|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
szukam pigmentów Mac-a-wszelkie kolory...
Jak w temacie-kochane poratujcie odsypeczkami pigmentów Maca..
W zamian to co w wątku i to co poza-zgłaszajcie propozycję i listę zyczeń-a ja będę szperała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: szukam pigmentów Mac-a-wszelkie kolory...
dysponuję odsypkami pigmemtów- czarny glitter, fuchsia glitter i perłowy brązik, wszystkie w ilości 1/4 łyżeczki od herbaty w pudełeczkach. Ja nie umiem się tym posługiwać
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
hej mam kilka odsypek pigmentow maca biały opalizujaco na taki liliowo,
jasny roz, brazowy z złotymi drobinkami po roztarciu wyglada jak miedziany i dziwny kolor ni to roz ani czerwony z duza iloscia złotych drobinek, moge wysłac zdjecie na imela, odsypki pochodza z wizazowej wymiany od any pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Bardzo interesują mnie twoje pigmenty-co byś za nie chciała?Znajdziesz coś w wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z wyższej półki mam 2 nowe odżywki Tigi-jedna Sexxed Up-zwiększająca objętość-druga witaminowa-do włosow zniszczonych,zmęczonych-tyle ze pigmenty za Tigi to za mało.Mam też nowy błyszczyk Glam Shine,jasnoróżową pomadkę Bourjois-ubytek 5%,pomadkę HR-raczej błyszczyko-pomadka nawilzająca w kolorze fuksji ze złotymi drobinkami.Z kremów nie mam nic-tylko nowy krem pod oczy Elizabeth arden-nawilżający-ale to też za mało na Maca. Czy coś z moich propozycji wpadło ci w oko?Jeśli coś o większej wartości-czy miałąbyś coś do dodania? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
hej to poprosze imela na pv bo tutaj nie wkleje zdjecia pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.