|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Doradzcie dziewczyny jak kolorystycznie dobrac :) n
Witam, mam problem a mianowicie posiadam szalik brązowy z wplecionymi nitkami brazowymi, zeszłoroczna kolecja h&m moze ktos kojarzy
do tego kurtka brazowe i zaniedługo dokupie brazowe emu i tutaj juz sie rozpoczynaja schody...Nie mam kompletnie pomysłu jaki kolor rekawiczek i czapki, podobaja mi się te duze czapy ale tylko i wyłacznie szare i pytanie czy beda pasowac do reszty? Co wtedy zrobic z rekawiczkami? Zbytnio nie podobaja mi sie komplety jednokolorowe Pomózcie dziewczyny bo nie mam pojecia odpadam już hehehe Dzięki |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doradzcie dziewczyny jak kolorystycznie dobrac :) n
tylko nie na szaraczka
baw się kolorami ) np turkusowy bardzo ładnie sie z brązem prezentuje miodowy moze.. próbuj ) pozdr
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Turkus to dość oklepane połączenie, ale miodowy, musztardowy mogą bardzo ładnie wyglądać.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
podlaczam sie do watku..
co do "zabawy kolorami" - jest to dobre, gdy czlowiek ma duuuzo wolnego czasu i moze latac po sklepach, tudziez przegladac sklepy internetowe. ale nie jest to takie latwe - sklepy nie maja caaaaaaaaalej gamy kolorow, wiec trzeba rowniez patrzec na to, jak i rowniez na ceny, material i generalnie wlasne upodobania .takze mam problem natury kolorystycznej: mam szara kurtke z bezowo - brazowym futerkiem, do tego jasne i grube rekawiczki, szalik i czapka... jednak mam watpliwosci. niby nie jest to zestaw mdlacy, ale tez mam jakies watpliwosci.. otoz, chcialabym jakis moze inny szalik do tego? tylko jaki? i gdzie mozna poczytac/zobaczyc na jakis stronach opinie stylistow na temat doboru dodatkow.. jestem kompletnie zielona. dzisiaj widzialam dziewczyne o jasnym szaliku, ciemno - szarej czapce i bodajze czarnym plaszczu. jak na pierwszy rzut oka - jej stroj podobal mi sie. lecz sadze, ze ja mialabym niestety ogromny problem z doborem dodatkow tak, aby bylo ladnie .
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Osobiście też posiadam brązowy płaszcz, kozaki, a nawet torbę - w tym roku kupiłam w reserved szaliczek w paski (fioletowe, musztardowe, malinowe etc.) i do tego długie, fioletowe rękawiczki. Zestaw kolorystyczny fiolet + brąz prezentuje się całkiem ciekawie
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym roku postawiłam na brąż + szary
i zabaw kolorami ograniczma do : fioletowe rajstopy, bardoz jasne jeansy ( bardzo jaśniutki błęki), kremowe jasne rurki - to co widac spod kurtki i mi sie mega podoba wię coólnie polecam takie połączenie kolorówjak dziewczyny powiedziały np. możesz dodac miodową torebke, turkus będzie fajny jako rjastopy no takie tam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.

do tego kurtka brazowe i zaniedługo dokupie brazowe emu i tutaj juz sie rozpoczynaja schody...Nie mam kompletnie pomysłu jaki kolor rekawiczek i czapki, podobaja mi się te duze czapy ale tylko i wyłacznie szare i pytanie czy beda pasowac do reszty? Co wtedy zrobic z rekawiczkami? Zbytnio nie podobaja mi sie komplety jednokolorowe
Pomózcie dziewczyny bo nie mam pojecia odpadam już hehehe
Dzięki 

jestem kompletnie zielona.
.