|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Nadaje się na Sylwka ? ;)
Hej dziewczyny
![]() Mam takie pytanie ,czy ta tunika nadaje się na sylwka? Jeżeli tak to jak myślicie jakie butki/spodnie/dodatki/pazurki pasowałyby do niej ?
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nadaje się na Sylwka ? ;)
mnie się podoba
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wg mnie tunika ta nadaje sie na sylwestra pod warunkiem ze to nie bedzie jakis bal tylko impreza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kolor ma fajny ale wydaje mi sie, ze byloby Ci w niej za goraco- to zalezy jeszcze od tego gdzie sie wybierasz, z tymi chudymi nozkami na fotce wydaje mi sie przytlaczająca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Według mnie nadaje się. Do tego złote, ewentualnie srebrne dodatki. Jeśli spodnie, to jedynie rurki dżinsowe, może złote legginsy? Paznokcie albo w kolorze złota, albo widzą mi się dużo ciemniejsze fioletowe. Generalnie tunika fajna, ale rzeczywiście może być Ci zbyt gorąco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to ja idę na domówkę ,własnie też zastanawiałam się nad tym ,czy nie będzie mi za gorąco ,ale mam nadzieje ,że nie
![]() mam wisioryy takie długie zarówno złote jak i srebrne także coś dobiorę ![]() Zastanawiałam się właśnie nad czarnymi rurkami i butami tak jak któraś z dziewczyn napisała na platformie ,bo spódniczka ,albo cokolwiek innego odpada ,chcę przede wszystkim ,żeby było mi wygodnie ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ładnaa
![]() Ja bym do niej załozyła czarne kryjące rajstopy jakiś fajny wisior najlepiej czarny i buty na płaskiej podeszwie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
myślisz ,że jak założę pasek w talie i wisior to nie będzie za dużo? ![]() chociaż wieleee dziewczyn tak widziałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.