (zaznaczam że tylko przykładowe, mogą być oczywiście inne ale na pewno nie w stylu sportowym albo oficjalnym- jak do biura). W zamian to co w moich watkach-linki w podpisie: firmowe jesienne buty: zara i diverse roz. 37/38 i 38 firmowa bielizna: Intimissimi, Galeria Centrum, Key bizuteria, dodatki, książki i inne.....................ZAPRASZAM!!! UWAGA!!!!!!!!! Edytowane przez Aardat Lilth Czas edycji: 2008-10-09 o 17:43 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kozaki, botki, szpilki 23,5-24cm ODDAM WIELE!!!
zajrzyj do mnie...mam kozaczki i czarne czolenka na obcasie
zapraszam
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
hmmm...ja mam stope mniej wiecej dlugosci24,5cm...i buciki w panterke byly na mnie za male...wiec mysle ze maja tak z 23,5-24 cm.. czarne czólenka maja wkladke dlugosci 24-24,5cm..
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
No wiec to jest tak...nastapila pomylka w pisowni:P buciki w panterke maja rozmiar 38
....Bardzo trudno jest znmierzyc dokladnie ich dlugosc bo maja czuby...;//// brazowe kozaczki sa najwieksze..maja okolo 24,5-25 cm... Mi podobaja sie u Ciebie te trampeczki
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
ja mma nowe czarne kozaczki
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

kozaki/dłuższe botki (za kostki): obcas 6-8cm długość wkładki wew: 23,5-24cm PILNE!!!!!
firmowe jesienne buty: zara i diverse roz. 37/38 i 38

zapraszam

....Bardzo trudno jest znmierzyc dokladnie ich dlugosc bo maja czuby...;//// brazowe kozaczki sa najwieksze..maja okolo 24,5-25 cm... Mi podobaja sie u Ciebie te trampeczki