|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Okulary przeciwsłoneczne - ratunku!!!;)
Witam
Mam "mały" problem i licze na to, ze byc moze ktos kto ma podobny, albo ktos lepiej zorientowany w temacie ode mnie, bedzie w stanie cos mi doradzic. Otoz jestem niska i drobna dziewczyna o malych parametrach glowy. W zwiazku z tym nie moge nigdzie znalezc dla siebie ciemnych okularow. Jestem w stanie za nie dobrze zaplacic, jesli beda miec filtry, wiec nie cena jest problemem. Chodzi mi o cos klasycznego o bardzo ciemnych szklach i najlepiej czarnej oprawie. GDZIE moge czegos takiego szukac? W przyplywie desperacji przekopalam kilka sklepow optycznych oraz ulicznych stojakow - wszystkie odstaja. Dobre sa te najwieksze dla dzieci, ale oprawki z biedronkami czy kubusiem puchatkiem mnie nie interesuja ![]() Pozdrawiam Em. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Okulary przeciwsłoneczne - ratunku!!!;)
cięzko odpowiedzieć na to pytanie, najelpiej szukać szukać i jeszcze raz szukać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy interesują Cię zakupy online, bo w końcu takich okularów nie można przymierzyć,ale na celebshades.com maja ładne okulary:
http://www.celebshades.com/product_i...3a95069f82fe80 jest to pomniejszona wersja (teens 11-14 lat) mysle ze bylyby dobre. Maja filtr 400. Zamawialam juz tam okulary i sa naprawde wytrzymale ![]() A co do sklepow offline to nie mam zielonego pojecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Podbijam. Mam ten sam problem, czy ktos zna ciekawe sklepy online lub egzystujace gdzies w polsce, ktore maja bogata oferte okularow dla nastolatek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.