|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
szukam podkladu rozswietlajacego
szukam podkladu ktory nie ma pudrowego wykonczenia, raczej rozswietlajacy twarz i ktory bede choc srednio kryjacy. Nie musi super matowac skory, ale powinien nadawac sie do cery mieszanej i co bardzo do mnie wazne nie moze zatykac porow. Nie chce takze podkladu zastygajacego na twarzy typu revlon colorstay, czy EL double wear. Prosze was kochane wizazanki o pomoc. Kupilam ostatnio Lumene double stay, ale nie jestem z niego zadowolona bo nie kryje nawet minimalnie, a twarz jest jakas szara. Myslalam o Maybelline EverFresh, ale oceny sa rozne. Szukam juz dlugo podkladu godnego uwagi, ale jakos nie znalazlam . BArdzo prosze Was o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: szukam podkladu rozswietlajacego
Polecam rozświetlający L'oreala Translucide z wit. C. Spełnia warunki, które podajesz: nie zatyka porów, nie jest mocno kryjący, ale ładnie wyrównuje cerę, 'wygładza' optycznie i sprawia, ze wydaje się ona bardziej wypoczęta. Ja jestem z niego bardzo zadowolona. Na ten podkład daję jeszcze rozświetlający puder sypki z tej serii. Moje znajome, gdy się nim 'wysmaruję'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moze jeszcze jakies propozycje
![]() A co myslicie o podkladzie promiennym z yves rocher? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=2806
może ten?jest naprawde świetny i niedrogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:35.