|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Swieta: Wpadki i smieszne historyjki
No, opowiedzcie
![]() Ja teraz nie moge sobie nic przypomniec, ale na pewno wieu z Was sie wydarzyly smiesze sytlacje, dostalyscie dziwne prezenty, i mialyscie inne wesole wpadki.
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Swieta: Wpadki i smieszne historyjki
Zasłyszane od koleżanki:
Moja koleżanka ma taką siostrę która jest troszkę taka ciapowata.. leci jej z rąk wszystko (kubki,talerze itp.) A więc strasznie rwała sie do tego, że gdy mama na wigilię gotuje potrawy to ona ustawia wszystko na stół i wiecie taka kelnerka Mama zrobiła ryby na takim wielkim talerzu, różne ryby i postawiła na stół, wyszła z kuchni do pokoju innego. (Córka wiedziała że mama nie pozwoli wziąć jej tego talerza z rybami (ciężkie, to był naprawde taki wielgachny talerz jak normalnie tacka w mc'donaldzie ) a więc złapała szybko za te talerz (na stole było już wszystko poustawiane, brakowało ryb) niemal z nim biegła, oczywiście idąc szybko nie wiadomo jak (do tej pory nie wiemy ) wpadła na krzesło pociągłęła za obrós by złapać równowagę i zleeeeciaaaaaaała jak długa, rybe gdzies tam na twarzy miała.. jajka na ziemi... wszystko poleciało cały obrós ściągła..
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis smieszna rozmowa z mamą. pieczemy ciasto i mamie polało się duużo rumu,
ja: mamo, ale ty rumu polałaś, za dużo... znowu będzie czuć tylko alkohol :/ mama: a co nagle z ciebie taki abstynent.. ja: no rumu to ja nie pijam.. mama: bo nigdy nie byłaś kapitanem!
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
aah pamiętam taką jedną sytuację, miałam chyba z 7-8 lat
![]() I jak to przed Świetami- zawsze słyszało się, żeby być grzeczną dziewczynką, bo Mikołaj przyniesie rózgę ![]() no i oczywiście ,przychodzi czas rozpakowywanie prezentów , mama podaje mi moja paczkę, z której wystawała O ZGROOOZOO jakaś drewniana rączka. Wpadłam w histerie, zaczęłam płakać i szlochać, że byłam grzeczną dziewczynką i nie wiem, czemu Mikołaj dał mi taki prezent. Cała rodzina uspokajała mnie, żebym spokojnieotworzyła paczkę i o dziwo. Była tam parasolka w słonie
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
mnie sie przypomniala taka hmm wpadka, moze niezbyt smaczna, ale co tam.. jeszcze zyl dziadek, siedzimy przy stole, zaczynamy jesc a tu dziadek pruuut, hehehe myslalam, ze padne
oczywiscie dziadek uznal, ze cos takiego sie nie zdarzylo, w ogole nic nie dal poznc po sobie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Mrs Mrau
|
lapus
hej ho żagle staw |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Mając jakieś 10 lat, przy świątecznym stole, chciałam sięgnąć coś tam do jedzenia. Pochyliłam się nad stołem iii pech chciał, że niedaleko stała świeczka, która podpaliła moje warkocze
Edytowane przez mila17 Czas edycji: 2007-12-24 o 11:35 |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
To się wydarzyło, gdy byłam mała. Byłam w Boże Narodzenie u Babci i się wyrwałam, że zaniosę na stół takie ciasto (pianka i galaretka). Niosę, niosę i chluuuuuuuuust. Spadło na ziemię
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

) a więc złapała szybko za te talerz (na stole było już wszystko poustawiane, brakowało ryb) niemal z nim biegła, oczywiście idąc szybko nie wiadomo jak (do tej pory nie wiemy
) wpadła na krzesło pociągłęła za obrós by złapać równowagę i zleeeeciaaaaaaała jak długa, rybe gdzies tam na twarzy miała.. jajka na ziemi... wszystko poleciało cały obrós ściągła..
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)