![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!
!!!NIEAKTUALNE!!!
Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-04-03 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aquolina, Vichy, L'oreal, Oriflame, Puma i inne :) ZAPRASZAM!
>> Próbki zapachów:
- Versus - Valentino V - Hugo Boss - Deep Red (robiona) - Diesel ++ (robiona) - Escada - Pacific Paradise (oryginał) - CK Eternity - nowiutka - CK one - nowa ++ Jessica Simpson - próbka zapachu juicy >> Puma Jamaica - ubytek widoczny na zdjęciu z 30 ml- bez naklejki na dnie buteleczki informującej o pojemności i dacie >> Sephora - Soleil Brulant - ubytek na fotce >> YR - Pur Desir de Lila's - piękny bez ![]() >> ORIFLAME - Aromabliss Calming - woda toaletowa 50 ml - nowa Próbeczki (chętnie za inne próbki) - Vichy Skinset - 3x1,5 ml - Clinique - Supermoisture makeup teint hydratation maximum - ivory Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-03-29 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
>> Oriflame - Woda toaletowa Lucia - 30 ml - edycja świąteczna, bez atomizera. Nowa, zafoliowana.
>> Oriflame - Optimals, Day Shield SPF 30 - 2 x użyty na całą twarz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...a-ochrona.html - capuccino >> Astellas - Lipobase - krem - z 30 g zostało jakieś 80%, mam kartonik >> Avon - Foot Works - Nawilżający krem do stóp - nowy >> Lavea - dwufazowy, pieniący płyn do kąpieli - orzech grecki. Pierwotna pojemność chyba 200 ml, ale jeszcze sprawdzę ![]() http://www.lavea.pl/aromatherapy.htm ++ Balsam do ust w sztyfcie - Reese's - milk chocolate, peanut butter cups. Zdjęcie na życzenie. Ubytek 0,6 cm - używana część odcięta nożykiem ![]() ++ Avon - Foot Works - scrub do stóp rajska plaża - ze 100ml zostało około 1/3 ++ Truskawkowy błyszczyk do ust w okrągłym pudełeczku Inglot - ubytek koło 20% ++ ORIFLAME - Aromabliss Calming - woda toaletowa 50 ml - nowa ++ APC - brokat kosmetyczny - bordo/czerwień - raz użyty Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-04-01 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
>> Bielenda - Turbo przyspieszacz opalania z masłem kakaowym - raz użyty
>> L'oreal - Color Appeal Platinum, 151 - Pure Gold, ważny do 03.2008 Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-02-27 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
>> Oriflame - 3 bransoletki na rękę FIRE - nowe
>> Soczewki kontaktowe iWear Performance High - soczewki miesięczne wysoko uwodnione z filtrem UV - 4 sztuki o mocy -0.50, z czego 3 z nich są w nowiutkim, nieotwartym opakowaniu, a jedna jest w kartoniku, który został wcześnie rozpakowany, ale soczewka oczywiście nadal jest sterylnie zamknięta NIEAKTUALNE >> Titillapapilla - krem do ciała cukier puder - została jakaś 1/6 opakowania, w sam raz na wypróbowanie ![]() >> Avon - SSS krem do rąk, raz użyty ++ Oriflame - ręczniczek do twarzy Milk&Honey - mały, milutki w dotyku NOWY Dokładka 05,03 ++ Nicorette - guma do żucia z nikotyną 4 mg - 3 blistry po 15 gum, bez 4 sztuk (tzn one są, ale zabezpieczenie uległo naderwaniu, także przyjmuję, jakby ich nie było - ale oczywiście wchodzą w skład 'zestawu' ![]() ++ Oriflame Woda toaletowa Fire - 30 ml - nowa ++ Oriflame - kosmetyczka Giordani Gold - nowa >> Avon - Wink, roletka zapachowa >> Avon - mgiełka do ciała - miód i cytryna - raz psiknięta ++ Oriflame - nadmuchiwana poduszka do kąpieli pod główkę - nowa ++ Oriflame - sypki cień (ciemny granat) z drobinkami. Minimalny ubytek. Z wymianki - nie pasuje mi ten kolor ![]() >> AA - Balsam do ciała z masłem mango i ekstraktem z papai >> AA - Antycellulitowa emulsja do ciała >> Vichy Dercos - Przeciwłupieżowy - łupież suchy - 100 ml, nowy - jednak zostawiam sobie ![]() >> Oriflame - Milk&Honey - krem do ciała, nowy, zafoliowany >> 2, ewentualnie 3 opakowania (po 10 kapsułek) probiotyku dla kobiet LaciBios Femina. Dostałam je od cioci z apteki w ramach jakiejś akcji promocyjnej - są opatrzone napisem "próbka bezpłatna". Mam ich trochę, a łykam tylko wtedy gdy biorę antybiotyki, dlatego mogę się podzielić ![]() ![]() ![]() ++ Filtr avene 50+ - została połowa. Ważność 01,09. Wersja z 2006 r. ++ Bioderma - Hydrabio - Cremme gommante exfoliating cream - krem złuszczający do twarzy. 75 ml. Nowy. Oddam tylko za coś, na czym będzie mi zależało - wcale nie muszę się pozbywać. Tuba jest napełniona do napisu Creme Gommante na opakowaniu - tuby nie zawsze są napełniane do końca - więc proszę mi nie zarzucać, że używany ![]() >> Oriflame - Wyszczuplający żel do ciała - Ocean Algae, nowy - jednak zostawiam sobie >> Vichy Purete Thermale - Płyn micelarny - 3x30 ml >> YR - Lawendowy peeling do stóp - zostało koło 85% >> Avon - Foot Works - Diamentowy peeling do stóp - raz użyty >> Aquolina - żel/płyn do kąpieli - czereśnia i lody waniliowe - 125 ml - nowy>> Oriflame - Giordani Gold - Brązujące kuleczki - nowe >> Oriflame - Visions - brzoskwiniowy żel rozświetlający do twarzy - użyłam 3 razy na całą twarz >> YR - Bio Spécific Ré-hydratation, Mgiełka orzeźwiająca >> Avon - Pur Blanca - bez atomizera, minimalny ubytek >> C-Thru - Amethyst - wersja testerowa >> Adidas Floral Dream >> Elizabeth Arden - Green Tea >> Kule musujące do kąpieli - mogę odstąpić 2, 3 sztuki ![]() ![]() - Aquolina (żel) - Czekolada miętowa - 20 ml - Aquolina - balsam cukier puder 10ml - Aquolina - balsam poziomka 10 ml Ważność saszetek Aquoliny - 12.2007, wymieniam bo mam ich sporo i nie zdążę zużyć - używam i uważam, że zapach, konsystencja i działanie są w porządku ![]() >> Oriflame - Ochronna mgiełka do włosów na lato - 2 razy użyłam >> Avon - AT - dotleniająca kuracja skóry głowy - została połowa >> Inglot - zielony cień do powiek >> Oriflame - Masło do ciała - miód i migdały, została 1/4, może ciut mniej? Mogę zrobić fotkę zużycia ![]() ++ ORIFLAME - miss punk - woda toaletowa 30 ml - nowa ++ ORIFLAME - kosmetyczka giordani gold - nowa ++ ORIFLAME - szminka power shine - sunset rose- nowa ++ ORIFLAME - tarka do stóp >> Oriflame - Całonocna kuracja na dłonie Swedish Spa - nowa >> Garnier - Roll-on antycellulitowy na brzuch - nowy >> Bourjois - sypki cień do powiek - odcień 12 Regard rose lilas - 3 razy użyty w niewielkiej ilości >> Oriflame - Lakier do paznokci, odcień candy sparkle - użyłam 3 razy na obie dłonie >> Oriflame - Malarski róż na policzki, odcień Feeling Rosy, użyty 2 razy w niewielkiej ilości >> Biosilk - Jedwab do włosów - nowy >> ProfiSilk - jedwab do włosów - około 3/4 >> oriflame - mandarynkowy eliksir (po prostu balsam) nowy >> Biotherm Aquasource - Fluide Hydratant (Hydrating water-gel) - Nawilżający krem do twarzy w formie żelu (opakowanie z pompką - mam kartonik i ulotkę) nowy (5ml). Nie potrafię rozszyfrować daty ważności: CVA. Ale używam i jest wszystko w porządku ![]() >> Pędzel do pudru sypkiego - używany, ale wyprany ![]() Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-03-25 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria:
- kolczyki przezroczyste krople - noszone parę razy, ale w dobrym stanie ![]() - 2 srebrne zawieszki - żółw i delfinek - kolczyki wisienki - tylko raz przymierzone,nie noszone, stan idealny - kolczyki z niebieskimi koralikami (na zdjęciu wyglądają, jakby wpadały w zieleń, ale są niebieskie ![]() - kolczyki z czarnymi koralikami - tylko raz przymierzone, nie noszone - koraliki na szyję - niebiesko-żółte - srebrny pierścionek - kolczyki z niebieskich koralików crackle - długie - noszone parę razy, troszkę wygięte bigle, ale poza tym stan bardo dobry ![]() - srebrne kolczyki z cyrkonią - na wkręty - trochę wygięte druciki do wkrętów, miałam na sobie parę razy. (zdjęcie post wyżej) Edytowane przez słonik Czas edycji: 2008-02-03 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() znajdziesz coś za: 1. c-thru 2. Elizabeth Arden ![]() 3. Różowy cień bourjois 4. Zielony inglot 5. Złotu loreal ????? najbardziej interesuje mnie E.ARDEN ![]() mogę zrobić odlewkę perfumek: pure poison diora, be..delicious dkny, większości perfum avonu,mam próbki kremu laser, napisz co Cię jeszcze interesuje jeśli nie znajdziesz u mnie w watku nic ciekawego ![]() proszę znajdź coś u mnie ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dam się zabić za Jamaice
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Ze zdjęcia widzę, że posiadasz kuleczki Ori ![]() Może wypatrzysz coś u mnie... Postaram się dodatkowo popatrzeć czy posiadam coś z Twojej listy... Pozdrawiam ![]() Ps. Które dokładnie to kulki; jaki stopień zużycia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś za Aqualiny?Co masz dokładnie i jakie są pojemności,zużycia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Znajdziesz coś za
-http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=6129122? -Garniera na płaski brzuch ![]() -Oriflame Day Shield spf 30? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Mam kramik książkowy i parę kosmetyków - może coś Ci wpadnie w oko za płyn micelarny Vichy?
![]() |
#14 | ||
Zakorzenienie
|
Jutro powinnam znaleźć czas na poszperanie w wątkach
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam tylko próbki (ważne do 12.2007, wymieniam bo mam ich sporo i nie zdążę zużyć, ale konsystencja i zapach ok ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za złoty cień Loreal?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227447
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy jest zabezpieczony folią/nieotwarty? Byłabym zainteresowana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Może cos u mnie za roll on?
![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie ?
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Co to jest z Vichy ? Może coś do demakijażu ?
Poza wątkiem mogłabym zrobić próbki/ew. małe odlewki perfum (bo to moja kolekcja, które używam i uwielbiam ![]() Dior - Poison/ Pure POison/ Jadore Escada - Magnetism D&G - Light Blue Kate Moss - kate Moss Cerutti - 1881 Armani - Diamonds Guerlain - Shalimar Lancome- Miracle Cacharel - Amor, Amor/ Noa Perle Clarins - Par Amour Toujurs YSL - Baby Doll Charles Jourdan - The Parfum Bruno Banani - Pure Woman G. Sabatini - Privat Edition/ Ocean Sun Yves Rocher - Wanilia Mam też nowy perfum Yves Rocher - Rose Absolu, 30 ml czysty perfum- ale nie chcę go rozlewać to tylko ewentualnie za inny zapach. z męskich: H. Boss - Selection Dior - Fahrenheit Mam też 2 nowe kostki zapachowe do kąpieli Sephora oraz całą półkę profesjonalnych i nie masek do włosów, jedwab Farouka. Jak będziesz zainteresowana to spiszę co mam ![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Co chciałabyś za płyn Aqualina czereśniowy i próbkę kremu Biotherm,ewentualnie jeszcze próbeczki Aqualiny,lawendowy peeling do stóp.
Z próbek mam Erisa dostępnego w Douaglasie taki jak w linku: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14187 (jest to podwójna próbka w saszetkach po 2ml,Duo Affini Krem i Duo Affini Regulator. Z innych krem Bioderma Sensibio Forte tubeczka 5ml nowa(do cery wrażliwej). Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2007-12-28 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
- Aquolina (żel) - Czekolada orzechowa - 20 ml
- Aquolina (żel) - Czekolada miętowa - 20 ml - Aquolina - balsam cukier puder 10ml - Aquolina - balsam poziomka 10 ml >> Oriflame - Całonocna kuracja na dłonie Swedish Spa - nowa >> Avon - Foot Works - Diamentowy peeling do stóp - raz użyty >> Avon - Foot Works - Nawilżający krem do stóp - nowy >> Titillapapilla - krem do ciała cukier puder - została jakaś 1/6 opakowania, w sam raz na wypróbowanie ![]() >> Aquolina - żel/płyn do kąpieli - czereśnia i lody waniliowe - 125 ml - nowy >> Soczewki kontaktowe iWear Performance High - soczewki miesięczne wysoko uwodnione z filtrem UV - 4 sztuki o mocy -0.50, z czego 3 z nich są w nowiutkim, nieotwartym opakowaniu, a jedna jest w kartoniku, który został wcześnie rozpakowany, ale soczewka oczywiście nadal jest sterylnie zamknięta - najchętniej wzięłabym dwie soczewki ![]() coś u mnie za to ^?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz cos u mnie?
odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niestety nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety nic Również nic ![]() Cytat:
*We-Ma pędzel do różu ściety, z wizażowe wymiany nowy Te rzeczy mi się spodobały ![]() Cytat:
![]() ![]() Tym dziewczynom, którym nie odpisałam, na pewno odpiszę później ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.