|
Notka |
|
Fotografia, sprzęt fotograficzny, galerie zdjęć Miejsce dla miłośników fotografowania. Tutaj dowiesz się wszystkiego na temat sprzętu fotograficznego, metod fotografowania. Możesz zamieścić zdjęcia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
slajdy
witam wizażanki i wizażan
![]() Mam pytanie do osób z lublina czy wie moze ktos gdzie mozna nie drogo wywołac zdjecia ze slajd - (takich ktore kiedys przegladało sie specjalnym projektorem na scianie), i wogole jaki jest tego koszt, czy zgrywane sa na płytę czy robione standardowo , kogo mozecie poleci. Z góry dziekuje za odpowiedzi ![]() PS. czy gdzies wywołuja zdjecia czarnobiałe?
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: slajdy
jezeli chcesz zeby wywolali ci w zwyklym labie fotki cz-b musisz kupic cz&b klisze do obrobki w procesie (bodajze) c-41, inne klisze cz&b wywolaja tylko niektore laby
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
w większych laboratoriach nie powinno być problemu, przynajmniej u mnie w Poznaniu kiedyś wywoływałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
moja mama wywoływała niedawno slajdy w Profi-Labie Kodaka. Płaciła 1,80 zł od slajdu bodajże i zdjęcia były wywołane w formacie 10x15 a niektore wieksze + płyta ze wszystkimi zdjeciami ktore tez mozna wywolac
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
slajdy robią w Rożku na Starówce (przynajmniej dwa lata temu jeszcze robili, ale jaki koszt to nie wiem)
a b&w robia w Zorzy, i tam jest chyba najlepiej, na Placu Zamkowym zdaje sie jest i na Lubartowskiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
.
dziekuje za odpowiedzi poszukam i napisze wam rezultat moich poszukiwań i cenowo jak wypadło napewno komus na wizażu moze taka informacja sie przydac
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
www.artcreo.com.pl
"cena skanowania jednego slajdu - 1łz w cenę jest wliczone przegranie na płytę odbitka:10x15 - 75gr15x21 - 2zł" STUDIO FOTO VIDEO-Art" Zdjęcia ze slajdów można u nas wykonać; cena odbitki 10x15 to: 2,49 nagranie na płytę: skan jednego zdjęcia od 0,35 do 0,85 w zależności odrozdzielczości pliku, nagranie 3,99 termin realizacji około tygodnia" Tyle sie dowiedziałam -studia foto z lublina
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.