|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() mikrodermabrazja a trądzik
mam pytanie dotyczące mikrodermabrazji. słyszałam że można ją stosować nawet jeśli trądzik nie jest wyleczony bo dodatkowo pomaga w leczeniu. wiecie cos na ten temat?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: mikrodermabrazja a trądzik
szczególnie zależy mi na opini p. Beaty lub innych kosmetyczek. opinie osób, które przeszly ten zabieg kosmetyczny także mile widziane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Zależy jaki masz trądzik. Jeśli jest to trądzik krostkowy, mikrodermabrazja jest przeciwwskazana! Jeśli zaś zaskórnikowy, zabiegi mogą ci pomoc. Jeśli leczysz trądzik retinoidami radziłabym nie eksperymentować z mikrodermabrazją. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
no właśnie ja też jestem bardzo zainteresowana tym tematem
we wrześniu wychodzę za mąż, przyjaciółka poleciła mi ten zabieg, podobno efekt rewelacyjny, ale najlepiej wykonać go jeszcze teraz, póki słońca jest mało, bo skóra jest bardzo wrażliwa na promieniowanie i musi się zregenerować, ale to wszystko są informacje z "poczty pantoflowej" chciałabym usłyszeć wypowiedź specjalisty, a może ktoś poleci jakąś dobrą kosmetyczkę w Poznaniu? z góry dziękuję, pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Właśne tak!
Przy trądziku krostkowym, ropowniczym nie wolno stosować mikrodermabrazji! Natomiast przy zaskórnikowym jak najbardziej ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tradzik to juz mi sie prawie skonczyl, czasami wyskoczy jakas krosta lub 2, no chyba ze sie najem czekolady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jeśli już Ci się skończył trądził (prawie
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.