|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Perfumy dla mnie i dla ojca![]() Edytowane przez Obito Uchiha Czas edycji: 2013-10-27 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy dla mnie i dla ojca
Nie jestem specjalistką od męskich zapachów, ale nakieruj jakie nuty zapachowe Cię interesują oraz jakie składniki najbardziej cenisz w perfumach.
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Obito Uchiha Czas edycji: 2013-10-27 o 08:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Chyba nic nie zastąpi testów na własnej skórze, a taka projekcja, o której wspominasz, jest niemal niemożliwa i chyba niezbyt przyjemna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Trwałość, a projekcja to dwie rzeczy. Na każdym perfumy inaczej się układają - u kogoś ten sam zapach czasem jest ogoniasty i bardzo dobrze wyczuwalny cały dzień, a u mnie po kilku godzinach umiera śmiercią cichą i bliskoskórną.
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- te są trwałe i fajne według mnie Jacomo de Jacomo Rouge Joop różowy Mania Armaniego Lempicka Au Masculin |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Lempicka jest ekspansywna na początku, ale po 2 godzinach się układa jako bliskoskórny słodziak.
Mocne, trawałe i dość ekspansywne są wg mnie Chanel Egoiste Platinum (tylko nie wiem jak po reformulacji ), A*Men (klasyk), Yves Saint Laurent La Nuit De L’Homme La Parfum, Yves Saint Laurent M7, Opium. Edytowane przez Zanthia Czas edycji: 2013-06-17 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Edytowane przez Obito Uchiha Czas edycji: 2013-10-27 o 08:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Właśnie pisałam o różowym Joopie( Homme) - jest trwały, ale trzyma się po 3-4 godzinach raczej blisko, pachnie cynamonem, tonką i drewnem, bardzo się podoba kobietom. Na upały też dobry, gdyż mimo wanilii i cynamonu nie jest ulepkowaty, ale polecam testy. Niekażdy facet lubi takie nuty zapachowe.
tu masz opis nut: http://www.fragrantica.com/perfume/J...omme-1251.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
a ja polecam Armani - Code, bardzo męskie i niesamowicie trwałe. wręcz tak trwałe, że ciężko jest je z siebie zmyć, a ubranie psiknięte tym zapachem nie przyjmuje już żadnego innego aż do następnego prania. przy tym jest bardzo seksowny, chyba ulubiony dla mnie zapach mojego faceta
![]() ![]() polecam też D&G the one - również bardzo wyrazisty i trwały, wyczuwalny przez otoczenie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ze swojej strony muszę wspomnieć jeszcze o: Fahrenheit 32, Le Male, L'Instant de Guerlain Eau Extreme, Opium (szczególnie wersja edp), A*Men oraz (z tzw. niszy) zapachy Montale, a już w szczególności Black Aoud, ten to jest dopiero nie do zdarcia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zasięg rażenia 10 metrów nie jest przyjemny dla żadnego człowieka obcującego z wyperfumowanym.
Poza tym, nie wiem, czy to nie jest kolejne konto użytkownika, który wcześniej założył kilka wątków na temat zakupu w ciemno Fahrenheita i Joop Homme wlaśnie. i co to znaczy, że nuta zapachowa jest obojętna?! Naprawdę, jeśli poszukujesz zapachu, który będzie dla ciebie dużym wydatkiem, to jednak wybierz się do perfumerii, albo zainwestuj w kilka próbek na allegro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Kenzo pour homme ( granatowa butelka)są mega mocne i trwałe i działają na kobiety..
Mam wrazenie, ze jestes nastolatkiem, i chcesz kupic tacie perfumy, zeby mu podbierać.. ![]() Edytowane przez Biała Dama Czas edycji: 2013-06-18 o 13:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram a do tego niedrogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:02.