|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Jak wypełnić kupon do Dużęgo Lotka.? Pomocy!
Proszę,tak jak wyżej. Jak wypelnia sie taki kupon? W sklepie ani be ani me-"To pani powinna wiedzięć"-uslyszalam.
U mnie tez nikt nie wie,bo zazwyczaj jak graja na to chybil trafil. Proszę.Chodzi o Duzy Lotek. Ile liczb tam sie skresla? Zaklad prosty. Gdzies wyczytalam ,ze 6 tylko 6? Na chybil trafil jest 5 pozimow z 6 liczbami-30 liczb,a tu tylko 6? co z reszta? Pomozcie jak najszybciej,najlepiej byloby gdyby ktos to zilustrowal. Na pewno wiecie.Prosz.e |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak wypełnić kupon do Dużęgo Lotka.? Pomocy!
Mi się wydaje, że zaznaczasz 6 liczb.... na jednym kuponie na jedno losowanie...
Jeśli chcesz kilka, to w każdym dużym kwadracie/prostokącie zaznaczasz po 6 liczb... Ale to tylko moje przypuszczenia, nigdy nie grałam w tego typu rzeczy.... Do takich wniosków dochodzę po tym, jak kiedyś widziałam kupon do tego ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dokladnie,ja mysle tak samo. Teraz trzymam przed soba ten kupon-chybil trafil i jest tak jak pisalam. Jes piec poziomow z 6 liczbami. To tez tak mysle,ale sama nie wiem...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Żartujesz sobie?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Nie. Oczywiscie,ze nie. Nigdy nie gralam,wiec nie wiem. I wiem,ze kogos moga smieszyc moje pytania,ale wynikaja one tylko i wylacznie z niewiedzy.Nie chodzi mi tu o jak Ty to ujęlas "zartowanie z kogoś".
Liczę,na pomoc dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Skresla sie 6 liczb z 49. Taki zaklad kosztuje chyba 2 zl
Jak chcesz miec te 5 poziomow to w pieciu polach na kuponie skreslasz po 6 liczb. Tych pol jest chyba 6 po 49 liczb. Kazde 6 liczb to jeden zaklad i kosztuje 2 zl Za 5 zakladow zaplacisz 10zl Jak masz kupon do skreslania to tam powinna byc instrukcja, przynajmniej kiedys wszystko pisalo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.