|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochane
![]() ![]() ![]() ![]() 1. Jak się opalasz - ciężko, najpierw na różowo, odcień opalenizny jest ciepły 2. Kolor oczu - niebieski, tęczówki mają ciemniejszą obwódkę 4. Cera - kolor chłodny wpadający w róż 5. Naturalny kolor włosów - ciemny blond, latem kolor miedziany ![]() 6. Kolor ust- różowy 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze: biały, zielony, różowy jasny. źle podkreślają Twoją urodę: beżowy, niebieski, żółty. tylko nie patrzcie na mój spuchnięty z jednej strony nosek :/ ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-25 o 20:24 Powód: post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
Dot.: Dziewczyny pomóżcie... :*
Masz ladny naturalny kolor wlosow,mozesz dodac tylko refleksy jasne zeby troche rozjasnilo twarz.I odswierzyc fryzurke.Ciekawie wygladalabys w grzywce ukosnej.
P.S Polecam wybrac sie do kosmetyczki zeby wyrownala kontrast brwi,koszt niedrogi do 15/20zl ![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ddzisiaj wszystkim doradzam wlosy do brody heheehhe masz ich malo i masz szczupla szczeke to by ja poszerzylo i dodalo uroku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wg mnie zdecydowanie lepiej Ci z zasłoniętym czołem. Może powinnaś bardziej wycieniować włosy na dole i trochę skrócić? <myśli> A co do koloru, to mogłabyś przyciemnić włosy, tak, żeby kolor był bardziej jednolity a potem zrobić 2 lub 3 pasemka z boku, żeby nie był taki smutny.
Powodzenia w metamorfozie ![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
co myślicie o zmianie? zrobiłam pasemka i trochę podcięłam włoski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.