|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Oddam Toleriane LRP
Witajcie Drogie Wizażanki
Chętnie wymienię nowiutki( tylko wypróbowany) podkład firmy LA ROCHE POSAY nr 11( jasny beż). Jest to podkład doskonale kryjący do wrażliwej skóry. Świetne opinie na KWC. Polecam. Rozważę wszelkie propozycje ale raczej te ze średniej, górnej półki Jak znajdę chwilę, dołączę zdjęcie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Oddam Toleriane LRP
cos u mnie?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ok, nie zakladalam swojego watku, bo poluje tylko na ten podklad
Wlasciwie chodzilo mi o kolor 10, ale sprobowac chyba nie zaszkodzi.Do wymiany proponuje: Lysanel Active krem - moja milosc ![]() Perfumy Giorgio Armani City Glam She - nowe, zafoliowane, sytuacja jak wyzej Perfumy Ralph Lauren Romance - 2/3 buteleczki 50ml. Jakos przestaly mi pasowac... Max Factor Lasting Performance odcien 105 - raz wyprobowany, uczula mnie, ze heeeej! |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
( do Fileo) Perfumy Giorgio Armani City Glam She- mogę być zainteresowana
tylko są chyba sporo droższe od podkładu. Jak więc to widzisz? Co byś chciała dodatkowo?
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2007-12-04 o 14:55 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
( do phdwao) ten korektorek będzie jednak dla mnie za ciemny
Pozdr
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2007-12-04 o 14:57 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
coś u mnie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:40.

Chętnie wymienię nowiutki( tylko wypróbowany) podkład firmy LA ROCHE POSAY nr 11( jasny beż). Jest to podkład doskonale kryjący do wrażliwej skóry. Świetne opinie na KWC. Polecam. Rozważę wszelkie propozycje ale raczej te ze średniej, górnej półki

Pozdr
65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55