![]() |
#1 |
catch me if I fall.
|
![]() Miłośniczki Zary
Jako ze powstaje mnostwo wątków dotyczących poszczególnych modeli butów, torebek, na których toczy się tez dyskusja dotycząca marki Zara ogólnie, wpadłam na pomysł takiego wątku
![]() Wśród Wizazanek nie brakuje tych, które bardzo lubią styl Zary, wiec zapraszam do udzielania się ![]() Tu mozna dyskutowac o nowej kolekcji, zdawac raporty wyprzedazowe itd ![]() Mam nadzieję, ze wątek się przyjmie ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: **Wątek miłośniczek ZARY**
Ale super wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Więc mam pytanie co do nowej kolekcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podłączam się pod wątek jako była pracownica i ogromna fanka Zary
![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Heheh cos czuje,ze to bedzie moj ulubiony watek!
![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Nie no musze zmienic avatar... bo czuje sie tragicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ja również dołączam do wielbicielek Zary
![]()
#7 |
Zadomowienie
|
AAAA ! już kocham ten wątek .
![]() Tak,tak kocham ten sklep.Kocham styl jaki proponuje. I tak ! Jestem mało oryginalna bo ubieram się w sieciówce jak tysiące innych młodych ludzi , ale ... mam to w nosie ![]() PS. może jako Zaromaniaczki będziemy na bierząco wklejać tu zdjęcia rzeczy które zakupimy z tym sklepie ? Wiem że jest wątek zakupowy , ale tu miałybyśmy większą przejżystość tego co akurat jest w zarze,a co będąc na zakupach przeoczyłyśmy ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietny pomysl ![]() Ciekawa jestem jakie buty beda na jesien, i plaszcze na jesien zime ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
też uwielbiam Zarę. W moim mieście niestety nie ma Zary, ale będąc w Warszawie zawsze wpadnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też uwielbiam zarę, trochę mniej uwielbiam ich ceny ale da się przeżyć ![]() ![]() ![]() EDIT przydałby się podobny wątek o H&M ![]()
You can't help that... we're all mad here Edytowane przez cheshire-cat Czas edycji: 2009-07-23 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez malwina2208198721 Czas edycji: 2009-12-21 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
To ja sie zasadniczo dołączę. I fakt, o innych sklepach również można by pokusić sie o założenie wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
super wątek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
czy któraś z Was wie coś na temat jesiennej kolekcji z zary?
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta torebka jest cudna, niestety moge kupic cos w zarze dopiero za miesiac. obawiam sie,ze moze juz jej nie byc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 | ||
Zakorzenienie
|
Oczywiście przyłączam się do wątku miłośniczek Zary
![]() W takim razie ja na dobry początek dołączam zdjęcia pokazywanej wyżej torebki w wersji beżowej i może jeszcze raz skopiuję to, co już napisałam o nowej kolekcji ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boska ta torba! Obawiam sie jednak, ze bedzie mi szkoda przeznaczyc na nia tyle kasy ![]() A czy tu mowa tylko o Zarze Wmn czy o calej? ![]() Moj ostatni zakup z Zary TRF to ramoneska, ktora jestem zachwycona, czekam na chlodniejsze dni, zebym w koncu mogla ja ponosic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio gdy byłam w Zarze wpadł mi w oko żakiet, miał taki wężowy wzór. Może ktoś wie czy jeszcze są?
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
To i ja dołączam do grona
![]() Obecnie jestem na odwyku, bo z mojego rodzinnego miasta mam daleko do Zary ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
To i ja wkleje pare moich rzeczy ostatnio zakupionych w Zarze
![]() Niektore wylicytowane na all. |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
Super wątek, też uwielbiam Zarę, niestety mam do niej prawie 200 km, ale jak tylko mam mozliwość, to robię tam zakupy
![]() Paryzanka202 zazdroszczę. ---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ----------
![]() ** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. * Edytowane przez lenka07661 Czas edycji: 2009-07-23 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ciag dalszy
![]() Zdj zapozyczone od kleo111 a drugie od Bulby1 mam nadzieje,ze dziewczyny nie maja nic przeciwko ![]() ![]() A ostatnie zdj wkleilam bo mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
I dziewczyny mam pytanie :
Jesli ktoras z Was posiada torebke z łancuszkiem w kolorze : czarny,bezowy albo chaber ![]() ![]() ![]() zdj wklejam jeszcze raz,zeby nie bylo watpliwosci ktora chce wymienic torebke Edytowane przez paryzanka202 Czas edycji: 2009-07-23 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() Ps. juz nie zasmiecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
oooo! bardzo dobrze, że powstał taki wątek bo u mnie też na pierszym miejscu kreuje się ZARA
![]() chciałam się spytać posiadaczek spodni jeansowych z Zary jak one się mają co do jakości? jak zachowują się w praniu? rozciągają się lub kurczą? Nigdy nie miałam doczynienia ze spodniami sieciówek ''nie spodniowych'', odkąd pamiętam noszę Levis'y i LEE... a teraz w Zarze wpadły mi w oko jaśniutkie jeansy i rozważam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Torebkę w kolorze chabrowym i jeansową ramoneskę jak wiesz mam więc bardzo mi się podobają ![]() Skórzana z kamyczkami też jest moim faworytem, zwłaszcza że kilka razy ją oglądałam i teraz trochę żałuję, że nie kupiłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#28 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Często rozmawiałam z zadowolonymi klientami, którzy mówili, że odwiedzają Zarę tylko dla dżinów. Tak jak do t-shirtów i płaszczy z Zary mam pewne zastrzeżenia, tak do jeansów żadnych ![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
![]() Gorzej z t-shirtami i bluzami...każda ciemna farbuje ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Dziewczyny uważajcie na buty z Zary... kosztują niemało, ale tyle ile mieliśmy reklamacji niezadowolonych klientów to głowa mała ![]() Nawet mojemu TŻowi przy codziennym normalnym użytkowaniu buty garniturowe zjechały się w 2 tygodnie! A w środku...tektura ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
jeszcze takie głupie pytanko - w Zarze jest 30 dni zwrotu? Mama kupiła 26 czerwca spódnicę, ale okazała się niezbyt fajna, w każdym bądź razie zwrócić ją mogę do 26 lipca,tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ja osobiście jestem zdania że lepsze spodnie można kupić na rynku niż w Zarze
![]() Po pierwsze w trakcie noszenia się rozciągają - czego nie znoszę. Bo jak kupuję obcisłe spodnie to znaczy ze takie mi się podobają i w takiej postaci chciałabym je nosić. A niestety spodnie założone rano wieczorem są już rozciągnięte. Ponad to ze wszystkich spierał mi się kolor ! i to tak brzydko i nie równomierne że miałam na spodniach pełno białych krech jakby mi ktoś je kredą porobił. Na szczęście z reklamacją problemów nie robią.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.