|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Swieta: Wpadki i smieszne historyjki
No, opowiedzcie
![]() Ja teraz nie moge sobie nic przypomniec, ale na pewno wieu z Was sie wydarzyly smiesze sytlacje, dostalyscie dziwne prezenty, i mialyscie inne wesole wpadki.
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Swieta: Wpadki i smieszne historyjki
Zasłyszane od koleżanki:
Moja koleżanka ma taką siostrę która jest troszkę taka ciapowata.. leci jej z rąk wszystko (kubki,talerze itp.) A więc strasznie rwała sie do tego, że gdy mama na wigilię gotuje potrawy to ona ustawia wszystko na stół i wiecie taka kelnerka ![]() Mama zrobiła ryby na takim wielkim talerzu, różne ryby i postawiła na stół, wyszła z kuchni do pokoju innego. (Córka wiedziała że mama nie pozwoli wziąć jej tego talerza z rybami (ciężkie, to był naprawde taki wielgachny talerz jak normalnie tacka w mc'donaldzie ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
dzis smieszna rozmowa z mamą. pieczemy ciasto i mamie polało się duużo rumu,
ja: mamo, ale ty rumu polałaś, za dużo... znowu będzie czuć tylko alkohol :/ mama: a co nagle z ciebie taki abstynent.. ja: no rumu to ja nie pijam.. mama: bo nigdy nie byłaś kapitanem!
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
aah pamiętam taką jedną sytuację, miałam chyba z 7-8 lat
![]() I jak to przed Świetami- zawsze słyszało się, żeby być grzeczną dziewczynką, bo Mikołaj przyniesie rózgę ![]() no i oczywiście ,przychodzi czas rozpakowywanie prezentów , mama podaje mi moja paczkę, z której wystawała O ZGROOOZOO jakaś drewniana rączka. Wpadłam w histerie, zaczęłam płakać i szlochać, że byłam grzeczną dziewczynką i nie wiem, czemu Mikołaj dał mi taki prezent. Cała rodzina uspokajała mnie, żebym spokojnieotworzyła paczkę i o dziwo. Była tam parasolka w słonie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
mnie sie przypomniala taka hmm wpadka, moze niezbyt smaczna, ale co tam.. jeszcze zyl dziadek, siedzimy przy stole, zaczynamy jesc a tu dziadek pruuut, hehehe myslalam, ze padne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Mrs Mrau
|
lapus
hej ho żagle staw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Mając jakieś 10 lat, przy świątecznym stole, chciałam sięgnąć coś tam do jedzenia. Pochyliłam się nad stołem iii pech chciał, że niedaleko stała świeczka, która podpaliła moje warkocze
![]() ![]() Edytowane przez mila17 Czas edycji: 2007-12-24 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
To się wydarzyło, gdy byłam mała. Byłam w Boże Narodzenie u Babci i się wyrwałam, że zaniosę na stół takie ciasto (pianka i galaretka). Niosę, niosę i chluuuuuuuuust. Spadło na ziemię
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.