|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ruchome piaski
Witam.
Tak ostatnio sobie siedze i stwierdzam, ze nawet za dobrze nie mam z kim pogadac. Blog to tez nie rozwiazanie, bo ja chyba potrzebuje opinii a nie tylko przelewu moich mysli na "papier". Opinii takich calkowicie subiektywnych, takich opinii, ktorych moge sie spodziewac z Waszej storny. A wiec. Mam problem. Ostatnio mam poczucie, ze jestem taka jakas ponad to wszystko, nie na miejscu, ciagle mi czegos brakuje, na poczaku mam do czegos zapal, potem do tego daze jak juz to osiagam to po niedlugim czasie juz zapomianm jak o to walczylam i juz mi to nieodpowiada ![]() ![]() Swoja droga czy to mozliwe, zeby facet byl az takim bardzo brakujacym ogniwem w moim zyciu? Przeciez wiele ludzi zyje bez tego i mimo to sa szczesliwi... ale ja nie jestem ![]() Czy ktos moze ma podobne odczucia? Kazda opinia jest dla mnie wazna, bo ja dlugo tak nie wytrzymam ![]() Z gory dziekuje za opinie. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ruchome piaski
Podejrzewam,że brakuje Ci właśnie chłopaka.
Pewnie jak wiele kobiet pragnęłabyś założyć rodzinę - czujesz,że już przyszedł na to czas ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Może warto się zastanowić, czego tak naprawdę sama chcesz i oczekujesz?
My możemy Tobie radzić, ale żadna z nas nie odpowie na to pytanie za Ciebie... Podpowiem tylko, że na pewno nie Ty jedna masz takie rozterki. ![]() A co do facetów - moje zdanie: są potrzebni. ![]() Tyle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A to pozucie na zalozenie rodziny bedzie sie utrzymywac juz zawsze czy moze mi to minie? Ale Momo masz racje... ja juz bym chciala ta rodzine wlasnie zakladac... no ale niby jak gdzie za co i z kim... Zero podstaw a same checi mi podstaw do tego nie dadza...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
tez ostatnio zakladalam podobny wątek, tylko mi w zyciu brakuje... pracy! ale dobrze wiem ze jakbym juz ją miala, to bym tylko na nia narzekala
![]() ![]() ![]() p.s. Momo jaki sliczny avatarek!
"Jeśli nie masz dzieci, to tak, jakby część twojego serca nigdy nie czuła. Jakby została na zawsze odłączona..."Gillian Flynn – Ostre przedmioty Edytowane przez novakia Czas edycji: 2007-12-07 o 10:58 Powód: to przez Momo!;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie chodzi o to, że bagatelizuję twoje rozterki i uważam, że sobie wymyślasz. tylko warto sobie uświadomić, że w takim stanie ducha łatwo jest widzieć problem znacznie większym niż on w rzeczywistości jest. można próbowac zabijać czas - moja babcia mówi: zmeczą sie barki odpocznie głowa", ale to dobre na krótki czas. mozna też próbować brać deprim, nawet skuteczny o ile depresja nie jest spowodowana jakimś głębokim problemem. i zachęcam cię do rozmowy z kimś bliskim kto cię zna lepiej niż my tutaj, z kimś zaufanym. może z rodziny, a może lepiej z duchownym lub terapeutą? tak czy inaczej warto poszukać takiej pomocy. pozdrawiam i powodzenia.
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Masz dopiero 21 lat,więc spokojnie,spotkasz jeszcze faceta i założysz nim rodzine.
![]() Zawsze warto znaleść sobie zajęcie,co by leciał czas i wtedy nie ma się czasu na rozmyślanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
No dokladnie z tymi kolezankami to wlasnie albo juz maja rodziny a nawet jak nie maja to juz chca miec, a te co wcale o tym nie mysla jakos mnie zaczely mniej interesowac, bo zauwazylam, ze mamy w tej kwestii odmienne zdania. A czasu na rozmyslanie mam strasznie duzo, wiec tez sadze, ze jakies nowe zajecie by mi pomoglo jednakze kompletnie nie wiem co to by moglo byc za zajecie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Powinnaś cieszyć się młodością
![]() A życie szykuje nam wiele niespodzianek... Ja w Twoim wieku też miałam takie mysli.Byłam sama ,pracowałam i myslałam ,że czegoś w moim życiu brak... Po jakimś czasie moje życie się zmieniło...Warto poczekać ![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam. Trzym się ciepło ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.