|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Prinzessin launisch X*+*X
Kapryśna, ma swoje humory, jak każda kobieta. Lubi robić "buzię w dziub" bo wie, ze to wkurzające. Zadziera głowę wysoko, ale nie za wysoko, bo jeszcze jej korona z głowy spadnie.
Do tego makijażu było kilka podejść i ćwiczeń, na studniówkę miałam podobny, tylko delikatniejszy. Kosmetyki na ostatniej fotce- nie wszystkie, bo zdjęcie robione było przy pierwszej sesji z tym makijażem. Nieudanej ![]() Kupiłam sobie własny róż burżuja i uczę się go używać, chyba można to uznać za inspirację ![]() Acha i niektóre fotki są przerabiane- na jednym widać, że mam błękitniejsze oczy, na innych walczyłam z moją zmorą- zaskórnikami. TWARZ baza pod makijaż EVELINE GOLD THERAPY Dermacol wyluzowany rozświetlacz AVON róż BOURJOIS nr 15 rozświetlający róż JOKO nr 7 (?) OCZY różowy błyszczący cień JOKO biała kreska matowym BELL ete-liner MAYBELLINE tusz PIERRE ARHES XXL pod brwiami srebrny sztyft GOLDEN ROSE USTA błyszczyk powiększający usta ARTDECO
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prinzessin launisch X*+*X
Prosze docenić, ze po raz pierwszy na MM mam umyte włosy
![]() Acha jeszcze coś mi się przypomniało: jestem świeżo po lekturze przyklejonego wątku o roli światła- i viola! W sztucznej jasności żarówek wydaje się, że podkład na buzi jest ciemniejszy niż skóra- podczas gdy w świetle dziennym (tutaj jedna fotka) widać, że był za jasny. Wnioski na przyszłość: malować się przy oknie i na nowo zmieszać sobie dermacol. Za jasny jest.
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dla mie to coś jakby make-up no make-up. Wygladasz ladnie, masz delikatną urodę i pasuje Ci taki bardzo delikatny makijaż. Ja bym bardziej podkreśliła rzesy. Podoba mi się.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo, nawet nie wiesz jak bardzo cenię sobie wszystkie rady i wskazówki. Wolę krytykę, motywuje mnie do działania
![]() no-make-up? Łaaał, a to jest najmocniejszy makijaż na jaki mogę sobie pozwolić ![]() Z rzęsami... Bardziej podkreślić się nie da, albo są (z tuszem) albo ich wale nie ma, mam nadzieję ze kuracja odzywką keratynową coś pomoże na te wylniałe miotełki
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to też taki no-makeup. Ale ładny i pasujący do Twojej urody.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
O rany, mój najmocniejszy make-up to no-makeup
![]() Głownie była to zabawa z różem, głownie proszę bardziej doświadczone w tych sprawach dziewczyny: czy dobry kolor? Czy więcej różu? Mniej? Czy tak nakładać, niżej, wyżej? Po 18 latach życia postanowiłam zapanować nad rumieńcami, chcę wiedzieć czy dobrze
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
no ja prawie nic nie widze, roz jedynie, ale jest za to dziewczeco
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo delikatnie, wyglądasz w nim na 16 lat.
|
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
brakuje mi podkreslenia dolnej powieki chociaz jakims delikatnym brazem i bardziej wytuszowanych rzesy
swietnie zaznaczone poliki!
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też no-makeup
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też to make up no make up. Ale bardzo ładnie wyglądasz, bardzo młodo
I poliki ładnie podkreślone
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ładnie poliki podkreśliłaś
, ja coś nie mogę się nauczyc ich ładnie zaakcentowac. Wyszło bardzo dziewczęco, ale oczy mogłyby byc troche mocniej pomalowane
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
no. ja też albo oślepłam, albo moje podejście do mocnych makijaży jest... mocniejsze
![]() Wszystko ładnie, ale straszliwie delikatnie! Ja na studniówce miałam takie oko, że gdyby nie złota sukienka to tylko ślepia by mi było widać A Ty mówisz, że miałaś delikatniejszy od tego... Ładnie, ale zobaczyłabym Cię w czymś naprawdę mocniejszym
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dzięki wielkie. No masz, a o dowód proszono mnie raz w życiu
![]() Na studniówkę miałam sukienkę w groszki i loki, więc mocny makijaż zepsułby efekt. Cytat:
Dzięki! ![]() Cytat:
nie byłam pewna czy jest dobrze czy nie.kiedyś było tragicznie, gdzieś jest wątek z moimi próbami z różem. Zmiana koloru i dobry pędzelek (We-ma, najlepszy do różu) i jakoś to wygląda.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#16 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Wyglądasz jak laleczka z porcelany
Cerę masz alabastrową, a kreseczka na powiece dodaje spojrzeniu figlarności Śliczny make up.
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Naprawdę jak dla mnie również makijaż jest delikatny i prawie niewidoczny
ale bardzo ładnie w nim wyglądasz
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() (ale proszę spojrzeć na numery fotek- 64, 120, wiec niekoniecznie fotogeniczna tylko wybierająca sześć najładniejszych ze 120
|
|
|
#20 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)
|
|
|
#21 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo delikatny makijaz. Prawie go nie widac. Ale wlasnie to jest fajne, ze wygladasz tak naturalnie. Ciekawe fotki, sliczna jestes
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczęco,poszalabym z okiem mozesz sobie na to pozwolic
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Super podkreśliłaś policzki
a makijaż baaardzo lightowy
|
|
|
|
|
#24 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo podoba mi się sposób w jaki nałożyłaś tego burżujka
W ogóle wyglądasz jak taka mała nadąsana dziewczynka Udana stylizacja Fajne te minki na zdjęciach
|
|
|
|
|
#25 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
bardzo fajna stylizacja, podoba mi się wszystko i nic bym w niej nie zmieniła
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyszło bardzo ładnie i subtelnie , makijaż podkreśla Twoją naturalną urodę
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo ladny no-makeup
ladnie podresla to co ma podkreslic jedynie kreseczke pociagnelabym odrobinę wyżej bo wyglada jakby Ci oczko ciagnela do dolu,ale jest fajnie i tak swietna fryzura,taki artystyczny nielad czyli to co tygryski lubia najbardziej![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzurka to tylko do zdjęcia, spięte dużą spinką, co zajęło.. 5 sekund? A po 5 minutach już się psuło
![]() Ale taki urok zdjęć, coś można ukazać, coś można ukryć.Nie mam pomysłu czym można spiąc włosy żeby sie mocno trzymały i dobrze to wyglądało
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładne zdjęcia, naturalny wizerunek, ale niepozbawiony tej zadziorności właśnie
Gratuluję udanej współpracy z różem Może włosy spróbuj poupinać samymi zwykłymi wsuwkami? Czasami trzeba poświęcić nie 5 lecz 15 minut, ale za to fryzurka trzyma się nawet cały dzień
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:25.

Dzięki! 
Cerę masz alabastrową, a kreseczka na powiece dodaje spojrzeniu figlarności