|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Szukam zapachów: Eclat d'Arpege, Zen Shiseido, Marc Jacobs, Kelly Caleche,Rock'n'Rose
Tu zaszła zmiana w mojej wish-list, więc zakładam nowy wątek
![]() Poszukuję następujących zapachów w takiej właśnie hierarchii ważności ![]() - Lanvin, Eclat d'Arpege - Zen, Shiseido - perfum Marc Jacobs - Valentino Rock'n'Rose Couture - Kelly Caleche, Hermes Za powyższe oddam to co mam w wątku, a sporo tego jest ![]() Poza tym mam poza wątkiem trochę aptecznej pielęgnacji nowej i nie używanej, spray Clarins Expertise 3P Screen Mist nie używany, nowe kosmetyki do włosów np. Kadus, L'oreal Profesionnel, trochę kolorówki, np. cienie Guerlain Divinora Touche Mandarine tylko wypróbowane albo nowy podkład liftingująco-matujący Nouba Noubamat, odcień 43. Znajdą się też nowe rzeczy na prezent gwiazdkowy, bo mam paskudny zwyczaj zbierać takie kosmetyki już na gwiazdkę przez cały rok, a potem mam tego za dużo ![]() ![]() Rozważę też ewentualnie rozstanie z zapachami poza wątkowymi: Chanel Chance w folii, Cabotine de Gres, Stella Sheer, Ange ou Demon Givenchy, Versace Bright Crystal w folii, Trussardi Bianco, lub nowe jeszcze w folii Lacroix Rouge. Zapraszam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.