|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo prosze o pomoc i rade...
Witam, bardzo prosze odoradzenie mi w jakie wg Was fryzurce mogłabym korzystnie wyglądać- od kilka lat mam taką samą długość włosów , prawie zawsze taka sama fryzura (
jeżeli to mozna nazwać fryzurką).Włosy farbuje od lat na blond, wydaje mi się że przy mojej jasnej karnacij,niebieskich oczach w tym kolorze jest dobrze- no ale ile można tak samo wyglądac.Jutro mam iśc do fryzjera i myślałam o podcięciu ich, balejażu- brąz i jakiś odcień rudy i moze grzywka, Jednak tu jest problem ponieważ przez 29 lat mojego życia nigdy nie miałam grzywki, jak sądzicie drogie koleżanki?Aha włsy mam grube , ciężkie i baaardzo proste.Rozmiar nosze 42, to mi ogólnie nie przeszkadza ale pewnie dlatego mam pełną bużke . Często nosze związane w koczki włosy .Z góry dziękuje bardzo, bardzo bardzo, pozdrawiam Ania |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bardzo prosze o pomoc i rade...
WITAJ!
BARDZO DUŻY ODROST!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! STARAJ SIE DO TEGO NIE DOPUSZCZAC!!!!!!!!!!!!! A TERAZ DO SPRAWY!!! WIDZE CIE W KRÓTSZEJ GRZYWECZCE ZACZESANEJ GŁADKO NA BOCZEK! KOLOR WŁOSOW- LEKKI BALEJAŻYK Ż TRZECH RÓŻNYCH BLONDÓW I A OD SPODU JAKIŚ BRĄZIK NO I TYLE! MAM NADZIEJĘ ZE POMOGĘ COC TROCHĘ!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem powinnaś zafarbować włosy na brąz - świetnie by pasował do ciemnej oprawy oczu. Do tego może grzywka na bok. W każdym bądź razie ten blond wygląda nienaturalnie.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
zgadzamm sie z poprzedniczką! xD i apmiętaj ! walcz z odrostami
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Macie racje w 100%- odrosty nigdy więcej .I zaczynam się przykonywać faktycznie do brązu.Bardzo dziękuje , baaaardzo za Wasze podpowiedzi.Tylko jeszcze mam jedno pytanko : z grzywką czy bez?
Jeszcze raz dziękuje !!!!!! ania |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mówie: z grzywka!!
i jakiś ładny brązik pozdrawiam
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ja uważam że z grzywką!!!!!!!!!!!!!!!! i na początek spróbuj brąz tylko ob spodu! bo przecież jak nie bedzie ci sie podobało to potem możesz całosć pokryć brązem
jak już coś wykombinujesz to pokaż jakie bedą efekty! pozdrawiam i wiecej odwagi!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
moja propozycja jest następująca
![]() kolor: ciemno miodowy, luyb wpadający w brąz do tego delikatne, drobne pasemka. cięcie: wycieniowane włosy dodadzą lekkości fryzurze, a grzywka zaczesana gładko na bok urozmaici fryzurę i będziesz pięknie wyglądała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

jeżeli to mozna nazwać fryzurką).Włosy farbuje od lat na blond, wydaje mi się że przy mojej jasnej karnacij,niebieskich oczach w tym kolorze jest dobrze- no ale ile można tak samo wyglądac.Jutro mam iśc do fryzjera i myślałam o podcięciu ich, balejażu- brąz i jakiś odcień rudy i moze grzywka, Jednak tu jest problem ponieważ przez 29 lat mojego życia nigdy nie miałam grzywki, jak sądzicie drogie koleżanki?Aha włsy mam grube , ciężkie i baaardzo proste.Rozmiar nosze 42, to mi ogólnie nie przeszkadza ale pewnie dlatego mam pełną bużke

i jakiś ładny brązik