|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
fryzura, która przetrwa wszystko.
Witam ;] Za kilka tygodni jadę do Niemiec na koncert mojego ulubionego zespołu. I w związku z tym mam pytanie. Jaką mam sobie zrobić fryzurę, które przetrwa kilka godzin w pociągu, potem pot i tłum ludzi na koncercie i ewentualną niepogodę.
Bardzo mi zależy, żeby akurat w ten dzień wyglądać jakoś inaczej. Zwykle związuje włosy i tyle. Mam grube, gęste i lekko kręcone włosy po myciu. Niestety kiedy je rozczeszę robi się siano. Pod wpływem wilgoci, każda fryzura też mi się psuje. I co ja biedna mam zrobić? Myślałam, że może by ugnieść jakieś ładne loczki. Ale jak? Proszę, poradźcie mi co mam zrobić, żeby moje włosy wyglądały naturalnie, ale też wytrzymały przez cały dzień ![]() Jest to w ogóle możliwe? |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: fryzura, która przetrwa wszystko.
Ja bym zrobiła loki i spiela je w jakis fikusny kok. Włosy jak bedziesz ukladac urzywaj na kazdy lok gumy do włosów i do tego na koncu lakier. Powino wytrzymac. wez ze soba grzebien i lakier w pociagu zawsze mozna poprawic co nieco.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: fryzura, która przetrwa wszystko.
Ja bym jakoś spieła włosy [w kucyk, dwa, jak chcesz] albo rozpuszczone
No i chyba zależy co bdsz robić na koncercie, machać czupryną czy sobie gdzieś tma siedzieć ![]() Nie wiem czy loki się utrzymają, włosy moga nie być podatne. Ważne chyba by było wygodnie ^^ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

No i chyba zależy co bdsz robić na koncercie, machać czupryną czy sobie gdzieś tma siedzieć