|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Co bardziej lubicie w facetach? Czyje ciało jest ładniejsze?
Co najbardziej lubicie w facetach, a co w Nich powoduje, że myślicie "a fe!"?
Ja najbardziej lubie męskie dłonie, a nienawidze miejsca gdzie owłosione nogi przechodza w te nie owłosioną część przy stopie, rozumiecie mnie? A Wy? Co lubicie mocno, a co "troche mniej"?:P Teraz druga sprawa, czyje ciałko jest piękniejsze? Kanciastego faceta z wystającym kawałkiem skóry czy pięknie wymodelowanej kobiety , która sama w sobie z natury jest najpięknijszą istotą na Ziemi. I to każda kobieta, trzeba o tym pamietać!!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co bardziej lubicie w facetach? Czyje ciało jest ładniejsze?
hmm, ja najbardziej lubię w facetach ładne plecy, brzuch i pośladki. takie jak ma mój TŻ hihihi. jest szczupły, nie jakiś tam nabity koks, ale ma piękną rzeźbę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Co bardziej lubicie w facetach? Czyje ciało jest ładniejsze?
Bezapelacyjnie najbardziej lubię umięśnione ramiona u faceta i ogólnie podobają mi się faceci zadbani, ale bez przasady, nie zniewieściali:/
heheh,a co do drugiego pytania, to mam kilku kolegów i kiedy przy nich stoję, czuję się brzydka i jak szara myszka, ale i tak uważam, ze kobiety są najpiękniejszymi istotami na świecie
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ja to mam bzika na punkcie brzucha mężczyzny. Niestety przez nasz narodowy sport, czyli picie piwa, to te brzuszki nie wyglądają jak kaloryferki
. No a jeśli chodzi o drugie to pewnie ze kobiece kształty zawsze będą pożądane...
|
|
|
#5 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Raz w życiu na żywo widziałam taki brzuszek, który w pełni mnie satysfakcjonował. Oj, nie jeden facet z kolorowych pisemek mógłby mu pozazdrościć. Ale to pewnie dlatego, że to polak nie był
. No ale miejmy nadzieje, że w Polsce zmieni się kiedyś ten sport narodowy na inny...No ale widzę, że Ty blabla51 wyćwiczyłaś sobie brzuszek
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ehh, wcale dużo nad nim nie pracuje. na szczęście nie mam takiej potrzeby ale wiadomo że trzeba dbać o forme hihi
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Brzuszek też jest ważną częścia męskiego ciała- to fakt. A powiedzcie czego nie lubicie i jak to widzicie myślicie "o ble, jakie to obrzydliwe"
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jeszcze włosy pod pachami. bleeee a jak się facet spoci to już w ogóle masakra
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Re: Co bardziej lubicie w facetach? Czyje ciało jest ładniejsze?
zgadzam się z Blabla51 włosy pod pachami są wstrętne. Faceci powinni zainwestować w depilację.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Co bardziej lubicie w facetach? Czyje ciało jest ładniejsze?
Hmmmm... ale wątek
U nich zdecydowanie bardziej podobają mi się dłonie, są po prostu jakies takie ... fajne (jego dłonie to takie moje zboczenie) :P A poza tym to nie wiem ... strasznie lubie patrzeć na nogi męskie nogi ... Ajjjj
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ja w tym roku widziałam mój ideał męskiego ciała
Szczupły, opalony, widoczne wszystkie mieśnie, zero tłuszczu no i bez włosów pod pachami, na klacie. Sam 'obiekt' stwierdził, że musi przytyć 5 kg, bo jes za chudy... dla mnie był boski Może za rok też go spotkam Ogólnie nie lubię dużych facetów ani napakowanych, ani typów misiowatych, ani owłosionych :P
|
|
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Uwielbiam silne męskie ramiona;P ah i oh.
No i brzuszek Za to stopy.. fuj;D. Takie jakieś mam małe zboczenie. I nie lubię facetów w sandałach;P
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Najbardziej u faceta pociągają mnie duże szerokie plecy
a coś co mi się nie podoba ?hm. chude nogi ble
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Co bardzij lubicie w facetach? Czyje ciało jest ładniejsze?
oczyyy najbardziej zielone i niebieskie
ehh mój były miał takie piekne zielone nie moge o nich zapomnieć.... i oczywiscie ramiona a nie lubie jak chłopak jest zbyt bardzo owłosiony ;/
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Lubie opalone ciało, chudym rękom i nogom mówię nie, mięśnie, nie jakiś paker, ale ramionka muszą być. I do tego ciepły wyraz twarzy, i lubię jak facet młodo wygląda z twarzy :P Na kolana mnie powalają połączenia: jasne oczy-ciemne włosy, jasne włosy-ciemne oczy...
Musi mieć włosy na głowie :P Nie za krótkie, ale nie za długie, takie, że można pomierzwić trochę :P I na klacie może mieć, ale ostrożnie i z umiarem. I nie lubię jak zza bluzki wychodzą włosy z pleców czy coś.. yhh. No i wiadomo, pachnący, zadbany..
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co bardzij lubicie w facetach? Czyje ciało jest ładniejsze?
Najbardziej lubie męskie nóżki sama nie wiem czemu bo przecież kobiety maja zgrabniejsze
Ale mojego TŻa umięśnione nogi takie twarde mniam... Uwielbiam I jeszcze dłonie musza być duże i mięciutkie ![]() A nie lubie stóp, klaty z włosami i tych włosów które idą od pępka w wiadomym kierunku.
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uwielbiam męskie, zadbane dłonie, szerokie plecy i pośladki
|
|
#19 |
|
Konto usunięte
|
Ładne dłonie, mocne pośladki i uda, harmonijne proporcje ciała, ciemne oczy i rzęsy, regularne rysy twarzy, wąskie usta - to lubię.
Nie lubię grubego, wystającego brzucha (może być puszysty, oby bez brzusyska), niezadbanych paznokci, brzydkich zębów, mięsistych ust. |
|
|
|
|
#20 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Co bardziej lubicie w facetach? Czyje ciało jest ładniejsze?
Cytat:
![]() Może jestem dziwna, ale nienawidzę oglądać zawodów kulturystycznych.. Odrzucają mnie tak napakowani i odwodnieni faceci! Wiem, że na co dzień tak nie wyglądają, bo bardzo mocną opaleniznę i odwodnienie fundują sobie na zawody, ale generalnie mam wrażenie, że oglądam kupę żywego mięcha. Fuj!
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie obiektywnie patrzac ciało kobiety jest zdecydowanie piekniejsze i bardziej zmyslowe niz cialo mezczyzny.
zdania nie zmienie ![]() a co do pytania: u mezczyzn podobaja mi sie umiesnione ramiona i plecy |
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Tak jak wiele już osób pisało przede mną: Umięśnione ramiona i szerokie, umięśnione plecy. Nie lubię chudzin. Oczywiście też oczy, najlepiej niebieskie albo zielone.
Mój lumpeks https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227179Moja wishlista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=227485Nowy gorset Leg Avenue na wymianę https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post6687167 Brak neta, rzadki dostęp, proszę o cierpliwość. ![]() |
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
hmmm..................... .....
|
|
#24 |
|
... choć nie Westwood
|
W facetach uwielbiam fajna pupę i oczy.
Mój TŻ ma wspaniały tyłek (nawet fajniejszy ode mnie ) i intrygujące oczyska (zielone, przy czym część jednego oka jest brązowa Nie lubię jak facet jest za chudy
|
|
|
#25 |
|
Raczkowanie
|
Ja najbardziej u mezczyzn lubie plecy i szerokie (ale niezabardzo) ramiona.
Natomiast razi mnie i to strasznie (i nie tylko u mezczyzn) jak ktos ma krotkie polamane badz poobgryzane i dodatkowo brudne paznokcie. Moj Tz-t juz jest nauczony ze jak jakis brud pod paznokciem ma to idzie do koszyczka wyciaga pilniczki i czysci. Nie ma ze boli.
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
szerokie duze ramiona i barki, jedrna okragla umiesniona pupa dlugie szczuple nogi duze rece cieple i szorstkie
bródka wielkie caluśne usta niebieskie oczy i blond czupryna normalnie moj TZ
|
|
|
|
|
#27 |
|
BAN stały
|
Luuuubię szczupłych bardzo facetów i wysokich. Na innych trudno mi zwrócić uwagę. I to nie szczupłych w sensie "modelowatych" tylko naprawdę takich chudawych
![]() Nie wyobrażam sobie nawet włosów na plecach, zwłaszcza ciemnych. Nie lubię ciemnej karnacji i nie podobają mi się miśkowaci faceci. |
|
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
Podobaja mi sie wysocy męzczyzni, szczupli, o zdecydowanych rysach twarzy. Lubię , gdy nawet po golniu dół twarzy jet deikatnie ciemniejszy...No, i uwielbiam gdy facet jest pewny siebie i zdecydowany- i wyraznie widac to w jego gestach, postawie, po sposobie, w jaki sie porusza.
A nie lubie nadmiernego owlosienia (pachy i plecy- yh). |
|
|
|
|
#29 |
|
Rozeznanie
|
chyba to co najbardziej na mnie dziala to zarys,linia szczeki
musi byc "meski" ladnie wygladajacy, no nie wiem jak to wytlumaczyc. Lubie tez blondynow, ciemnowlosy faceci na mnie nie dzialaja. Lubie tez ramiona. Facet nie moze byc ani gruby ani znowu koscisty. Pewne znaczenie ma takze pupa Aha nie lubie metroseksualnych - to dla mnie przegiecie - facet MUSI byc zadbany, czysty i pachnacy ale nie odpindrowany prawie jak kobieta
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
zapomnialam dodac, obrzydzaja mnie owlosione plecy
, brzuch i co czasem sie zdarza rece i stopy... fu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

, która sama w sobie z natury jest najpięknijszą istotą na Ziemi. I to każda kobieta, trzeba o tym pamietać!!

.
Tylko te drzwi pozostaną zamknięte, do których nie pukałeś
. No ale miejmy nadzieje, że w Polsce zmieni się kiedyś ten sport narodowy na inny...

Szczupły, opalony, widoczne wszystkie mieśnie, zero tłuszczu no i bez włosów pod pachami, na klacie. Sam 'obiekt'
Może za rok też go spotkam
Wiem, że na co dzień tak nie wyglądają, bo bardzo mocną opaleniznę i odwodnienie fundują sobie na zawody, ale generalnie mam wrażenie, że oglądam kupę żywego mięcha. Fuj!

, brzuch i co czasem sie zdarza rece i stopy... fu