![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Drugi kramik Maemi - Masterpiece max, farmona - będą dokładki
NIEAKTUALNE!!! Zapraszam do nowego wątku:http://www.wizaz.pl/forum/showthread...08#post6008808
Dokładka 27.11. - Smackers i komplet z Bijou Brigitte Dokładka 24.11. - Avene 'dzieciaczek', cienie Deborah, biżuteria Zapraszam ![]() Zachęcona sukcesem pierwszego wątku zaczynam drugi ![]() Na wymianę mam: 1. tusz Masterpiece Max kupiony 3 tygodnie temu, użyty 4 razy - leci do Tomama 2. masło do ciała Farmona 'Karmel i Cynamon', użyte 2 razy, ubytek niewielki - leci do Tomama 3. mus do ciała Farmona 'Mango i Brzoskwinia', użyte 3 razy, ubytek jakieś 5% - leci do Lea93 4. cienie Maybelline, nowe, nr 10, odcień jak w linku do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...do-powiek.html - wymianka z Vivincia 5. eyeliner Golden Rose, fioletowy brokat, raz maźnięty na jednym oku ![]() 6. 'Ekskluzywny biokrem przeciwzmarszczkowy pod oczy i na powieki' Farmona z serii Trufle i Szampan, użyty 3 razy, ubytek minimalny. Szklane opakowanie z pompką - leci do Tomama 7. zestaw cieni Color Workshop, 3 zestawy po 6 cieni plus kasetka magnetyczna do nich, tylko maźnięte pojedyńcze kolory (fiolety) - dorzucę do jakieś wymiany jeśli ktoś je chce 8. miniaturka Intuition EL, pojemność pierwotna 4m 9. miniaturka produktu Hauschka Gesichtscreme Quitte, poj 5ml, data ważności 03.2009 - leci do Aranel 10. broszka srebrna różyczka z bursztynu( masa 3.720), z metką sklepu jubilerskiego 11. kolczyki fioletowe szkło weneckie, na zawieszkach próba 925 12. naszyjnik - prezent z Meksyku, nie miałam go na sobie ani razu - leci do _Koniczynka_ 13. paletka 3 cieni Deborah, nr 7 - Gold Fever, dwa fiolety tylko maźnięte, złoty użyty do jednego makijażu - ubytek minimalny Aplikator nieużywany - maszeruje do Gothic_Daisy 14. mleczko Avene SPF 40 'dzieciaczek', wersja 2007r. , pod światło poziom między napisem High protection a Lotion for children ![]() 15. Smackers F'lip Juices - Sugar Splash, 10,2 ml, 2 razy maźnięty, ubytek niezauważalny - leci do Maddie 16. fioletowy komplet z Bijou Brigitte, naszyjnik i kolczyki (zdjęcie post#10) - maszeruje do Gothic_Daisy Pilnie poszukuję korka do Petits et Mamans 100ml. Jeśli zachodzi koniecznośc wymiany na podobne akcesoria to mogę służyć korkiem (nawet w zestawie z butelką ![]() Edytowane przez Maemi Czas edycji: 2007-12-11 o 14:57 Powód: dezaktualizacja wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Drugi kramik Maemi - Masterpiece max, farmona - będą dokładki
znajdziesz coś za tusz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
cos u
mnie za tusz?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie masło i mus .Znajdziesz coś za nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie ?? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=220082
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za masło do ciała Farmona 'Karmel i Cynamon', użyte 2 razy, ubytek niewielki
3. mus di ciała Farmona 'Mango i Brzoskwinia', użyte 3 razy, ubytek jakieś 5%? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Irsin, Mala kroweczka o imieniu, 1stLady, Wera25 - niestety nic
Resztę wątków przeglądnę i dam znać ------------------------------------------------------------------------------------------ Tu daję zdjęcia dokładek, bo brakło mi miejsca niestety wyżej. Edytowane przez Maemi Czas edycji: 2007-11-27 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za tusz?
odpisz prosze w moim watku! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znajdziesz coś u mnie za te cienie? Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
1. tusz Masterpiece Max kupiony 3 tygodnie temu, użyty 4 razy
2. masło do ciała Farmona 'Karmel i Cynamon', użyte 2 razy, ubytek niewielki 3. mus do ciała Farmona 'Mango i Brzoskwinia', użyte 3 razy, ubytek jakieś 5% coś u mnie? ![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Cos u mnie za tusz i masło cynamonowe?
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Tomamo - nie szukam nic specjalnego poza tym nieszczęsnym korkiem i tuszem do rzęs niebieskim/granatowym. Kusić mnie można cieniami (perłowe/ z lekkim brokatem oraz błękitami), chętnie również przyjmę lakiery do paznokci w odcieniach ciepłej czerwieni i Rouge Noir. Uwagę moją zwrócą również na pewno odżywki/maski do włosów suchych/farbowanych/kręconych. No i oczywiście perfumy
![]() Zielona30 - niestety nic Phdwao - interesują mnie cienie sypkie, jest opcja zdjęcia? Annmarie - interesują mnie cienie Inglot Matrix - można prosić o zdjęcie? Kaczina - czy można prosić o zdjęcie cieni APC i Sephory? Lea93, Dominika 90 - przejrzę wasze wątki za godzinkę jak dam radę a jeśli nie to dopiero jutro. Musze zrobić sobie chwilę przerwy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za tusz?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217598 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Witchdoctor
|
Maemi mam piękny błekitny cień Estee Lauder "kostka lodu", lakier Astor 60 sec ciepła czerwień, maskę do włosów L'oreal Vitamino Color ....
edit: jeszcze błękitny pigment MAC (Air'd blue) ogę zrobić odsypkę ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Lea93 - interesuje mnie Johnson's baby, oliwka w żelu kwiatowa świeżość, zużycie jakieś 5%
Dominika90 - niestety nic nie znalazlam Tomamo Ty to potrafisz kusić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
przypominam sie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Witchdoctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
To może masło karmel + cynamon za oliwkę
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Tomamo - kolor już znalazłam, więc zdjęcie nie będzie potrzebne
![]() Lea93 - masło na 99% poleci do Tomamy, mogę zaproponować mus Jaszczurka_2007 - tusz również najprawdopodobniej poleci do Tomamy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
no więc niech będzie mus za oliwke
![]() w związku z tym, że masz jeszcze mało przekupek - zgodzisz się wysłać jako pierwsza?
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
ślę pw w takim razie
![]()
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
maselka do ciala tez wybyly ojej
![]() w sumie cienie i eyeliner ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Zuziku - przeglądnęłam Twój wątek ciuszkowy i z nieba mi spadłaś. Jak przez cztery ostatnie lata udało mi sie nic nie zgubić (jeśli chodzi o kolczyki oczywiście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:49.