![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() pedzle Sephory niebawem nowa seria
Dobra poddaje sie, szukalam na wyszukiwarce jakiegos globalnego watku o pedzlach sephory, nie znalazlam nic do czego bym mogla ta cenna informacje dolaczyc, dlatego odwazam sie na nowy watek. Jezeli jednak jest cos do czego mozna to dolaczyc a nie znalazlam tylko ze wzgledu na to ze nie mam polskich znakow.... z gory przepraszam.
![]() Ale sedno sprawy jest inne ![]() ![]() ![]() Bedac tam zapytalam sie pani czy oni upadli na glowe i chca te pedzle wycofac. Pani sie przyznala ze chca owszem ze juz ma nowe INNE ![]() ![]() ![]() To wyszpiegowalam pania bo dobrze mi sie znia gadalo ![]() ![]() Wiec pedzle INNE beda mialy po prostu krotsze raczki ( podobno zeby latwiej wsadzic do kosmetyczki) Byla tak mila ze je przyniosla z magazynu i pokazala. Pedzel kabuki, dotad niewielki zmniejsza sie o polowe. ![]() ![]() Jestem ciekawska to wypytalam sie o jakosc pani powiedziala szczerze ze w sumie to nie ma roznicy , tylko ta raczka. Od jakosci to bylo juz calkiem niedaleko do ceny .............. i tu sie okazalo; Pani zeszkanowala i sie okazalo ze cena bedzie WYZSZA ! ![]() ![]() ![]() Ha na glowe to oni z pewnoscia nie upadli, beda robic wiekszy interes. ![]() taki do rozu kosztowal 12 € teraz za niego dalam 6 ( bo 50%) a bedzie za 15 € grzebyczek do rzes z 5 na 8 € Skandal ![]() ![]() Wiec wniosek jest jeden dla tych ktore chcialy a zwlekaly to przyjrzec sie beda moze znizki przyuwazyc moze juz sa ! nastepne beda drozsze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: pedzle Sephory niebawem nowa seria
Ha!!!
Jak to krótsze rączki? Te są idealne! Ale wyprzedają u Ciebie te srebrne pedzle czy czarne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no tez wlasnie troszke krotsze ma ja te raczki pani mi powiedziala ze beda takie teraz " amerykanskie " jak potem przyniosla i pokazala to porownalam ze moze centymetr a moze dwa skroca. Ale beda napewno drozsze.
a chodzi o czarne pedzle sephory te tansze nawet na stronie sa http://www.sephora.fr/browse/section...Id=&showImages= tylko ze juz nie wszystkie moza dostac , trzeba po sephorach polazic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ach
![]() ![]() Ciekawe kiedy u nas będą wyprzedawać, chyba wykupie wszystkie ![]() Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2007-09-14 o 10:29 Powód: dopiesek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
no własnie, kiedy u nas będzie wyprzedaż? byłam wczoraj w sephorze i nic nie zapowiadało rychłej obniżki cen. a może po prostu zapytać sprzedawcy o termin wprowadzenia nowych pędzli?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A ja się chyba zastrzelę
![]() Mieszkam w woj. lubuskiem, gdzie nie ma w ogóle Sephory ![]() Weszłam na stronę www i nic przez polską stronę nie można zamówić ![]() Na stronie właśnie francuskiej wszystko pieknie jak na dłoni. Zalogowałam się, złożyłam zamówienie (2 czy 3 godziny wybierałam pędzle właśnie) i na końcu jak przyszło do podania adresu to wyskoczyło pole KRAJ 0 Francja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego ?! Skoro sklep to powinien sprzedawać temu, kto chce ![]() Będąc przejazdem we Wrocławiu kupiłam pędzel do pudru za 49 zł, ale nie ten XL, bo ten kosztuje 99 zł, a na francuskiej stronie XL kosztuje właśnie 12,50 EUR. Czy jest jakaś możliwość zakupu z francuskiej Sephory ? Please !
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam wczoraj w sephorze i żadnej obniżki nie było. Tylko jakoś dziwinie te pędzle były wyłożone;/ Może żeczywiście je wyprzedają ale po normalnych cenach
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przed chwilą zadzwoniłam do wybranej losowo Sephory w Warszawie i zapytałam czy mają się na rynku pojawić nowe Pędzle Sephory i niestety nic na ten temat nie wiedzą. Zadzwoniłam również na ogólnopolską infolinie i otrzymałąm identyczną informację, więc....? Nikt nic nie wie
![]() Oj chyba u nas nic takiego nie będzie, a jesli już to i tak pewnie jeszcze sporo czasu upłynie ![]() Ech, że też nie mam rodziny we Francji ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-09-16 o 18:12 Powód: post pod postem, przypominam o edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle w Polsce zawsze wszystko na końcu. A niby w UE jesteśmy-z czym do ludzi
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
ja moge w sumie kupic temu co by sie pisal na taki interes, ale z drugiej strony nie wiadomo jak by to bylo z wysylka , no i ze zwroceniem mi pieniazkow, wiec sama nie wiem czy to warto sie na to rzucac, poczekajcie moze u was tez bedzie lada moment znizka . U nas juz maja te nowe pedzle u siebie jeszcze nie sa dostepne ale maja na stanie czekaja chyba na wieksza wyprzedaz tych co sa do tej pory.
Z drugiej strony sama bym sie bala ze po prostu wprowadza nowe bez obnizania tych starszych, nowe sa troszke drozsze, moze jak ktoras z was mowilawyprzedaja je po starej cenie a beda uzupelniac po kolei bez zadnej ogolnej znizki . ewentualnie moglabym zamowic dla kilku osob i wyslac odemnie do ktorejs z was potem byscie sie mogly tym porozdzielac, jedna by powysylala reszcie. Wysylanie kazdemu z osobna to od nas nie ma sesne za bardzo bym sie bala ze paczka zginiei ze bedzie na mnie, wiec bym wziela paczke polecona taka to kolo 10 € do kg kosztuje (chyba ) ale przynajmniej jest opewnosc ze dojdzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Matko!!! ja tak bym chciała 6 pędzli ![]() Pieniądze to najlepiej chyba przelać na konto.
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-09-16 o 18:11 Powód: post pod postem, przypominam o edycji |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
ja też bym była chetna na te pedzle... o ile oczywiście zechciałabys sie fatygować jak to juz mariola napisała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a w Niemczech nie ma Sephory ? Dziwne, bo z kolei jakby w Niemczech była Sephora i były takie zniżki to miałabym tam kogoś w Berlinie
![]()
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
dla mnie nie ma problemu jesli zamowie ponad 60 euro to do mnie mam przesylke gratis potem musialabym wyslac jednej z was koszt przesylki odemnie do was rozlozylby sie pomiedzy wami a w polsce to juz wasza sprawa jak rozeslecie
z tego co wiem w niemczech nie ma sephory ( mieszkam kolo niemiec) Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-09-16 o 18:10 Powód: post pod postem, przypominam o edycji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Mariolo, nie pisz postu pod postem-istnieje edycja
Lulucelo-ta sama prośba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja bym chciała 5 pedzelków na ok. 20 E kwota łaczna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Jak pędzelki są serio 50% tańsze to ja też bym się pisała na kilka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że jest edycja postów, ale boję się to robić, bo to podobno grozi BAN'em. Cytat:
OK, ale jak to zrobić ? bo w sumie teraz nie wiadomo czy wszystkie pędzle, które chcemy jeszcze będą ? Każda z nas prześle Ci na konto pieniądze, a jak nie będzie wszystkich pędzli to byś musiała zwracać ? To byłby dla Ciebie kłopot ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2007-09-16 o 19:42 Powód: post pod postem, przypominam o edycji |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi nic nie prszeszkadza wypiszcie kazda ktora co chce podliczymy ile wychodzi. Najlepiej zeby bylo ponad 60 € |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe i o to właśnie chodzi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To ja bym była chętna na te:
Skopiowałam koszyk z Sephory francuskiej, zdjęcia się nie dołączyły, ale są numery produktów. 1. Sephora Pinceau Bronzer (au lieu de 15&euro ![]() 2. Sephora Pinceau Blush (au lieu de 12&euro ![]() 3. Sephora Pinceau Poudre Rond Kabuki (au lieu de 10&euro ![]() 4. Sephora Pinceau Ombre à Paupières Large Naturel (au lieu de 8&euro ![]() 5. Sephora Pinceau Biseauté (au lieu de 8&euro ![]() 6. Sephora Pinceau Paupière N°20 (au lieu de 8&euro ![]() 7. Sephora Pinceau XL Poudre N°16 (au lieu de 25&euro ![]() RAZEM: 60,5,-EUR
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-09-16 o 21:16 Powód: ZMODYFIKOWAŁAM ZAMÓWIENIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
t moze ja zaproponuje tak zapiszcie co kto chce najlepiej numer pedzelka albo nazwe i cene, ustalcie do kogo chcecie wyslac, i kto bedzie zbieral pieniazki zeby mi je przeslac, ja zamowie pedzelki , wysle wam do kazdej screen ekranu zamowienia, potwierdzenie zamowienia i potwierdzenie ekspedycji. Dam wam znac kiedy dostane, nadam na poczcie, zeskanuje to co nadalam. w zwiazku z tym ze dla siebie mam juz wszystkie wysle calosc do was wiec liczba sie powinna zgadzac.
z tego co widze mariola ma na 43 € |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dokladna sume jaka jest potrzebna podam po zamowieniu wszystkich pedzli czyli powiem czy jest kazdy pedzel ktory chcecie. Ja za was zaplace wy mi zwrocicie. Jeszcze ewentualnie w takim wypadku bede mogla poszukac w trzech sephorach ktore sa u mnie w miescie, ale z gory wiem ze i tak musze wiekszosc zamowic bo juz jak kupowalam to nie wszystkie byly dostepne.Jezeli dokupie osobno to je wysle razem dolaczajac rachunek z kasy Ja za was zaplace jednorazowo przy skladaniu zamowienia iec musze miec pewnosc ze wszystkie jestescie na 100% pewne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak do jutra nikt więcej sie nie zgłosi to ja coś domówię do 60 EURO ok ? Bo nie chcę czekać w nieskończoność zanim dojdzie przesyłka ok ? TAK SOBIE TERAZ POMYSLAŁAM I ZMIENIŁAM WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA NA TAKIE, ABYŚ MOGŁA ZŁOŻYĆ ZAMÓWIENIE, CZYLI 60,5 EUR ![]() TAK BYŁOBY CHYBA NAJPROŚCIEJ ? JEDNO ZAMÓWIENIE-JEDEN PRZELEW PROSTO DO CIEBIE. Pomyślałam, że trudno byłoby nam zebrać te pieniądze, ponieważ np. ja nie za bardzo chciałabym jeszcze w Polskę puszczać pieniędzy (zakładam, że już EURO) -wolałabym już prosto do Ciebie. Z kolei, gdyby ktoś mi przesłał EURO, to jak ? Ja nie mam ani konta internetowego ani konta walutowego, a chyba na takie tylko można obcą walutę przesyłać ? Co o tym sądzisz ? Mogłabyś mi od razu złożyć zamówienie, a np. inne dziewczyny jak chcą po kilka to zmówią się na drugie zamówienie. Mogło by tak być ?
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2007-09-16 o 21:28 Powód: dopisałam to co na granatowo |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem zdecydowana na pędzelki tylko za bardzo nie mogę się połapać na stronie tej francuskiej sephory bo nie znam francuskiego:d Ale myślę że do jutra dam sobie radę. Tylko właśnie zauważyłam że nie przy wszystkich pędzlach są ich numery
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
tutaj znalazlam cala liste i do tego masz na dolaczonym zdjeciu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=284
ja sobie je wydrukowalam wiec moge porownac kupujac. moze to ci cos pomoze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Czy ja bym mogla sie zalapac na zakup pedzelka ![]() ![]() Sephora Pinceau XL Poudre N°16 (au lieu de 25&euro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewelinka : nawet jesli chcesz tylko jeden pedzel to nie ma sprawy tylko trzeba sie zastanowic jak to zorganizowac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.