![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Woda termalna, Matrix i spółka:)
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!
Witam! Dokładka 14.12.2007r - 6 post !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wrzucam rozmaitości na wymianę ~~ 12 postów ~~ Wątek będę uaktualniać na bieżąco. Dziękuję i zapraszam. ![]() Będę wybredna - przepraszam. NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:22 Powód: nieaktualny wątek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Woda termalna, Matrix i spółka:)
![]() NIE MA ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:25 Powód: wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]() NIE MA ![]() ![]() Tusz unoszący rzęsy z unikalną ruchomą szczoteczka. Rewolucyjna szczoteczka Bend-Extend zgina się pod najbardziej odpowiednim dla ciebie kątem, by twoje rzęsy były cudownie uniesione, wydłużone i piękne. Bez sklejania. Bez grudek. Bez obciążania. Prostą szczoteczką oszałamiająco wydłużysz rzęsy ( nawet o 75%), a zgiętą szczoteczką cudownie uniesiesz nawet najmniejsze rzęsy( do 100%). NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:31 Powód: wymienione |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]() NIE MA ![]() DERMOSAN® N+R zawiera witaminy A i E które skutecznie regenerują naskórek nadając mu gładkość i sprężystość oraz filtry przeciwsłoneczne UVA i UVB chroniące skórę przed oparzeniem i nadmiernym wysuszeniem. Podłoże kremu ma lekką konsystencję, delikatnie natłuszcza i nawilża skórę. Dzięki pH 5,5 krem nie wywołuje podrażnień. Zalecany jest do całodziennej pielęgnacji wszystkich rodzajów skóry oraz ochrony skóry podczas opalania, jeśli nie jest ono zbyt intensywne lub dotyczy osób o ciemnej karnacji. NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
![]() NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
![]() NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
![]() Balsam nawilżający Biolage dogłębnie nawilża oraz odżywia włosy suche i uwrażliwione. Roślinny wyciąg z rozmarynu, alg i gorzknika kanadyjskiego połączony ze składnikami głęboko odżywiającymi, pozostawia włosy miękkie, lśniące, jedwabiście gładkie i łatwiejsze do ułożenia. NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]() NIE MA ![]() NIE MA ![]() NIE MA Edytowane przez levante Czas edycji: 2008-01-29 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
czy znajdziesz coś u mnie za wodę termalna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś za wodę LRP i Matrix Biolage ?
PS> czy próbki kremów Lierac na pewno mają po 5 ml, bo na zdjęciu są saszetki ? zazwyczaj 5 ml to jest w tubeczkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej
Ale Ci sie duzo nagromadziło ![]() ![]() A mi spodobały się LA ROCHE-POSAY LA ROCHE WODA TERMALNA AEROZOL 150ml, nowa Oriflame, relaxing foot bath, lavender oil (płyn do relaksującej kąpieli stóp)150ml, nowa klik [IMG]file:///C:/WINDOWS/TEMP/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]15. Avon, Foot Works, One Step Pedicure (Krem do szybkiego pedikiuru)100ml, nowy klik Wiec zapraszam do mnie Link http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206249 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Witaj!
Podoba mi się, nie ukrywam ![]() ![]() Jeżeli cos jeszcze podoba Ci się u mnie, to z miłą chęcią ponegocjuję. Pozdrawiam gorąco ![]() Hej! Miło Cię’ czytać’ ![]() ![]() Cytat:
![]() Gramaturę spisałam z saszetek, gdzie napisano 5ml ![]() Masz spory wątek, pozwól, że jeszcze go przejrzę dokładniej. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Coś za wode termalną i odżywke Matrix?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aranelku niestety nic nie znalazłam dla siebie... Odezwij się po dokładce, serdecznie zapraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
u Ciebie podoba mi sie wiec:
Avon naturals body exfoliator sugar& walnut – energizujący peeling do ciała cukier i orzech włoski. 200ml nowy Avon Solutions Body, Bust Contouring Cream (Modelująco-liftingujący krem do biustu) Emolium szampon |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy: korekor Giordani Gold, mleczko brazujace Garniera i peeling Avonu. Znajdziesz cos u mnie w zamian?
![]()
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 'BELL - Eyeliner w kolorze złotym , nie potrafię określić zużycia ponieważ jest w czarnym opakowaniu,ale na pewno na jakiś czas wystarczy- ja niestety nie umiem się malować eyelinerami' 'NAWILŻAJĄCO - UJĘDRNIAJĄCY BALSAM DO CIAŁA SPA VEGETALE - YR - noowy,250 ml nie używany - mam dwie sztuki do oddania' 'AVON - maseczka do twarzy z serii Planet Spa - uspokająca z masłem shea, nie używana , nowa 75 ml' Dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Muszę spokojnie przemyśleć za co wymieniłabym wodę i Matrixa żeby nie wymienić się dla samej wymiany ![]() Odezwę się, chociaż za niektóre pozycje z mojej wish list... ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.