|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Bardzo proszę o POMOC!!!
Witam mam zamiar zmienić fryzurę, cały czas mam ciemne włosy farbuję je na czarno odkad pamiętam. pol roku temu zrobilam sobie lekką twałą poniszczyło mi to tylko włosy i nie zaciekawie ją wspominam. chcialabym się odważyć na zmianę koloru ale słyszaląm że z czarnego koloru ciężko jest zejsć pozatym nie wiem jak bym wyglądała np. w kolorze blond albo jasnego brązu dlatego proszę o pomoc fachowców
![]() na pierwszym zdjęciu wyszlam prosto od fryzjera także wloski są ladnie ułożone ale teraz grzywka urosla kolor wyblakł masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bardzo proszę o POMOC!!!
fryzurka z 1 zdjecia mi sie podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
BArdzo ladana buzia, fryzuki tez. Uważąj na zmiany, z tego co widzę nie zawsze wychodzą dziewczynom na dobre
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
faktycznie pierwsza fryzurka jest ładna, wg mnie nie pasował by ci zbyt jasny kolor ale moze zamiast czarnego np czekolada albo cos w ciemnym odcieniu brązu ??
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Powinnaś przede wszystkim skrócić grzywkę bo jest za długa
![]() Może zpauść włosy?? Jeśli chodzi o kolor to czekoladowy brąz nie radziłabym jaśniejszych włósów
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Mi najbardziej podoba się fryzurka nr 3, choć przyznam się szczerze, że w perspektywie do numeru 1 wygląda na "zaniedbaną". Dobrze Ci w fryzurach tzw. chaotycznych, charakteryzujących się artystycznym nieładem. Wbrew pozorom trwała nadała Twojej twarzy subtelności, czego nie można powiedzieć o pierwszej fryzurze, w której wyglądasz po prostu nieładnie i nieciekawie (do tego ta minka - hej, co jest?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chcesz mieć jaśniejsze włosy, to można zobić to na dwa sposoby: dekoloryzacja lub balejaż.
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.