![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() zamienię planet Spa, Pierre Cardin, Krem Czekoladowy Dax, Serum Radical do włosów...
WĄTEK NIEAKTUALNY !!
![]() założyłam nowy - uporządkowany - zapraszam!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...11#post6149611 Witam, Bardzo podoba ma się ta akcja ![]() Tak więc do wymiany mam: Planet Spa, Avon- błotko na tyłeczek, uda - więcej niż pół [B]Planet Spa, Avon[/b]- maseczka na twarz- ryżowa- zużyta max 1/3 już w paczuszce.. Sephora - cień do powiek kremowy- rozjaśniający - lekki,pastelowy róż, błysk - zużyty może w 1/3 już wędruje do wizażanki.. L'oreal - cień holograficzny - złoty - prawie nowy już wędruje do wizażanki.. Puder prasowany lekko rozświetlający - 2 - kolorowy WIBO - zużycie ok 10 % AVON szminka Pink Kiss - wąska ścięta - średni róż, lekki połysk - użyta 2 razy Krem CZekoladowy do Ciała - Dax Cosm - zużyty w 2/3 Pierre Cardin (Emotion)- żel pod prysznic + woda perfumowana - prawie nowe!, 2 razy użyte Yves Rocher Neonatura - Zel pod prysznic (pięknie pachnie! ) użyty 2 razy (w sklepie chyba ok 30 zł) Yves Rocher - Fraicheur - żel pod prysznic 200 ml Bambus - nowy Yves Rocher Phytum Actif- Force & Volume - szampon zwiększający objętość - 200 ml - zużycie - ok 20 - 30 % Yves Rocher Fraîcheur Végétale woda toaletowa 125 ml - zielona herbata - zostało ok 40 % - atomizer - niestety bez korka Mogę zrobić próbkę z Erisa- Body Art - intensywnie ujędrniajacy do biustu - ma niezłe opinie na KWC (nowy - ok 50 zł) Woda termalna AVENE - z 50 ml nie wiem ile zostało- może pół? ale nie jestem pewna.. Tołpa - peeling do ciała - odnawiająco - modelujący - uwaga - termin ważności 05. 2005 !! zużycie 1/2 WŁOSY: Radical - serum Farmony(do włosów słabych, zniszczonych) - (zużyte może w 1/3) odżywka Dove- chroniąca kolor - zużycie 20 % już wędruje do wizażanki.. Gdyby ktoś miał do wymiany coś bardziej wartościowego - mogę dołożyć: kilka maseczek nawilżających erisa w saszetkach- (moja kosmetyczka bardzo zachwala!), oraz próbki - La Roche - Possay, Axene, Nuxe, Vichy.. (kremiki nawilżające z nowej serii Nuxa - magiczna moc kwiatów- 2*2 ml (Fraiche- do cery suchej i b. suchej, nawilżająco - energetyzujący na dekold i twarz; Nirvanesque - pielęgnacja przeciw pierwszym zmarszczkom, wygładza, likwiduje zmęczenie - do cery suchej i b. suchej Lierac - Deridium - 3 ml - przeciwzmarszczkowy, La Roche - filtr 50 Anthelios, twarz - 5 ml + 2 ml samoopalacz Avene do twarzy - 5 ml) La Roche - Nutritic - odżywczy krem regenerujący do cery b. suchej 2 ml La Roche Lipikar - 7ml+7 ml emulsja natłuszczająca do ciała dla dzieci i dorosłych Vichy - Capital Soleil - mleczko do twarzy i ciała filtr 50 7 ml Emolium - 7ml + 7ml - emulsja do ciała - odżywia i regeneruje Emolium - 5 ml - krem - można stosować u dzieci pow. 1 mies. Aha- mogę się podzielić maseczką oczyszczająco - odżywiającą Herba Life- (kosztowała 108 zł) na bazie alg, glinki..- zielona. już wędruje do wizażanki.. za coś ekstra mogę oddać: ![]() [COLOR="COLOR="Silver"]nowiutki żel pod prysznic YR - Pur Desir de Pivoine, już w paczuszce.. Nowiutki balsam do ciała - YR Pur Desir de Mimosa.. Ja bym chciała na wymianę.... ![]() ATW do biustu Isa Dora - cienie- coś z niebieskim, fioletem olejek do twarzy dr Hauschka jakiś fajny błyszczyk -np. bourjois - niezbyt ciemny Tołpy - borowinki lub coś na celulit (ale nie peeling) Oriflame - puder prasowany transparentny (fioletowe pudełeczko z lusterkiem) Avene - Diacneal A tak w ogóle jestem otwarta ![]() pozdrawiam!!! Będzie mi miło z kimś się powymieniać!!! ![]() Edytowane przez dżamajka Czas edycji: 2007-12-29 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zamienię planet Spa, Pierre Cardin, Krem Czekoladowy Dax, Serum Radical do włos
Może coś u mnie za Planet Spa, Avon- maseczka na twarz- ryżowa- zużyta max 1/3
L'oreal - cień holograficzny - złoty - prawie nowy Yves Rocher Neonatura - Zel pod prysznic (pięknie pachnie! ) użyty 2 razy Radical - serum Farmony(do włosów słabych, zniszczonych) - (zużyte może w 1/3)? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dot.: zamienię planet Spa, Pierre Cardin, Krem Czekoladowy Dax, Serum Radical do włos
znajdziesz cos za
Krem CZekoladowy do Ciała - Dax Cosm - zużyty w 2/3 Radical - serum Farmony(do włosów słabych, zniszczonych) - (zużyte może w 1/3)
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Która to Neonatura-żel pod prysznic,Cocon, Seve czy Souffle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jaka jest pojemnosc emotion?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
jestem baardzo zainteresowana kosmetykami SPA, serum radical i złotym cieniem LOREAL
mam nadzieję ze znajdziesz cos u mnie ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
L'oreal - cień holograficzny - złoty - prawie nowy Krem CZekoladowy do Ciała - Dax Cosm - zużyty w 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dzięki,szkoda,ze nie Cocon,Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() moze znajdziesz u mnie jakieś rzeczy za Krem CZekoladowy do Ciała - Dax Cosm - zużyty w 2/3 Pierre Cardin (Emotion)- żel pod prysznic + woda perfumowana - prawie nowe!, 2 razy użyte proszę o odp u mnie ![]()
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
witam,
podoba mi się u Ciebie: *. Bluzka lekko przeswitujaca MEXX rozmiar M we wzory-kwiaty,ladnie lekko lsni/nie blyszczy ale lsni *. Portfel Bellugio w kolorze zieleni w stanie idealnym.Wiele przegródek. *. Szary calkiem matowy kardigan rozmiar 40 czy to jeszcze aktualne? jaki wymiar ma ten kardigan? co by Cie u mnie interesowało? pozdrawiam! czekam na odpowiedz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
L'oreal - cień holograficzny - złoty - prawie nowy Krem CZekoladowy do Ciała - Dax Cosm - zużyty w 2/3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
podobają mi się u Ciebie: Tusz lancome l'extreme (jaki kolor tego tuszu?) *Podklad sephora do mieszanej cery, w buteleczce zostalo ok 1/3, kolor D30, do sredniej karnacji *tusz cils design pro Lancome, prawie nowy, ma ok 2 tygodni jaki kolor tego tuszu? *Korektor lancome w pedzelku kolor 03, do sredniej karnacji *Inglot, puder sypki, 20g z 30, kolor 04, dla jasnej/sredniej karnacji *Krem do stóp school, zuzyta 1/3 (jakie ma działanie?) pozdrawiam - czekam na odpowiedź!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
2, 3,4, 5. Buty spice, rozm 40, praktycznie nowe, założone dosłownie tylko na spacer, długość wkładki 25,5 cm pozdrowionka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam na wymiane, krotkie(przed kolano)brazowe spodnie zara, rozmiar S,zalozone 2 razy, i ile mają w pasie i biodrach? pozdrawiam!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
interesuje mnie: -podkład w kompakcie AVENE z filtrem faktor 50, kolor honey, tylko sprawdzony kolor, warty ok 75zł- -podkład Rimmel Stay Matte nr 001, IVORY, zużycie pewnie ok 20% z 30ml -GARNIER przeciwcelullitowy w kulce, roll-on przeciw nagromadzonemu cellulitowi, zostało pewnie ok.80% - czy aktualne? pozdrówki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
hej
podoba mi się * cienie ArtDeco: - dwa rózne niebieskie 75, 394 - srebrny 360 - różowy 398 cienie kilka razy maźnięte (nat czy błysk?) * GUERLAIN Issima Stick Hydramythic Cell - sztyft nawilżający, zostało ok 80% * Victoria's Secret - błyszczyk powiększający, niby róż, ale praktycznie transparentny lakier 1 i 5 szminka - estee lauder Najchętniej- wszystko(moje) - z dokładkami - próbkami, maseczkami, - za wszystko - co napisałam!! Czekam z niecierpliwością!!!! pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Pojemność 75 ml wody i taka sama żelu.
Jak pisałam - to kosmetyki firmy Coty - piszę, bo nie wiem, czy są inni producenci Pierre Cardin. mi się podoba u Ciebie: Cienie poczwórne IsaDora, kolor Golden Plum, bez aplikatora, minimalne zużycie Cienie potrójne IsaDora, kolor 06 Sandy Sky, minimalne zużycie cień ArtDeco, tester nr 92, jest o połowę większy od normalych cieni lecz nie ma przykrywki, fiolet opalizujący na różowo Podkład Max Factor Lasting Performance, odcień 102 Pastell, myślę, że połowa jest na pewno Róż L`oreal, z serii Blush Delicieus Sorbet, z wit. C, odcień 117 Whisper of Cold, końcówka, raczej na porządne wypróbowanie Błyszczyk Max Factor, Silk Gloss, zostało 2/3, jasny ceglany róż Hugo Boss, Woman, z 30 ml została ponad 1/3 próbki Delices de Cartier L de Lolita Lempicka Najchętniej - cały mój zestaw - z dokładkami - próbki, maseczki - za to, co napisałam. Jeśli trzeba- coś jeszcze dołoże...;-) pozdrawiam, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
A powiedz mi jak mniej więcej wyceniasz to wszystko co masz? Żebym mogła określić, czy taka wymianka byłaby opłacalna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ale bez takiej przybliżonej wyceny cięzko mi się będzie zdecydować
![]() chociaż tak mniej więcej spróbuj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
super
![]() a co Tobie zostalo z tych co ja powiedzialam? Cytat:
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Albo co byś chciała ode mnie za to:
Krem CZekoladowy do Ciała - Dax Cosm - zużyty w 2/3 Pierre Cardin (Emotion)- żel pod prysznic + woda perfumowana - prawie nowe!, 2 razy użyte Yves Rocher Neonatura - Zel pod prysznic (pięknie pachnie! ) użyty 2 razy (w sklepie chyba ok 30 zł) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wychodzi mi ok 150 - 160 zł. Plus część tej maseczki "mogę się podzielić maseczką oczyszczająco - odżywiającą Herba Life- (kosztowała 108 zł) na bazie alg, glinki..- zielona" Plus próbki renomowanych firm - lieraca, nuxa- gł. nawilżające, odżywcze, filtry, samoopalacz Aha- mam jeszcze peeling Tołpy - ale musze sprawdzić ile go zuzyłam i termin ważności. Mogę zrobić większą próbkę - z Erisa Body Art do biustu- miseczka C - ujędrniający. A mogę prosić foto tych cieni? Generalnie zależy mi na wymianie z jedną osobą- bo chyba szkoda kasy na wysyłkę... pozdr, |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.