|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Inspiracje (nazwa)
Mam dość nietypową prośbę. Otóż nie bardzo mam pomysł na nazwe/adres stronki na której chciałabym umieszczać zdjęcia mojej biżuterii i innych prac (np. kartki okolicznościowe, szydełkowe maskotki itp) i chciałabym abyście pomogły mi coś wymyślić
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Inspiracje (nazwa)
alexia09?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
o hesus, chyba sama powinnaś wiedzieć pod jaką nazwą chcesz żeby rozpoznawali twoje prace... o.0
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ojejku, dziewczyna tylko prosi o inspiracje
![]() hm. myśle że faktycznie chwytliwa nazwa dużo daje mnie osobiscie przyciągają strony w stylu powiedzmy 'czarodziejski kufer' czy coś takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
dla mnie zawsze największą radością jest wymyślanie sobie nicku, adres np. mojego bloga (a było ich sporo
![]() no i adres: chcesz, aby był powiązany z twoim nickiem? czy całkowicie inny? adres ma być długi czy krótki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Wiesz jak to jest stronka z jakimiś kolczykami, kartkami itp. które sama robisz to może "unikatowo " ? Miałam nawet kiedyś bloga o takim adresie bo jest prosty i krótki ten adres ale go usunełam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Adres krótki, niepowiązany z nickiem
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Jesli tylko Tobie odpowiada, to jest OK
![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
FloART ładnie brzmi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Nazwy cośtamART są dosyć popularne. Ja bym pomyślała nad czymś bardziej oryginalnym, żeby zostawało w pamięci
![]()
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Alexia - usuń reklamę ze swojego podpisu. Na blogu reklamujesz swoje wyroby i oferujesz ich sprzedaż, a tego tu nie wolno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
To jest adres mojego fotobloga, który z biżu nie ma nic wspólnego. No, ale ok- usunę
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
Owszem, miał wspólne - już na peirwszej stronie miałąś napisane, że jak ktoś jest zainteresowany kupnem, to podajesz nr gg.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Oj dobrze, dobrze. Generalnie ten fotoblog jest dla znajomych i nie przedstawia moich prac (można zauwazyć, że to było pierwsze zdjęcie z biżu, a cała reszta przedstawiała mnie i moich znajomych). I nie spodziewałam się, że ktoś wchodzi w te linki z podpisu. Ale nie mam zamiaru się z Wami kłócić Drogie Wizażanki, więc linki usunięte
![]() Udanego Sylwestra i wszystkiego najlepszego w nowym roku ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nie tyle przyczepić, co jest to również nie fair wobec innych. Skoro ja np. nie podaję swojej strony, to dlaczego ktoś inny może?
A tak ja nie podaję, Ty nie podajesz.... ![]() Co do nazwy, to fajnie by było, gdyby była to nazwa łatwa do zapamiętania.. Tą, którą mi podałaś już nie pamiętam... nie trafiłabym łatwo do Ciebie ponownie.. Monius9, Twoja propozycja nazwy mnie nieźle rozbawiła.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
No ja koleżance powiem tyle,że właśnie zakładam swojego blogaska ( jeju, mój pierwszy w życiu) i dałam swoje imię i nazwisko
![]() ![]() NO ale dziewczyny mają rację.... nazwa powinna być krótka i zapadająca w pamięć. W sumie taka, jaką sobie wymyśliłaś dla mnie jest oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Mogę
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm, kiedyś daaaaaaaawno temu miałam bloga o nazwie tsu. I koniec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
TSU, a to takie buty..... No ja myślałam ( o ile czegoś nie pokręciłam),że lubisz takie zespół, bo chyba był kiedyś zepół TSU
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
TSU to nie wiem, ale TSA na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
TSA owszem
![]() U mnie to wszystko się wzięło od fascynacji Japonią, mangą, itd... Tsu się wzięlo od Tsunami, ale było to zaaaa długie jak dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
MON1K4, ja też się podłączę o prośbę o adres. Ja tam żadnych wątpliwości co do twojej płci nie miałam, ty mój mały, błyszczący, unikatowy porcie
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
A macie rację
![]() ![]() TSU , przepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.