Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolorówka i pielęgnacja - pomóżcie mi się tego pozbyć!
coś u mnie za:
Vichy – Normateint L’oreal – Ideal Balance Puder w kompakcie T-zone – ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
podoba mi sie paletka inglota, znajdziesz cos?
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 68 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny niestety nic nie znalazłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
AA Oceanic – Matujący podkład kryjący – odcień nr 1 kość słoniowa, pojemność: 30ml, zużycie to około 50%, mam go z wymiany, ja raz go użyłam i to jednak nie mój kolor – za ciemny; data ważności: 11/2008. Inglot – Loose powder Puder sypki – odcień nr 04, pojemność: 30g, zużycie to jakieś 15-20%, data ważności: GK16CI, mam go od grudnia 2006, na opakowaniu jest znaczek, że po otwarciu ważny jest 18 miesięcy, więc jeszcze można spokojnie używać. Physicians Formula – Mosaic cream eye shadow, odcień terracotta mosaic, pojemność: 5,4g (użyłam je może ze dwa razy i leżą), kupione na allegro w styczniu 2007, oddaję tylko dlatego, że niestety cienie kremowe na moich oczach się nie trzymają, zużycie na zdjęciu. ?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
interesuja mnie:
Inglot – Loose powder Puder sypki – odcień nr 04, pojemność: 30g, zużycie to jakieś 15-20%, data ważności: GK16CI, mam go od grudnia 2006, na opakowaniu jest znaczek, że po otwarciu ważny jest 18 miesięcy, więc jeszcze można spokojnie używać. Avon – róż w kulkach, praktycznie nieużywany, kupiony tuż przed wycofaniem z katalogu (teraz znowu się pojawiły), data ważności: GC280705, oddaję, bo to nie mój kolor.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Avon - żel pod prysznic Tropical Zing, pojemność 500ml, nieużywany, wymienię, bo zapach mi się znudził po pierwszym opakowaniu. Avon Planet Spa maseczka z minerałami z morza martwego, użyta parę razy (myślę, że trzy maksymalnie w wyniku pomyłki) oddaję, bo mam jeszcze jedną tubkę, a zanim ją zużyję to miną wieki. Henna treatment wax - odżywcza maseczka do włosów, do włosów ciemnych. Użyta dwa razy.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
Inglot – Loose powder Puder sypki – odcień nr 04, pojemność: 30g, zużycie to jakieś 15-20%, data ważności: GK16CI, mam go od grudnia 2006, na opakowaniu jest znaczek, że po otwarciu ważny jest 18 miesięcy, więc jeszcze można spokojnie używać. L’oreal – Ideal Balance Puder w kompakcie T-zone – odcień nr 2 Beige, pojemność 7,8g zużycie widać na zdjęciu, kupiony w tym samym czasie co podkład L’oreala, data ważności: TC067A, bez gąbeczki, zamknięcie się odrobinę zacina. Avon - żel pod prysznic Tropical Zing, pojemność 500ml, nieużywany, wymienię, bo zapach mi się znudził po pierwszym opakowaniu. Avon Planet Spa maseczka z minerałami z morza martwego, użyta parę razy (myślę, że trzy maksymalnie w wyniku pomyłki) oddaję, bo mam jeszcze jedną tubkę, a zanim ją zużyję to miną wieki.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Niestety nic u was mnie nie zainteresowało. Odpisałam wam również w wątkach.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy znajdziesz cos u mnie za:
L’oreal – Ideal Balance – odcień nr 22 Sable Rose (Rose Sand), pojemność 30ml, została około połowa, data ważności: TB344 do 09.2008. Odcień wpada w róż i na pewno nie dla bladolicych, bo jest dość ciemny (stosowałam go w lato). Vichy – Normateint – odcień nr 15 Opal, pojemność: 30ml, zużycie to jakieś 60% - 70%, data ważności: VC318, kupiony w tym roku, zachował się nawet kartonik i ulotka. Oddaję, bo to nie mój kolor. paletka cieni ze swiata kobiety :brązy z rudościami, L’oreal – Ideal Balance Puder w kompakcie T-zone – odcień nr 2 Beige, pojemność 7,8g zużycie widać na zdjęciu, kupiony w tym samym czasie co podkład L’oreala, data ważności: TC067A, bez gąbeczki, zamknięcie się odrobinę zacina. Inglot – chromatyczny zestaw pięciu cieni do powiek – paletka nr 5 – od żółci po zieleń, oddaję, bo z powodu okularów z antyrefleksem takie kolory źle wyglądają na moich oczach.
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
Witaj!
![]() Interesują mnie w kolejności: Cantare, Vollare w kulkach Avon – róż w kulkach Avon Planet Spa maseczka z minerałami z morza martwego AA Oceanic - antycellulitowa emulsja do ciała Avon - żel pod prysznic Tropical Zing Coś u mnie za jakąś z powyższych pozycji? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Coś u mnie za: Avon - żel pod prysznic Tropical Zing, pojemność 500ml, nieużywany, wymienię, bo zapach mi się znudził po pierwszym opakowaniu. Avon Planet Spa maseczka z minerałami z morza martwego, użyta parę razy (myślę, że trzy maksymalnie w wyniku pomyłki) oddaję, bo mam jeszcze jedną tubkę, a zanim ją zużyję to miną wieki. ??
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221235
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=221395 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206970 interesuje nie balsam nivea,zel avon i cienie brazowe joko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Avon – róż w kulkach, praktycznie nieużywany, kupiony tuż przed wycofaniem z katalogu (teraz znowu się pojawiły), data ważności: GC280705, oddaję, bo to nie mój kolor.
Cinema, odcień 49 – brązowy, który na oku jest bardzo jasny i bardziej wychodzi na kawę z mlekiem, mam go z wymiany z rzyrafką, zużycie na zdjęciu. Joko Virtual – cienie duo, nr 026 – jasny róż i ciemny róż trochę wpadający w bordo/ śliwkę, data ważności: do 10.2008, zużycie na zdjęciu. Joko Virtual – cienie trio, nr 034 – trzy odcienie brązu, na oku wychodzą jaśniej, lekko opalizują, data ważności: do 08.2008, zużycie na zdjęciu. Joko Winter Glamour Ceinie metallic, odcień 810 – chłodny, jasny zielony z drobinkami, taki trochę kameleon, data ważności: do 12.2008, zużycie na zdjęciu, użyte może dwa razy. Lovely - welurowy cień duo, nr 53 - brązowy z różem, zużycie na zdjęciu, użyty może dwa razy, data ważności: do 12.2008. Maybelline – export wear mono – odcień seashell / coquillage, kupiony w tym roku w okolicach lata, oddaję, bo to zakupowy dubel, nowy. Physicians Formula – Mosaic cream eye shadow, odcień terracotta mosaic, pojemność: 5,4g (użyłam je może ze dwa razy i leżą), kupione na allegro w styczniu 2007, oddaję tylko dlatego, że niestety cienie kremowe na moich oczach się nie trzymają, zużycie na zdjęciu. Rhea – cień sypki mineralny, kolor Fog- szary, mam go z wymiany z eweską, raz użyty przeze mnie. Weiya - na allegro opisywane były jako cienie RUBY ROSE, kupione jakoś w kwietniu/maju 2006 - fiolety i róż + pomarańcz. BŁYSZCZYK: WIBO water sheen with maxi lip, nr 5 - błyszczyk z pędzelkiem, data ważności: do 12.2008, zakupowy dubel. Nieużywany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Niestety, macie rzeczy, które mam już w podobnych kolorach, właściwościach, a nie chce dublować i dlatego nic nie znalazłam. Pozdrawiam
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Ok. Odpowiada mi zaproponowana przed ciebie wymiana:
*puder sypki inglot nr 04 i róz avon za *paletke cieni Carlo di Roma, róż bell(uzyłam go jeszcze kilka razy zeby sie przekonać ze to nie ten kolor,ale zużycie jest nadal znikome) i korektor oriflame. Jesli tobie równiez pasuje to czekam na wiadomość. Ps. zapytam jeszcze czy roz w kulkach nie jest przeterminowany,bo nie orentuje sie kiedy zostal wycofany a kiedy wprowadzony?? Zapomniałam zapytać jaki jest ten puder inglota matujacy, roswietlajacy, ma jakies drobinki i czy jest bardziej różowy czy zólty?
CG 20.02.2012 - 2c Spełnić marzenia . . . Edytowane przez iwoona Czas edycji: 2007-12-28 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za: odżywkę Wax, puder w kulkach Oriflame, błyszczyk Wibo ?
pozdrawiam ![]()
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powiedz, co byłabyś gotowa oddać za piankę i korektor (z powyższych wymienionych przez mnie)? Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za waxa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
jestem zainteresowana maseczką wax. czy znajdziesz coś u mnie?
Podoba mi się u ciebie jeszcze potrójny cień Joko virutal, oraz blyszczyk Wibo- jaki to kolor? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.