|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Poszukuje- oddam sporo wzamian!
Bardzo pilnie poszukuje:
# Kremów Effaclar K La Roche Posay, Lysanel Active SVR. Pełnowymiarowych lub w postaci próbek. # Fajnych peelingów do ciała Loreal, Lirene antycellulitowy, Avon Spa, Farmona Magic Spa, Body Shop # Peelingu Avon Anew, dwustopniowego w płatkach, najchętniej o jak najmniejszym zużyciu Nieco mniej pilnie ale również poszukuje ![]() # Profesjonalnych szamponów i odżywek do włosów, niekoniecznie w dużej ilości. # Cieni do powiek, Nouba, Deborah, Bourjois, w odcieniach granatu, srebra, grafitu, turkusu, chłodnego beżu. # Błyszczyków nowych, lub prawie nowych w odcieniach chłodnego różu, oraz bardzo jasnego beżu. # Peelingu do twarzy z serii Bielenda Botox Efect. # Masełek do ciała oraz innych specyfików do ciała ze "smakowitych" ![]() # Próbek, odlewek Insolence Guerlain oraz Jabłuszka Niny Ricci. Listę będę uzupełniać w miarę uświadamiania sobie, co jest mi jeszcze potrzebne ![]() Wzamian oferuje to, co znajduje się w moim wątku, plus za coś na czym mi wyjątkowo zależy, mogę szukać czegoś poza nim ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227493 Już nie szukam (przylecą dzięki Wizażankom): Kremów z wysokim filtrem Avene, La Roche Posay lub Vichy. Mogą być duże opakowanie, ale chętnie przyjmę też próbki. Edytowane przez taiwa Czas edycji: 2008-01-05 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje- oddam sporo wzamian!
Interesuje mnie u Ciebie 7. Perfumy Brit Red Burberry- ok 40 ml
W zamian moge oddac to co w wątku: * Yves Rocher Waniliowy balsam do ust w szklanym sloiczku * SVR 50B - filt mineralny, troche niej niz polowa opakowania. * Anthelios XL Lait Veloute - 50% opakowania 100ml , brak pudelka * Sally Hansen Color Wear - ubytek znikomy * Matrix Biolage - odżywka w sprayu, 3/4 butli 400ml * Dry-Flo - odypie sporą ilosc do woreczka ze struną + 2 x5ml effaclar + AcneDerm i tusz Rimmelextra super lash z zaplecza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Psycho, przejrzałam Twój wątek i podoba mi się w nim:
Anthelios XL Lait Veloute - 50% opakowania 100ml oraz Matrix Biolage - odżywka w sprayu, 3/4 butli 400ml. To jednak troszkę za mało jak za perfumy, chyba że interesuje Cię odlewka- mam wolną buteleczkę szklaną z atomizerem pojemność 16 ml. Najbardziej zależałoby mi na filtrze i mam nadzieje, że uda nam się wymyślić coś satysfakcjonującego nas obie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odlewka mnie raczej nie interesuje.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Taiwo, mam na zbyciu LRP Anthelios XL Fluide Extreme 50+ ,nowe w kartoniku 50ml. Mam też Effaclar K nowy z kartonikiem, tylko nie bardzo mam co u Ciebie wybrać, masz jeszcze jakieś propozycje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Psycho, rozumiem oczywiście, tylko poprostu nie wszystko od Ciebie byłoby mi potrzebne. Jeśli byś zmieniła zdanie to służe Britem
![]() Dusiu, no kurcze, właśnie poza wątkiem to już nie bardzo mam co wymieniać, ewentualnie jeszcze perfumy Azzaro Orange Tonic ok. 15/30 ml i miniaturę perfum Clarins Per Amour Tourjois (nie wiem czy dobrze napisałam- nie mam ich pod ręką) tylko testowaną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Kamisio, poza wątkiem mogę się jeszcze pozbyć tego co wymieniłam w poście do Dusi. Może skusiłabym Cię miniaturką perfum Clarins plus, czymś z wątku?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
podoba mi sie woda azzaro i cien estee- ale nie wiem czy uznasz to za opłacalne, moze cos dobierzesz
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227360
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie u Ciebie
14. Korektor Lancome Maqicomplet, odcień 02 Clair Rose, cieżko ocenić mi zużycie, więc z duzym zapasem moge powiedzieć, że została conajmniej połowa z 7g, uzywałam go naprawde sporadycznie więc myśle że jest więcej. on jest pod oczka ? mam sporo profesjonalnych kosmetyków do włosów.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kamisio, cienie Estee wymienie bardzo chętnie, Azzaro specjalnie nie wrzucałam do wątku, bo nie zależy mi aby się go pozbywać.
U Ciebie cały czas bardzo podobają mi się cienie Deborah, co byś powiedziała na wymianę filtr LRP+Deborach, za cienie Estee Lauder? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]()
Super, w takim razie umawiamy się na taką wymiankę Estee za Deborah i LRP, czekam na Twoje dane, żeby w poniedziałek wysłac już paczuszkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Jennifer87, niestety poszukuje większej ilości Effaclaru.
Miśka84, o Effaclar H musze sobie poczytać, jeszcze dam znać. 1stLady, niestety nic dla siebie nie wypatrzyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
hej, ja mam filtry lrp, avene i biodermy ale w Twoim watku nic nie znalazlam dla siebie. Moze masz cos poza watkiem?
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Iwcia, za Brit Red chciałabym jakies inne perfumy, zupełnie nie pamiętam Pure Posion, przypomnę sobie w najbliższych dniach i odezwę się u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
hop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
I znowu w górę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.